הפרק של היום

Kenny Girl

New member
נכון

ציטוטים: "הייתי עושה הכל כדי לקבל מכסחת דשא" (ג'יי פי) "או אולי מחסום פה" (איזומי) "נשמת החיה... לוקחת ממך הרבה כוח" (קוז'י) "איך זה שאתה גר כאן ויודע כל כך מעט?" (הקטנטן עם הספר) "כי אני לא גלאי" (נימון בהשבה) "אולי תפסיקו לעקוב אחרי?!" (קוז'י)

יאקומו

New member
...............

הייתי בטוחה שמישהו כבר יכתוב על הפרק, אבל כל מה שכתבו זה "היה פרק טוב" או "היה פרק מצחיק"

star_female

New member
פרק 10 - לעצור את גרומבלמון

לכתוב "הפרק של היום" זה לא רעיון טוב
ככה לכל השרשורי פרקים יהיה אותו שם... אוקיי.. היה פרק שולט בהחלט. *-* הרבה קוג'י... הרבה.. והיו אפילו רמזים לקוג'י/טאקוייה *_* (יאי D: ) טאקוייה התעצבן מזה שקוג'י הלך לבד ^^ ואחרי זה כשקוג'י כמעט נפל מהצוק בסוף הוא היחיד שצעק "קוג'י.. קוג'י!!" (תנחשו מה זה הזכיר לי.. רמז: 02, משאית..) קוג'י קיבל SMS... ^^; (אה, ואני בסדר עכשיו עם איך שהם מבטאים את השם הזה, הייתי אתמול ב"המסע המופלא"
סרט מדהים ד"א, וגם שם לפעמים הם אמרו ג' ולפעמים ז' (ביפנית)..
האקו~
*אהם* דיג'ימון, כן..) הקול של גאטסומון היה ממש מוכר לי.. והיה מגניב איך שהוא הסווה את עצמו ^^ קוג'י העדיף לעזור ל"טאקויה והאחרים" (אחרים? איזה אחרים?
) מאשר למצוא את הנשמת חיה שלו ^^ ההתפתחות נשמת חיה מגניבה! אני אוהבת את הסצנת השתנות (למרות שזה נראה כואב.. אבל אני סאדיסטית כשזה קשור לבישוננים, כיף לראות אותם סובלים ^^; ) כולם היו כל כך שמחים כשקוג'י חזר ^^ ציטוטים: "אנחנו חייבים למצוא אותם [את נימון ובוקומן] *מחייך*" (כן, אותם, זה לא קשור *בכלל* לקוג'י, הא טאקוייה?) "אני נראה שמן עם המכנסיים האלה? כשאני רוקד, הכל זז לי?" (אממ.. אוקיי.. o_O) "אחריו, קדימה, טיק-טק" "אל תגיד לי מה לעשות *רץ אחרי גאטסומון*" (קוג'י ~לא~ מקשיב לבוקומון..) "לילד המטורף הזה יש סלעים בראש" (באמת..?) "למה אתה עושה את זה עבורי? [..בלה בלה]" (הוא עומד למות ויש לו זמן לשאול את זה..?)

Digi Lista

New member
תורי...

