הפרק של היום.....

cjharm

New member
לקחתי כדור...

ישנתי כל היום ועכשיו אני לא יכול להרדם , אבל גם אין לי סבלנות לקרוא (FF או אחד מ13 הספרים שהתחלתי) או לראות סדרות שכבר ראיתי. אז אני פה!!

cjharm

New member
אני יודעת שזאת הכוונה....

אבל עדיין -----אאאאאאאאררררררררררר---------- היא חומדה, זאת שמאק הייתה העוזרת שלה, יש לא את הוויט (חוגמה, לא יודע איך לתרגם) של מאק אבל עם רגשות. רנה מעצבנת אותי!!!!! גם סינגר ..... וגם ננסי (היא הופיע 2 דקות ועיצבנה אותי כפול - מרשים (בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע)

הממ... שימו ../images/Emo23.gif שהיא אמרה

עובדת איתו.. ולא לומדת איתו זה שזה בעצם הקשר בין שני הצוערים.. הממ.. בין איזה שני אנשים יש קשר של חברים למשרד שהציטוט הזה היה יכול לגעת להם אולי?? לא יודעת... :)) בכל אופן... המיטה שלי קוראת לי.. והיא דיי עקשנית... ישנתי רק 4 שעות אתמול בלילה.. והעיפו אותי היום משיעור כי נרדמתי.. :)) אז נראה לי שכדאי שאני אשן קצת... אני מקווה שיהיה לכם ערב פורה של דיבורי ג'אג! אני אתעדכן בהכל מחר... :)) לילה טוב~~

shipper heart

New member
איכס רנה איכס איכס איכס רנה איכס...

שונאת אותה איכס רנה איכס....חח היה פרק חמוד....הבלונדי הזה עיצבן אותי רצח חחח...נאג'!! חחח הארם היה פשוט מדהים עם כל ה...ה....המבטים ועם כל ה....הוא הזה חחחח
גאד למה הוא כזה יפה?! איך AJ דפק אותו בסוף חיחיחי אבל רציתי לראות את זה!! בעע.... הערה של מאק הייתה כוכך לא במקום...חחח והיא רק הדגישה יותר את העובדה שהיא אוהבת אותו...איזה כיף שלא ראינו את באגמי *יאיי* אבל לרוע המזל בומרנג הולך ומתקרב ואני משתגעת....אני לא רוצה שהוא יגיע בעע... אז כן פרק חמוד אבל זה ירידה ברמה מGOCP אז זה קצת איכזב אותי....אוףףף ועוד לא ראיתי את AGBF ועוד מעט כבר יש את GI בע.... *מחר תעודות...פ-ח-ד! לוידעת...לומשנה בעע..לפחות אח"כ יש לי 4 ימים שאני מתעוררת בהם ככה ב1...וואיי יומשישי- מתעוררים ב1...יומשבת מתעוררים ב12 ואולי יותר מוקדם בעצם אם לא ירד גשם...יומראשון מתעוררים ב1 יומשני מתעוררים ב1
*

Sweet SuGaR

New member
ררר

אין מטוסים
אבל היה חמוד כזה... הבלונדיני הזה
יש דור המשך להארם!! למרות שהוא לא יעזוב ב=ח=י=י=ם

הרמוני

New member
א. מה שכתבתי למעלה.. חחח...

ב. פרק ממש טוב, אהבתי. במיוחד את ההשוואה החשאית משהו בין התיכוניסטים להארם ומאק

הרמוני

New member
זה היה ממש מעליב

אני חולה על באד. איכככככסססססס רנה!! איכסה פויה!! בעעעעעע

פרק מצוין לפי דעתי!!

ואו.. ממש ממש אהבתי את כל הקטע הזה שהם עזרו ל"תיכוניסטים" האלה... מותלחל ביותר... כרגיל- אשתו של הארם( אני מצטערת אני פשוטו לא זוכתר את שם הדמות... באמת!) מעיקה! מה נסגר איתך? למי אכפת שהיית התובעת באיזה משפטון עלוב??? את לא מעניינת אף אחד! תתנדפי... הממ.. מה עוד? טוב הפרק כולו היה מצלח... נחכה לראו מה אטתם כותבים כדי להגיד... רק דבר אחד אחרון- שמתם לב שהרבה פעמים שמים את מנגינת הפתיחה בעיוות קל ...? אני ממש אוהבת את זה!! נגיד בפרק היום, בסצנה האחרונה שאייג'יי אמר להארם להיות ב1700 באנדרטה... והמנגינה ממש נשמעה מתאימה... מין עיוות כזה שנתן הרגשה של " יוו אין לי עצבים לבימאית הסתמה הזאתי באמצע החיים"... ++ חבל ש... ** * * * * * * * * * * * * * * * * * עוד מעט יתחיל להיות לו הרבה כוח אליה.. יותר מידי... בלאחס איך הוא יכול להיות איתה?? גועל נפש.. איך שהיא קראה לבאדי "פילסברי דו בוי"... לא יפה... * * * * * ** * * * * * ** * * * :) ואייג'יי חמוד נורא... כרגיל...

הרמוני

New member
חחחח. זה לא היה ממש ספויילר,

כולנו יודעים מה יהיה עם רנה, זה משודר בשבת!!

רנה = אשת דיוויד../images/Emo35.gif היה פרק חביב

ממש רמזים דקים לHistory Reapeats itself
אבל היה רפק טוב, היה מקרה אמיתי כזה
הפרק בסה"כ היה נחמד מאוד, התלמידים בביצפר הזה, זה תיכון
או אקדמיה לרצינים

הרמוני

New member
התבלבלת

רנה= חברה של הארם בקרוב בסדרה סינגר= אשתו האמיתית של דיוויד

למעלה