הפרק של היום!!!!

omer landau

New member
הפרק של היום!!!!

אני פותח את השרשור לפני שאני יודע מה יהיה חה חה חה חה חה

Nushi G

New member
מאק לא טיפשה!!! אל תרגיזו אותי!

ראיתם את התגובה שלה כשהארייט שאלה אותה עם היא בטוחה לגבי הנישואין עם מיק.. כ"כ ראו שהיא לא רוצה לעשות את זה! אפילו הארייט ראתה!- כשארם שאל אותה עם מאק באמת הולכת לעשות את זה היא אמרה שהיא לא בטוחה!!!

omer landau

New member
מאוד אהבתי

שנאתי את אולדריג' המפגר מאק הייתה חמודה וחסרת אינטרסים היום היא צריכה רק לאבד את הטבעת ולהרוג את מיק חבל שלא ראו את הארם אבל ראו את איי גיי בבית משפט וזה היה מגניב איזה מסכן באד הוא היה כמו גור כלבים מסכן כזה הומוגרמה חחחחחחחחחחחחחח

הממ... כנ"ל.. לא מספיק

הארמי.. ביזבוז לשלוח אותו לאיסלנד.. קר שם! יותר מדי שכבות... :)) אהבתי- ההערות של הארם על הטבעת...תחח.. אתה לא מקנא.. לאאאאאא מה פתאום ההערה של מאק על רנה- ראה הנ"ל.... נכון היה קטע שהארייט אמרה למאק" נכון שזה כיף להעניש אותם המפקדת??""? לא יודעת מה אתכם.. אבל לי זה נורא התקשר לזה שמאק כאילו "מענישה" את הארם על זה שהוא "דחה" אותה על המזח באוסטרליה....למרות שהוא לא באמת דחה אותה ויש לה שמיעה סלקטיבית.. אבל זה דיון לפעם אחרת.. :O אה וגם שהארייט אמרה למאק" זה עוזר שאת בטוחה"... זה עוזר שאת בטוחה שאת מאוהבת בהארם ושאני יודעת שבסוף האוזי חוזר לאוסטרליה עם הזנב בין הרגליים.. זה מה שעוזר... :)) לא אהבתי- רנה הסתמה שחושבת שהעולם סובב אותה.. מישהו צריך להוריד עליה איזה כאפה טובה... לנער אותה קצת..... החבר של גלינדז שניסה "להפליל" את טיינר!! אידיוט!!! מי הוא בכלל?? והכי לא אהבתי- פחות מידי הארמי!!!!

BlackTomCat

New member
היה ...

באמת אחלה פרק נקרעתי מצחוק... ומי שבאמת עצבן אותי זה טיינר והאח שלו- אח למחצה ששיקרו ורצו להפלילי את הרס"ב זה היה מגעיל. מעבר לזה אני תמיד אוהב לראות את האדמירל בפעולה.. והתובע המחוזי הזה קרצייה אני מקווה לא לראות אותו יותר וזהו שיהיה לכולם לילה טוב!

מה????????????????

טיינר ממי!!!!!!!! הוא לא רצה להפליל את גלינדז!!!!!!!!!!!!!! אח שלו כן אבל הוא ממש ממש לא!!!!!!!! הוא סתם כעס עליו קצת... אבל בכל העדויות שלו הוא ניסה לרכך את המכה קצת... פיכסה לא יפה לרדת על טיינר... הוא חמווווווווד!! יש לו כזה בייבי פייס מתוקים כאלה.... :))))

BlackTomCat

New member
..........

רק בעדות האחרונה הוא היה בסדר... לפני זה הוא היה לטובת אחיו השקרן!!

Nushi G

New member
דניאל- I'm speachless!!!!!

קראת את מחשבותיי עד לאחרונה השיפרית שבהן!!! כל הכבוד! מסכימה עם כל מילה!

:) שימי לב לתגובה הדומה שלי

להודעה שלך... :)) אין מה לעשות! great mindes think alike!! :))))))))))

omer landau

New member
אהה ושרנה תמות כבר מזל ש....

מזל שהיא הלכה עם טיינר ה...... אני לא אגיד הומו כי זה לא יפה וזה גם היה הפרק חחחחח סתאם

Nushi G

New member
ממש אהבתי את הפרק היום!!!

כמובן שזו בערך פעם שלישית שאני רואה אותו אבל שטויות... הארם קרע אותי עם ההערה על השמפו והטבעת... חחחחחחחח גדול!!! והמבטים שהם נועצים אחד בשני! הו בחייאת, שהארם ומאק כבר יתאפסו על עצמם!!! אה, ורנה הזו כזאת נעל בית!!!!!!

מה....חחח...הארם יצא לחופש?../images/Emo4.gif

כאילו....נתנו לו פרק OFF????מה זה היה? איפה הוא היה כל הפרק?נעלם? פרק בלי הארם...חחח....כמו אוטו בלי מנוע...חחחח..פשוט לא נוסע! ולמרות זאת AJ תותח!!!!! באמת. הוא תמיד מתייצב אחרי האנשים שלו. אשמים או לא. את החשבון הוא סוגר בבית. בחוץ-כולם הילדים שלו..... דמות ענקית. חוצמזה...אהבתי את תחילת הפרק הוא היה מאוד משעשע... הקטע עם הטבעת....ענק. איך בונבוני יודע הכל. לא יעזור לשרה כלום!ניסתה להסתיר...חח...הצחיקה אותי! והקטע שבאמת קרע אותי היתה היציאה עם "המקום הזה נראה כמו מחנה אימונים של מייק טייסון....זה היה כ"כ מצחיק!. בקיצור. פרק צולע. אחרי ההתרגשות הגדולה של אתמול ושלשום...כנראה רצו קצת להרגיע,אז הביאו לנו אותה בפרק משעמם למוות. (כי הוא היה בלי הארם..SORRY....JAG IS NOT JAG WHITOUT MY HARM....) ציון :6- (כי בכל זאת בונבוני היה בהתחלה, אני מתה על AJ)

למעלה