הפרק של היום!!!

פגית

New member
הפרק של היום!!!

אף אחד לא פתח שרשור בנושא ,אז הרשתי לעצמי ,אני מחוקה לגמרה מעייפות!!!!!

omer landau

New member
לאאאאאאאא היו לי תוכניות

תכננתי לכתוב את ההודעה בשעה 2315 וזה עוד הפרק האחרון לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא לא נורא חחחחחחחח

אז באופן חד פעמי תפתח שרשור חדש.

אני מרשה לך. אני יודעת כמה הנושא הזה חשוף לך... GO OMER.

omer landau

New member
הפרק של היום../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

לכל החברים הנחמדים שלום הנה הפעם האחרונה לחורף 2004 שאנחנו מתכנסים פה לשרשור הפרק של היום תגובות כאןןןןןןןןןןןןןןן והרבהההההההההההההההה אני לא זוכר איזה פרק זה אני קצת מבולבל היום אבל אני בטוח שיהיה פרק ענקקקקקקקק כמו תמיד קיבלתי את אישורה של המלכה גאגית (חח) לפתוח שרשור חדש בנושא(סורי יובל ) ד"ש לעצמי לכלב שלי לעכבר של המחשב שהביא אותי עד הלום וכמובן וכמובן לכל חברי הפורום היקרים חחחחחחחחחחח אל דאגה אתם לא עוזבים את הפורום אתם כל יום פה אני רוצה לראות שלא ובפרט ביום שבת אני מקווה שהשעה עכשיו תיהיה 2315 חלחחחחחחחחחחחחח

../images/Emo45.gif שיחקת אותה אחי!

יאאאלה אני עולה לחדר שלי להתכונן. כולם להיות פה :00:07 בפעם האחרונה כנראה....

omer landau

New member
איי גיי../images/Emo47.gif

הוא אמר היום מלא דברים מגניבים על האונייה אבל שכחתי הוא עשה אבל משהו כזה מצחיק איך שהוא היה גאה בעצמו שהוא קלע את הנייר לפח וגם שהוא אמר לברמבי המגעיל שחזר שיחות חולין אחר כך אנחנו נכנסים בעברית זה לא משהו אבל באנגלית זה היה מצחיק חחחחחחח

איי גיי אכן ../images/Emo47.gif

הוא היה נקודת האור שלי בפרק... הוא וגאני.... :)) מאק מדהימה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היא פשוט ננראתה מדהים!~!!!

omer landau

New member
ואייייייי לא נרדמתי +צפייה נעימה

כבר נגמר ערב טוב עם מר פינס ולא נרדמתי אני מקווה שזה לא יקרה באמצע אני בדרך כלל לא נרדם אני שוב עירני עכשיו איזה כיף מצאתי את התרופה אוויר צח חחחחחח צפייה נעימה לכווווווולם

omer landau

New member
לפי הפתיח איזה פרק יפההההההה

ואיי זה פתיח כזה מגניב אני אהבתי את כל מה שקשור פה איזה יוופי גם החקירה בטח תיהיה מדהימה

Nushi G

New member
אני פשוט מ-ת-ה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני אפילו לא יודעת מאיפה להתחיל... אז אולי בסוף זה מקום טוב... אז ככה: מאק הייתה פי מאה, אלף, מיליון יותר יפה מכל אחת מהנשים שם בנשף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! המיוחד יותר מצ'יימבוקס ורנה הנעל... אני רואה שהם עדיין רוצים לגרום ללב שלי לעצור עם המבטים האלה בסוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Harm, take your haed out of your six and tell her you love her!!! וראיתם שמאק אפילו לא נתנה למיק נשיקה כשהוא בא!?!?! מגיע לו ומגיע לו... חחחחחחחחח ורנה, מה נסגר עם הסמי- ניטים על השמלה??? יאק!!!! והפרק, איזה צחוקים!!! נשפכתי מצחוק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הריבים בין הנייבי (squids) למארינס (jarheads) איזה טוב זה!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וד"א- מה ההמתחלה ידעתי שיש משהו פישי בסמל סקופילד הזה....

omer landau

New member
ראו אותו בכלל בהתחלה?

אני לא זוכר רגע במי מדובר????? ואני זוכר שראיתי את הפרק הזה לא מזמן- הוא שודר מתישהו בלי קשר לרצף כלשהו של עונה

טופ...חברים... סיכום.

אז ככה. קודם כל: אלעד הוא שובב לא קטן...הוא בטח ראה את הפרק כבר לפני והוא ידע מה הולך להיות בגלל זה קיבלנו את הסקר שקיבלנו...חחח....אלעד...שיחקת אותה...חחח... עכשיו לפרק עצמו: טופ. איך נאמר בקצרה..... פרק 'פסיידרי... אנחנו באמצע ה-6 אז זה לא כ"כ רחוק מאיתנו ודי טרי לנו ואנחנו יודעים מה הולך לקרות הלאה...ובכל זאת...המבט בסוף...כ"כ שקוף! כ"כ שקוף! שקוף! דאמט!!! אז למה כל ההצגות האלו? למה? מה אתה בונבוני שלי תולה לעצמך על הזרוע עקומה כמו רנה ואת יפיופה...מה את מוצאת סוס כמו מיק??? נשגב מבינתי... בקיצור סינגר היתה כהרגלה סינגר...ציימבוקס... אוח...שונאת אותה ...גררר... במיוחד כשראיתי כמה היא היתה נראת נחמד(ורק נחמד ) בשמלת הנשף. שונאת אותה.שונאת. ולסיכום זה היה הפרק האחרון שלנו ללילה. עצוף חברים ...עצוף.... אני צריכה לצאת לאיזו שעה עכשיו...אבל אני אחזור עוד מעט ואני מקווה שעדיין תהיו פה...אני חייבת להמשיך לדבר איתכם על היום...ויש לי הרבה מה לומר... SO LOVE U ALL....

omer landau

New member
ראיתי את הפרק הזה כבר כמה פעמים

וזה היה ממש לא מזמן בחופש הגדול בפעם האחרונה פשוט לא ידעתי שזה הפרק של סוף העונה החמישית מזל שלא הלכתי לישון זה היה פרק ממש יפה

omer landau

New member
ולי מחר יש לימודים בלאכככככס

או בקיצור איכס חחחחח גועל נפש שעמום -רנה--סינגר-ברמבי-החלטות מוזרות של איי סי פי אם כבר כתבתי דברים רעים חחחחחחחחח זה לא פייר אני רוצה גם שביתה מחר

באמת עצוב.. :(((

אררררררג עכשיו עד יום שבת??? טוב דניאל.. יאללה .. להיות חזקה... המ סוזי מותר אני מקווה להיות כאן כשתחזרי אבל לא נראה לי... כי אני צריכה להכין שב להגשה במתמטיקה... (בלאחס) וגם לישון קצת... יש לי מחר את הצילומים לספר מחזור... ואני רוצה להיראות בחיים~ אבל תזכרי שאני אוהבת אותך מותק!! :)) ואם אני לא אראה אותך כאן מאוחר יותר.. אז לילה טוב וחלומות דייויד בונבוני מתוקים שיהיו לך.. :)))) L U BABE!!~~

למעלה