הפרק של היום

SupeRonit

New member
הפרק של היום

לפני שנתחיל אתם הולכים לצחוק עליי (שוב!..): ראיתי הפרקליטים,ולכן התפקששו לי 5 דקות מהסדרה-העברתי בדיוק שהיה את השיר....עידוכנים והשלמות ייתקבלו בברכה וב
(לדוגמא:איך ג'יקי הגיעה למשרד של רידג',למה היא לא בירח דבש,איך ניקי וברוק הגיעו למסעדה
ועוד ) ועכשיו לענייננו: היום נעשה משחק קטן שנקרא משחק ה"בכאילו",שבו אני אעשה כאילו דברים קורים לי בחיים,כדי להדגיש עד כמה זה מגוחך שזה קורה בסדרה (ונ.ב קטנצ'יק-אני חייבת את הטלוויזיה ליד המחשב,כי תמיד לאורך הסדרה יש לי הערות שנונות וחכמות כאלה,שנשכחות אם אני לא כותבת אתון באותו הרגע): * אבא שלי גידל אותי במשך 17 שנים ואז גילו שהוא לא האבא הביולגי שלי-----------אז זהו שלא-----------ורידג' היקר זו בדיוק הסיבה שאתה יצאת בסדר (גם על זה אני יכולה להתווכח)- אריק גידל אותך כבנו,כי זה מה שהוא חשב.יש הבדל בין גידול ילד כבנך (כשאתה יודע שהוא לא שלך) לבין גידול ילדך (כי הוא שלך)... * סמי,סמי,סמי,סמי,תחזרי לחור שממנו זחלת בתירוץ עלוב אל תוך חיינו.או שתפרצי אליהם בתירוץ יותר משכנע מחברת ילדות....(שמבחינת הגילאים בכלל לא מסתדר לי). * סגרתי את הטלוויזיה לפני סיום הפרק כי פשוט לא יכולתי לסבול את זה יותר............אבל כמו מישהי בגמילה שלא יכולה בלי ההתמכרות שלה-שמתי הקלטה..למקרה שאחר כך אני ארצה לעשות השלמות (מה שבטוח יקרה).. ויש לי עוד מלא דברים להגיד..בשבוע הבא (בלי נדר) יסדרו את הטלוויזיה,אז יהיו עידכונים שוטפים,שנונים בזמן אמת (כמעט) ויותר מצחיקים (אם ייצא לי) ולמרות שאני אכתוב גם מחר,והיום רק יום רביעי,אני אכתוב סו"ש נעים לכולם (ויש לי הפתעה בשבילכם-ביום שבת)..

SupeRonit

New member
מוספיה הערה משעשעת

לפני חודש העלנו השערות כמה זמן ייקח עד שסטפני תחזור לעצמה = לשנוא את ברוק................וכבר בפרק שעבר ראינו איך סטפני לא נותנת לברוק להשחיל מילה ובקיצור-מתייחסת אלייה כמו אל
מוספיה קישור להודעה המצחיקה (בדעיבד)

למעלה