הפרק של היום

omer landau

New member
אבל הוא היה יפה

הוא באמת לא היה הכי שיפרי לא נורא נסלח להם אבל אהבתי איך שהארם ומאק ראו ממש שהם בכירים בעלי דרגות איך שהתייחסו אליהם במטה גאג שם ב"לובי" איך שהם נכנסו ביחד כזה זה היה יפה אני אוהב בסדרה איך שהם משלבים מוזיקה זה ממש מרגש לא הבנתי למה היה כל כך חשוב למזכיר הצי למצוא אותו אשם או לא אשם כל כך מהר ולמה זה היה כל כך חשוב בטח נראה בפרק המשך אין לי ממש עוד מה להגיד אני אגיב על דברים שאחרים יגידו

cjharm

New member
לסכנב חשוב

למזכיר חשוב כי אם הוא אשם, אז בכלל לא הביא אותו לפני הוועדה, ואם הוא זכאי אז אין שום בעיה, אף אחד בכלל לא צריך לגעת על האשמות. גם אני אוהבת את המעברים - הם עשו א זה ממש יפה (בלי שום קשר, הסרט עם המעברים הכי יפים זה השעות, ארוך - מאוד - אבל שווה(אליסון ג'אני))

cjharm

New member
הקדמת אותי!!

קודם כל - אם לא מבינים מהשם. אני מתלהבת מאליסון לא פחות - ויש סיכוי של אפילו יותר (אבל אל תגידו לגל)- מDJE היא לא יפיפיה אבל יש לה חן בלתי יאומן, היא שחקנית אמיתית - היא זכתה ב3 אמי וטוני - היא מצחיקה בטרוף והיא יודדעת לשיר. אז כן אני מתלהבת!!!!!!!!!!!!! (וקצת בשוגר היי מה3/4 חבילה שוקלד נוגט שחיסלתי בלי להרגיש בזמן JAG)

Nushi G

New member
you are right mister!

היא ממש כל אלה ועוד.. אחת השחקניות היותר טובות שיש היום על המסך.. אבל מבחינתי, DJE עדיין מקדים אותה (אולי רק בגלל השיפריות...אבל עדיין...)

shipper heart

New member
למה אנשים צכים להגידלגל אם גל יודעת

לקרוא?!?!?!?!?!?! חחח טוב מה אני אגיד לך...הפסד שלך *מוציאה לשון* חחחח

cjharm

New member
../images/Emo3.gif

אני ממש חייבת ללכת לשון אבל "נתקעתי" עם/על FF ממש טוב אבל ממש ארוך לילה טוב

omer landau

New member
כן אבל

הוא ממש נסחף כאילו יש עוד משהו שהוא קשור אליו היה פרק אחד בעונה הרביעית נדמה לי שווב כאילו מתתתת באוניית דייגים באמצע משהו והארם לא ענה לטלפון מה קרה בסוף???. אני פשוט נרדמתי באותו פרק באמצע למרות שהוא היה ממש מעניין הייתי סחוטטטט אני אוהב את הרשמיות שם את המדים והדרגות איך הם מתיחסים לזה ,זה ממש יפה זה שהתקשר כדי להודיע על הפשע מלחמה שהיה במלחמה שם נו זה שגר בטיזי אז הוא לא הופיע בעוד פרק אולי אפילו כמה???????

הרמוני

New member
עומר, בפרק שנרדמת בו...

בקיצור רב: כולם חשבו שווב מת (ואם יותר לי לציין הם לא היו יותר מדי עצובים) ובסוף מאק גילתה שווב בעצם חי אבל מסתתר באיזו ספינה והארם הלך להוציא אותו משם. היה פרק טוב, פעם הבאה תשתה קפה.

למעלה