הפרק של היום-

רינת4

New member
הפרק של היום-

אני לא יכולה לחכות כבר למחר!!!!! כמעט בכיתי כשקלסו ראה אותםף נשבעת לכם. מזל שיש מחר ושזה לא פעם בשבוע.

Magi¢ Girl

New member
קלסווווו../images/Emo10.gif(((((../images/Emo99.gif../images/Emo70.gif

גמני כמעט בכיתי=// הוא כזה מושלם
הייד כ"כ.. לא אוהבת אותו עכשיו.. עם הזקן הזה הוא דומה לאיזה פרה-היסטורי
ואיך שהוא עם ג'קי זה ממש מבחיל. הגלידה גירתה אותי
חחח איך אריק נדחף בשיחת בנות
פז ג-א-ו-ן!!!!!!
"SEX? PLEASE
"
וגם רד התרכך...
]]]]
פרק טוף

פרה היסטורי LOLLLLLL

חחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי!! כמה שזה נכון!! גמני רציתי להגיד עליו משהו והיתה חסרה לי המילה אבל זאת היתה זאת! פרה-היסטורי! חחחח או אדם הקדמון חח ממש מגעיל כל השיער הזה על הפרצוף! כמו ספוגים כאלה.. אני לומבין למה הוא גידל את זה?? מישהו יכול להעלות סיבה? מה... זה כאילו "קול"?? הפאות שלו לפני כל זה היה בסדר, זה באמת התאים לו אבל עכשיו הוא כמו איזה רבי חח איזה יפהפיה דונה!!! אני פשוט מהופנט ממנה!! מהממתתתת!! איך יתאים לה להיראות גותית! אני מדמיין אותה עם קולר ניטים בצוואר ופירסינג בגבה וכל הלבוש שחור עם תחרה כזה וחצאית קצרה קצרה כמעט עד הכ*ס וגרביונים קרועים כאלה יואו איזה ע-נ-ק היא תיראה!! אהה ועם בנדנה!!! ובקשר לפרק: אני הכי אוהב את קלסו!! זהו! זאת הדמות הכי אהובה עליי! הכי מצחיקה! הכי מעניינת! הכי תזזיתית והכי שולתתתתת!!:))

BigD00

New member
אז ככה...

אלא ייסטור, מה זה כל הזקן הדתי הזה על הפנים של הייד מה זה אלא ייסטור מה הוא אריה דרעי? מפחיד! טוב נו אבל הוא מצחיק כמו תמיד, הקיצר קלסו כמו תמיד נראה טוב עם השיער אני מסתכל רק על השיער מה לעשות...ככה אני! הקיצר, אריק ורד רבים בינהם על הקרחת ועל הגוף אז עכשיו אפשר להוציא ספר חדש "הרזון והקרחת"! טוב הקיצר היה פרק נחמד, אהבתי את הקטע של "אני יהרוג אותו" של קלסו ואני באמת מצפה לאיזה דם קצת פה ושם, אז תתכוננו למחר....בכיף אני אומר. אז סאלמט...

Magi¢ Girl

New member
יפה, למדת מאמא!../images/Emo8.gif

קלסו= הדמות האהובה עליי
ובאמת יתאים לה להיות גותית!! שתצבע ת'שיער לשחוררר...
. טחח אשכרה האדם הקדמון
וההוא שמתחתיי- LOL אריה דרעי

פרק קורע...../images/Emo141.gif

הכי אהבתי שאריק אמר: "אני עשיתי אותך קרח? אתה עשית אותי רזה!" זה היה חביב מאוד.... וקלסו מתוקי ומסכן.......

כן אני ארשום

תקציר: מצחיק! חחח בעעע סתם: אממממ הייד התכוון לספר לקלסו שהוא מזיין את ג'קי (טוב נו.. ממזמז) ולא היה לו אומץ ואז דונה ואריק לעגו לו שנהיה לו לב ומצפון. קיטי נכנסה להריון מרד והם מצפים עכשיו לתינוק (יהיה לאריק אח!),דונה היתה מהממת כהרגלה, קלסו היה מצחיק בטירוף כהרגלו,פז בקושי הופיע.., בסוף בסוף קלסו נכנס למטבח של אריק וקלט את ג'קי והייד מתנשקים בלהט ואז הוא כזה אמר "אני יהרוג אותו" ואז עשו פריז לתמונה והיה כתוב טו בי קונטיניוד.. אז מחר תראי!

popit

New member
באיחור של יום!

כי לא ייכלתי אתמול להיות על המחשב בערב... פרק טטווובב!!!!!קלסו כזזזההה קורע "זה ישאיר סימן.כמו שאימא שלך עשתה!" חחחחח ושהוא אמר שהכריש אכל את הרישיון...חחח... יפה מאוודד!!!תראו היום את הפרק יש קטעים עם קלסו חבל על הזמן הבנאדם מטומטם אבל שולטטט!!!

soapsfan

New member
ואגב החל מהיום התוכנית פאנקד

עם אשטון בערוץ YTV בלויין..כוכב נופל קוראים לה שמה..יש היום ב20:30-21:00 ובחמישה לחמש

למעלה