הפרק של היום...

Digi Lista

New member
...

כנראה אף אחד לא קלט את הרעיון שהתכוונתי אליו בפיצול אישיות,מה שאמרתן נכון והגיוני,הסכמתי איתכן עוד בלי לקרוא אפילו,ניסיתי להסבירמשהו שעלה לי לראש אבל לא הצלחתי,קראתי את ההודעה שלי כמה פעמים ולא,בפירוש לא הצלחתי לקלוע לפואנטה שלי,חפיף
(אבל תיזכרו שאני מבינה טוב בפיצולי אישיות,אני מגדלת ומטפחת כאלה בכמויות כבר שנים
)... אני מסכימה שחשוב לא להוציא את הכעס על אחרים במקרה הזה...לא משנה,זה כנראה לא המקום אבל זה לא קשור אלייך ואם הגבתי בתוקפנות זה כנראה באמת מרוב קריזה,אומנם היה משהו שכתבת ועיצבן אותי אבל התגובה ללא ספק הייתה מוגזמת ומוקצנת כנראה בגלל שבאמת ניסיתי להתאפק אבל כשאני ממש בקריזה אפילו הערה קטנה שבדרך כלל הייתה סתם מרגיזה אותי(ולא היו יודעים מיזה בכלל)הופכת לתוספת קריזה רצינית,
אם פגעתי,לא התכוונתי,אומנם כעסתי קצת אבל הרוב באמת לא קשור אלייך אז אני מצטערת בכול ליבי אם נפגעת,למרות שאת עוגת מלפפונים חמוצים עם גזר ומי פנים אני עדיין אוהבת אותך(ואת יודעת ש...לא כאן...)

LILO digital

New member
טוב לשמוע

למרות שעדיין לא הבנתי מה בדיוק אמרתי שהרגיז אותך אבל חפיף

lori4

New member
טוב אז פיצול אישיות זה לא מדויק....

אבל אני חושבת שהרוחות הן אלו "שמפקדות" אין לי מילה מתאימה יותר כרגע, על כל התהליך, נכון הילדים חושבים אבל הנשמות עושות.... וחוץ מזה הילדים מקבלים את הנשמות נכון? אז לנשמות יש שליטה מסוימת על כל התהליך.... טוב בלבלתי את עצמי.

למעלה