אהלן,מה נשמע?לא הספקתי למצוא זמן להיכנס עד עכשיו(אחי הקטן והחמוד קיבל משחק מחשב של 'הדרדסים' ונחשו איך התחלקו התפקידים...אני התקנתי לו את המשחק והוא העיף אותי ושיחק...)בכול אופן הגיע הזמן שלי לקשקש קצת... אהבתי שטאקויה בעט בעצים,אני בטח היחידה שאהבה או בכלל שמה לב לזה אבל אתם יודעים |ראש משקפת| שולט! נחמד שגוטסומון הופיע,באמת מזמן לא ראינו דיג'ימון מעונות קודמות... הקטע בו לקחו לזואי את הנשמה היה מגניב,הדרך בה הכוחות ירדו בהדרגה,ממש התלהבתי מהעניין(חכו,תיכף תגיע ההתלהבות היומית הקבועה
)
זה שקוג'י מצא ראשון את נשמת החיה גרמה לי להבין שהינה הסדר משתנה,בדרך כלל(בכול עונה וגם זאת התחילה ככה)הראשון שמבצע גדילה חדשה הוא נער המשקפת ואחריו או במקביל לו הזאב הבודד,כאן הסדר התהפך ולדעתי זה מצויין,גיוון לא מזיק. הקרב היום היה רציני הרבה יותר מהקרבות עד עכשיו עם הרכיכות האפויות,אני יודעת שמעכשיו עוצמת הקרבות רק תגדל(זה טבעי וזה אפילו לא ספוילר). הקטע שקוג'י לא שולט בחיה ממש הזכיר לי את האנימורפס,שלוקח זמן לקלוט את האינסטינקטים,כמובן שלי אין התנגדות וכמה שיותר קושי להשתלט על הנשמות יהיה יותר מעניין(הראש מתחיל לפתח תסריטים...)
כשהארבעה(טאקויה,ג'יי.פי,זואי וטומי בסדר הזה)גדלו ביחד זה שימח אותי,אני אוהבת שמתחילים לגדול ביחד,אהבתי את זה בכול העונות והעונה הזאת לא שונה בתחום הזה... קנדו גרורומון זה שם מעצבן,המילה קנדו מרגיזה אותי...לא משנה,תתעלמו ונקסט... שמתם לב שגטסומון נורא חכם?מה שהוא אמר לקוג'י היה מאוד נכון,מה גם שהוא אמר לו את המשפט:"גם כן לוחם אגדי" וזה בדיוק מה שקוג'י אמר לטאקויה,יש בזה משהו כמו הגורל חוזר בבומרנג...וואלה איזה הגדרות יש לי היום,מה?
שמתם לב כשלקחו לזואי(או שאני מתכוונת לקוג'י שילה שהגלאי לא יעיל,לא זוכרת) את הנשמה היא דיברה בדיוק כמו ג'רי כשליאומון מת?זאת בטח שוב רק אני... וקצת ציטוטים(אני כותבת גם דברים שראיתי פה כי בחלק היו שגיאות וחלק אני לא זוכרת)... ג'יי.פי:"אל תגיד את זה,אתה מפחיד אותי,את זואי..."(כן...) טאקויה:"זאת שמש,הבחנה יפה זואי"(תודו שהוא
) נימון:"או כן...לא ממש..."(ושוב גיבורי העונה מפגינים החלטיות יתרה
) נימון:"אני נראה שמן עם המכנסיים האלה?"(רק לי הוא הזכיר בת?...) טאקויה על קוג'י:"אוף.אפילו בפתק הוא נשמע דביל"(זה דיי מטריד שאתה שומע דרך פתקים...
) לא בטוחה אם קוג'י אמר או גטסומון:"כלום,מה איכפת לך בכלל?"(באמת מה איכפת לך בכלל?חצוף!) זואי:"הוא אוהב להיות בודד במערכה ולוותר על הקבוצה הזאת,לפעמים אני מבינה את זה"(את מה?שהקבוצה הייתה מעדיפה שתשאירי אותה לבד במערכה?אני הייתי מעדיפה את זה בכול אופן...) קוג'י:"אתה מטורף,אתה לא יכול להילחם בו,תשאיר לי את זה!"(ומי עכשיו המטורף?
) נימון:"אברא(או איך שלא כותבים את זה) ק...נו כבר!"(תודו שזה משפט מדהים!
) הינה תיקון למה שנייקו כתבה: בוקמון:"איך אתה גר כאן ולא יודע דברים?" נימון:"כי אני לא גלאי,נכון?"(שכחת רק את המילה נכון אבל היא נותנת יותר חדות לעקיצה לדעתי
) גרומבלמון:"מי רוצה להיות הראשון שיחוסל?" זואי:"אני" טאקויה:"לא,אני!" ג'יי.פי:"וגם אני" טומי:"ואני"(מה הנטיות האובדניות האלה פתאום?נהייתם זאבים בודדים?לדעתי כדאי שתריבו מי יחוסל ראשון,חבל שסתם כולכם תחוסלו,לפחות יהיה מעניין...או שלא...) נימון:"קח את הזמן שלך אבל אין לנו את כול היום,מבין למה אני מתכוון?"(קאזו-קנטה גירסת דיג'ימון מכים שוב!יחי!!!) טאקויה:"למה הוא מצא את שלו ראשון?"(איזה מתוק
) ולפינה האהובה עליי 'תנו לי להתלהב':"נשמה אחת הלכה ונשמה אחרת נוספה,עם החבורה הזאת לא משעמם לרגע,המשיכו לצפות בפרק הבא של דיג'ימון מפלצות דיגיטליות"(ההמשך ברור,כן,נהניתי לאללה,זה יצא מדויק,בלה בלה בלה...העיקר שהתלהבתי...) טוב,אני אחזור יותר מאוחר להגיב על הכול כאן(יום הולדת לסבא שלי ואנחנו נוסעים עוד מעט)

