הפרק של היום טוב ביותר אהבתי היה מצחיק מאד חוץ מגיסי ומיסטי והקולות שלהם גרועים!!!!
ל למצוא את סקווירט New member 11/8/03 #1 הפרק של היום טוב ביותר אהבתי היה מצחיק מאד חוץ מגיסי ומיסטי והקולות שלהם גרועים!!!!
M moon flower New member 12/8/03 #2 באסה, לא ראיתי... אה ושאלה לאופיר: את בודקת את תיבת הדואר שלך, נו שלחתי לך מלא מססג'ים ואת לא עונה, זה מדכא...
באסה, לא ראיתי... אה ושאלה לאופיר: את בודקת את תיבת הדואר שלך, נו שלחתי לך מלא מססג'ים ואת לא עונה, זה מדכא...
G gloom New member 12/8/03 #3 נכון תבדקי את זה ותתחזירי וגם אני לא ראיתי ראיתי את המחסל 3 אחלה סרט (כי אף אחד לא רצה ללכת איתי לפוקימון)
נכון תבדקי את זה ותתחזירי וגם אני לא ראיתי ראיתי את המחסל 3 אחלה סרט (כי אף אחד לא רצה ללכת איתי לפוקימון)
O OFIRB9 New member 12/8/03 #4 מה קורה מונוש? הרגע הייתי שם שלחתי לך אחד ולקחתי תפרק אני אשים אותו פה )))) אפגוש אותך בדג'ימון אחותי!
מה קורה מונוש? הרגע הייתי שם שלחתי לך אחד ולקחתי תפרק אני אשים אותו פה )))) אפגוש אותך בדג'ימון אחותי!
M moon flower New member 13/8/03 #5 חחחח אני נותנת לך הרבה לקרוא=) מתה על זה (עשיתי לך פרק אקסקלוסיב, שאני לא ממש רוצה לפרסם, ושוב עשיתי את מקסימום 7400 התווים (?), טוב, תודה על העצה!
חחחח אני נותנת לך הרבה לקרוא=) מתה על זה (עשיתי לך פרק אקסקלוסיב, שאני לא ממש רוצה לפרסם, ושוב עשיתי את מקסימום 7400 התווים (?), טוב, תודה על העצה!
M moon flower New member 13/8/03 #6 אופיייייר! זהו אני מתה XP *קמתי לתחייה* נו בחייך, הרגת אותי עם מתתתתתח!