הפרק של היום...

או הא! אני רואה שעוד מעט

נצטרך לפתוח גם להארייט מועדון מעריצים... חחח.... ובנימה יותר רצינית...היא באמת נראה טוב אתמול...

הרמוני

New member
הפרק של היום...

לא שמתי לב לב כמה שהארייט יפה קודם, ורוד זה בהחלט הצבע שלה. חוצמזה פרק מגניב. קפצתי רק להגיד לילה טוב ולפתוח את השרשור! אני הולכת לישון נתראה מחר ב 9!!!!!!!!!!!

harmless

New member
היה אי פעם

פרק שבו הארם מדבר עם אישה יפה שלא נדלקת עליו??? נראה שלי שבכל פרק יש מישהי שהיתה עושה לו "טובה" לא שאפשר להאשים מישהי... מי אני לדבר? זה מה ש-dress whites and gold wings can do רק שבמקרה שלו הוא רק צריך להופיע... אם או בלי המדים

הרמוני

New member
חחח... ואיזה פרצוף היה למאק

כשהיצורה הזאת נישקה את הארם...חחחח *מאק שולטת!!*

Sweet SuGaR

New member
פרק נחמד

צ'דמין הוא האיש!!!!! חחח איך הוא מצחיק אותי כל פעם מחדש. הארייט באמת יפה!! וורוד שולט.. נחמד לא לראות אותה בתסרוקת צבאית מוקפדת כזאת... והארם... או... הארם- תעשה לי ילד!!!!
חח מק חמודה כמו תמיד

alonbb

New member
מישהו יכול להסביר לי

למה הם לבשו בגדים אזרחיים בחקירה? התחלתי לראות אחרי רבע שעה שזה התחיל...

shipper heart

New member
חחח פרק חמוד...הסוכן NCIS הצחיק

אותי כל כך!! חחחח גם AJ עם כל השאלות על באד...חחחח סופסוף מאק והארם חברים שוב...כל המתח שהיה ביניהם מאז שהוא חזר מהPH נעלם סופסוף וחזרו כל הטיסינג ופלירטס...חחחחחחח איזה פרצוף היא עשתה כשהפוסטמה נישקה אותו...חחחח אניוויס סופסוף CW היום
חיכיתי לזה כבר כמה שבועות

Nushi G

New member
אני מסכימה עם הכל..

וורוד זה בהחלט הצבע של הארייט- היא נראתה פגז אתמול.. AJ מצחיק כמו תמיד, והארם ומאק- גדולים מהחיים!!!!!!!!!!!!! סוף סוף יש רמז לחזרה למתח המיני המעולה ביניהם! רק שימשיך ככה...

חחחח... כן היא היתה ירוקה../images/Emo105.gif

זה היה מצחיק....ולגבע היום ... אני כנראה אקליט את הפרק הזה שאת מדברת עליו כ"כ הרבה... כי אני לא אהיה בבית. אבל אני אהיה במסיבה שלנו היום ב-9....

cjharm

New member
בהחלט פרק חמוד!!!

הפרצוף של מאק היה מדהים! וגם אהבתי את הפרצוף של הארם כAJ שואל אותו אם יש לו בעיה שמאק תנהל את החקירה. הארייט באמת נראצה יפה, ואהבתי את הקטע שבאד מבין שיש לו את כל מה שהוא רוצה ובנימה אישית: הכצים (כץ) עוד ישלטו בעולם!!!!!!!!!!!!! נתראה ב 9 (זה לא היה 10?)

הרמוני

New member
קראתי איפה שהוא שבעקבות

ההצלחה של ג'אג התחילה סדרה על ה NCIS שזה מחלקת החקירות של הצי, שהסוכן המצחיק מהפרק של אתמול הוא משם. אבל ג'אג שולטת.....

נראה לך שיש להם שחקן אחד

שמתעלה על הארם או מאק??? כולם שם ג'ינג'ים.... יש להם עוד הרבה מה לפתח במחלקה הזו....

Nushi G

New member
זו בעיה כשעושים סדרה כל כך מעולה-

כל דבר אחר אח"כ נראה דבילי... לא ככה?

למעלה