תורי...
אהלן,מה נשמע?לא הספקתי למצוא זמן להיכנס עד עכשיו(אחי הקטן והחמוד קיבל משחק מחשב של 'הדרדסים' ונחשו איך התחלקו התפקידים...אני התקנתי לו את המשחק והוא העיף אותי ושיחק...)בכול אופן הגיע הזמן שלי לקשקש קצת... אהבתי שטאקויה בעט בעצים,אני בטח היחידה שאהבה או בכלל שמה לב לזה אבל אתם יודעים |ראש משקפת| שולט! נחמד שגוטסומון הופיע,באמת מזמן לא ראינו דיג'ימון מעונות קודמות... הקטע בו לקחו לזואי את הנשמה היה מגניב,הדרך בה הכוחות ירדו בהדרגה,ממש התלהבתי מהעניין(חכו,תיכף תגיע ההתלהבות היומית הקבועה
)
זה שקוג'י מצא ראשון את נשמת החיה גרמה לי להבין שהינה הסדר משתנה,בדרך כלל(בכול עונה וגם זאת התחילה ככה)הראשון שמבצע גדילה חדשה הוא נער המשקפת ואחריו או במקביל לו הזאב הבודד,כאן הסדר התהפך ולדעתי זה מצויין,גיוון לא מזיק. הקרב היום היה רציני הרבה יותר מהקרבות עד עכשיו עם הרכיכות האפויות,אני יודעת שמעכשיו עוצמת הקרבות רק תגדל(זה טבעי וזה אפילו לא ספוילר). הקטע שקוג'י לא שולט בחיה ממש הזכיר לי את האנימורפס,שלוקח זמן לקלוט את האינסטינקטים,כמובן שלי אין התנגדות וכמה שיותר קושי להשתלט על הנשמות יהיה יותר מעניין(הראש מתחיל לפתח תסריטים...)
כשהארבעה(טאקויה,ג'יי.פי,זואי וטומי בסדר הזה)גדלו ביחד זה שימח אותי,אני אוהבת שמתחילים לגדול ביחד,אהבתי את זה בכול העונות והעונה הזאת לא שונה בתחום הזה... קנדו גרורומון זה שם מעצבן,המילה קנדו מרגיזה אותי...לא משנה,תתעלמו ונקסט... שמתם לב שגטסומון נורא חכם?מה שהוא אמר לקוג'י היה מאוד נכון,מה גם שהוא אמר לו את המשפט:"גם כן לוחם אגדי" וזה בדיוק מה שקוג'י אמר לטאקויה,יש בזה משהו כמו הגורל חוזר בבומרנג...וואלה איזה הגדרות יש לי היום,מה?
שמתם לב כשלקחו לזואי(או שאני מתכוונת לקוג'י שילה שהגלאי לא יעיל,לא זוכרת) את הנשמה היא דיברה בדיוק כמו ג'רי כשליאומון מת?זאת בטח שוב רק אני... וקצת ציטוטים(אני כותבת גם דברים שראיתי פה כי בחלק היו שגיאות וחלק אני לא זוכרת)... ג'יי.פי:"אל תגיד את זה,אתה מפחיד אותי,את זואי..."(כן...) טאקויה:"זאת שמש,הבחנה יפה זואי"(תודו שהוא
) נימון:"או כן...לא ממש..."(ושוב גיבורי העונה מפגינים החלטיות יתרה
) נימון:"אני נראה שמן עם המכנסיים האלה?"(רק לי הוא הזכיר בת?...) טאקויה על קוג'י:"אוף.אפילו בפתק הוא נשמע דביל"(זה דיי מטריד שאתה שומע דרך פתקים...
) לא בטוחה אם קוג'י אמר או גטסומון:"כלום,מה איכפת לך בכלל?"(באמת מה איכפת לך בכלל?חצוף!) זואי:"הוא אוהב להיות בודד במערכה ולוותר על הקבוצה הזאת,לפעמים אני מבינה את זה"(את מה?שהקבוצה הייתה מעדיפה שתשאירי אותה לבד במערכה?אני הייתי מעדיפה את זה בכול אופן...) קוג'י:"אתה מטורף,אתה לא יכול להילחם בו,תשאיר לי את זה!"(ומי עכשיו המטורף?
) נימון:"אברא(או איך שלא כותבים את זה) ק...נו כבר!"(תודו שזה משפט מדהים!
) הינה תיקון למה שנייקו כתבה: בוקמון:"איך אתה גר כאן ולא יודע דברים?" נימון:"כי אני לא גלאי,נכון?"(שכחת רק את המילה נכון אבל היא נותנת יותר חדות לעקיצה לדעתי
) גרומבלמון:"מי רוצה להיות הראשון שיחוסל?" זואי:"אני" טאקויה:"לא,אני!" ג'יי.פי:"וגם אני" טומי:"ואני"(מה הנטיות האובדניות האלה פתאום?נהייתם זאבים בודדים?לדעתי כדאי שתריבו מי יחוסל ראשון,חבל שסתם כולכם תחוסלו,לפחות יהיה מעניין...או שלא...) נימון:"קח את הזמן שלך אבל אין לנו את כול היום,מבין למה אני מתכוון?"(קאזו-קנטה גירסת דיג'ימון מכים שוב!יחי!!!) טאקויה:"למה הוא מצא את שלו ראשון?"(איזה מתוק
) ולפינה האהובה עליי 'תנו לי להתלהב':"נשמה אחת הלכה ונשמה אחרת נוספה,עם החבורה הזאת לא משעמם לרגע,המשיכו לצפות בפרק הבא של דיג'ימון מפלצות דיגיטליות"(ההמשך ברור,כן,נהניתי לאללה,זה יצא מדויק,בלה בלה בלה...העיקר שהתלהבתי...) טוב,אני אחזור יותר מאוחר להגיב על הכול כאן(יום הולדת לסבא שלי ואנחנו נוסעים עוד מעט)