star_female

New member
גם לי זה הזכיר את האנימורפס ^^

וידעתי שהקטע עם זואי הזכיר לי משהו! זה ממש היה כמו שליאומון מת, אפילו השלג בדיג'יכלי...

טיקיי

New member
לא ראיתי!

וגם לא את השידור החוזר :( מי נחמד ויספר לי מה בדיוק היה? קראתי מה שכתבתם, והבנתי שלקחו לזואי את הנשמה ושקוג'י גדל, אבל לא הבנתי איך...

star_female

New member
נראה מה אני זוכרת...

קוג'י קיבל את ההודעה שהוא צריך למצוא את נשמת החיה שלו (בפרק הקודם) אז הוא הלך לחפש אותה, לבד (נימון ובוקומון הלכו איתו כי זה "יותר מעניין" מלהישאר עם טאקוייה..). טאקוייה והאחרים התעוררו ומצאו את הפתק שלו שהוא הלך, והחליטו לחפש אותו. בינתיים קוג'י, בוקומון ונימון מצאו גאטסומון שנראה שהוא יודע על נשמת החיה, אז הם עקבו אחריו. גרומבלמון הרס את כפר הגטסומונים והגטסומון הקטן רצה להילחם בגרומבלמון בגלל זה. קוג'י ידע שלגטסומון אין סיכוי אז החליט להילחם במקומו. טאקוייה והאחרים בינתיים התקדמו בדרך שקוג'י הלך. קוג'י ניסה להילחם בגרומבלמון ולא ממש הצליח, הוא היה במצב די קשה אז לקחו אותו למחבוא של הגטסומונים. גרומבלמון התחיל להילחם בטאקוייה, זואי, ג'יי פי וטומי, והצליח לקחת מזואי את הנשמה של קאזמון (כמו שלוקחים צופן פרקטלי). גטסומון החליט לנסות לקרוא לנשמת החיה, הוא לקח אבן מיוחדת שצריך לשים אותה בסלע מסויים והלך למקום שצריך לשים אותה (הקטע הזה לא מדוייק כי אני לא ממש זוכרת ^^; ). גרומבלמון היה שם, וקוג'י הלך לעזור לגטסומון. קוג'י וגרומבלמון נלחמו, וגרומבלמון עמד לנצח את קוג'י (לובומון), אז גטסומון החליט לעזור לו והתנפל עם איזו מתקפה על גרומבלמון ונתן לקוג'י את האבן. קוג'י שם את האבן במקום וקיבל את נשמת החיה שלו. הוא התפתח לאמ..איך שקוראים לזה, אבל לא הצליח לשלוט באינסטינקטים. הוא ניצח את גרומבלמון וחזר להיות אנושי, וכמעט נפל מצוק אבל גטסומון תפס אותו ועזר לו לעלות בחזרה. אם משהו היה לא מדוייק או לא נכון או שפספסתי משהו, מצטערת, זה מה שאני זוכרת עכשיו. ^^; מקווה שזה עזר.

star_female

New member
המ, נזכרתי..

קוג'י והגטסומון הקטן לא הלכו למקום של הגטסומונים האחרים, הם פשוט הסתתרו במקום אחר, ושם גטסומון ראה את האבן. (וגטסומון הגן שם על קוג'י, שהיה מותש, כדי שגרומבלמון לא יראה אותו, עם הסוואה מגניבה כזאת ^^).

Digi Lista

New member
אני אנסה לעזור../images/Emo13.gif

קוג'י הלך בעקבות ההודעה על הנשמה מסוף הפרק הקודם,כמובן שהוא הלך לבדו הרי זה קוג'י המוכר,נימון והשני נצמדו אליו(והוא לא אהב את העניין אבל השלים אותו),בינתיים האחרים לא עשו שום דבר מיוחד. גטסומון בודד(הדיג'ימון אבן הזה ששמו ביה"ס בעונה השנייה,שקן כקייזר ערך ביניהם קרבות...)חיפש לעצמו איך להיות חזק,מין זאב בודד בחברת הגטסומונים,הוא פגש את קוג'י ירד עליו(כמו שקוג'י ירד על טאקויה למשל)ואז החל הקרב עם גרומבלמון(זה שמזכיר את המכשפה משלגייה),בהתחלה קוג'י נלחם נגדו לבד אחר כך היצור הזה(הוא יצור אין מה להוסיף
)נלחם באחרים,גטסומון גילה איזה אבן שנקראית העין השלישית שכאשר שמים אותה באיזה סלע מתגלית הנשמה(הוא רצה בהתחלה את הכוחות לעצמו,הוא רצה להרגיש חזק ולהיות לוחם אגדי וככה לעזור לשאר הגטסומונים שהיצור עם האף המגעיל גרומבלמון התעלל בהם),במהלך הקרב עם הרביעייה(כולם מלבד קוג'י) אדון אף ארוך הצליח לקחת לזואי את הנשמה,כלומר הכוחות שלה עזבו אותה והיא נפלה לקרקע,גרומבלמון כמעט עשה קציצות גם מאגונימון וביטלמון(שלא נזכיר את קוממון...)קוג'י בא וניסה לעזור ואז גטסומון החליט לעזור לקוג'י שכוחותיו נלקחו והוא נשאר על הסלע המיוחד,גטסומון זרק לו את האבן,קוג'י התווכח כהרגלו למה מגיע לו,ואז כשקלט שגטסומון כמעט מת בשבילו הוא הכניס את האבן בסלע,נשמת החיה התעוררה,קוג'י השתנה,טאקויה קינא,גרומבלמון נפל לים וזהו נראה לי... מקווה שעזרתי ולא שכחתי כלום

Digi Lista

New member
ידעתי גם שאת תכתבי../images/Emo3.gif

ועד ששלי נכתב ונשלח את כבר הקדמת אותי,אבל זה בסדר אני סולחת לך,אני יודעת שכולך מלאת כוונות טובות ולא משהו אישי נגדי,חוצפנית!

טיקיי

New member
תודה לשתיכן!

גם לי הייתה הרגשה שאחת משתיכן תענה... חבל שאין שידור חוזר מחר... הכל בגלל שנחנקתי בבוקר...

Digi Lista

New member
הכול בסדר איתך עכשיו?

דיג'ימון זה נחמד אבל הבריאות שלך הרבה יותר חשובה,ממה נחנקת?אני מקווה שאתה מרגיש טוב יותר עכשיו.

טיקיי

New member
אני לא יודע למה נחנקתי...

פתאום נגמר לי האוויר... וגם עכשיו אני עדיין משתעל...

Digi Lista

New member
יש לך אסטמה אולי?

לי גם היו כמה חניקות כאלה לפני בערך חודשיים-שלושה,סתם בלי סיבה,חשבו שזאת אסטמה אבל מסתבר שלא ואין לזה הסבר,זה לא היה נעים כי זה קרה באמצע שיעורים(ודווקא שיעורים שאני עוד אוהבת),נראה לי שסיפרתי כאן כשזה קרה... בכול אופן תרגיש טוב ותשמור על עצמך,בריאות(מי כמוני יודעת)היא מעל הכול בחיים

טיקיי

New member
הייתה לי אסטמה פעם...

אבל היא הפסיקה ואמרו לי שזה לא קשור אליה... זאת בעיה בריאות...

למעלה