הפרק של היום!!

shanyz

New member
הפרק של היום!!

וואו היה פרק מצויין1! אני נותנת לו 5 כוכבים!!
פרק מצויין! אני חושבת הכי יפה שהיה עד עכשיו בעונה העשירית! אהבתי את מה שקרה עם דילן ונוח !ממש אהבתי! משום מה חשבתי שבטח זה יגמר כשנוח יתפוצץ בפיצוץ כשהוא הלך לקחת את הכסף... דילן היה ממש חמוד!!!!!!!!! גם סטיב.. אבל מה שלא היה לי ברור וקצת מוזר זה שסטיב לא בילה את החג עם ג'אנט. בטח בגלל נוח ודילן וזה.. אמממ קלי הייתה ממש מתוקה היום! גם דונה יחסית הייתה חמודה.. מאט גם חמוד! כולם היו חמודים !גם דיוויד! אוייי בסוף, כשהוא שם את העיתון על המתנה1 איזה חמוד.. שמתם לב שזה היה עיתון נשים?:) חחהה חמוד! ג'וזי הייתה ממש רעה בהתחלה!!!! אבל אחר כך כשהיא קצת נבהלה היא הייתה יחסית יותר בסדר:) למישהו יש תמונות מהפרק? מה אתם חושבים עליו?

גויבה

New member
האמתי מסכים איתך

כמעט בהכול גם אני לא הבנתי למה גאנט וסטיב לא היו ביחד בחג ועצבן אותי שלא התייחסו למדלין (למרות שזה היה דווקא נחמד) שמתם לב שלאחרונה כל סוף פרק מותח בצורה קיצונית (וואי דווקא היום כשגיליתי איך קוראים לאבא של דונה - גון והוא התנהג ממש חמוד הוא מת טוב לפחות כך נראה לי) גינה הייתה מזה מתוקה בפרק הזה וגם מאט וקלי נוח קצת עצבן אותי עם כל הסיפור שלו אבל בסוף הוא היה ממש חמוד כשהוא הציל את הכסף טוב בכל זאת מיליון דולר) ועכשיו למשחק : דמות אהובה - דונה (אני אוהבה לגוון ודנונה הייתה ממש חמודה היום וכבר ממש הרבה זמן לא הערכתי אותה כלכך) דמות שנואה - אין אין ואין כולם היו חמודים הייתי אולי בוחר בנוח אבל לא יודע הוא היה ממש חמוד בסוף ועוד משהו קצת עצבן אותי שסטיב הסתובב עם דילן ונוח לפי דעתי הוא היה צריך לחגוג עם גאנט ולהשאיר את דילן ונוח לבד וכשעכשיו אני חושב על זה שמתם לב שלא היה אף פעם סיפור הומואי בבורלי ודווקא בלי קשר לזה נוח ודילן בקושי מכירים אחד את השני אז זה היה נותן להם זמן לדבר קצת זוג אהוב -נראה לי שעשיתי את זה כבר אבל למי אכפת הזוג האוהב של הפרק הזה הוא דונה ומאט הם יכלו להיותת ממש ממש ממש חמודים ביחד יותר מקלי ומאט קטע אהוב- שניים במשחק טלוויזיה וכשגון מדבר בטלפון עם דונה קטע שנוא- הקטע של המכונית כשגאנט נדחפת כרגיל ציון - היה קשה להחליט אבל נראה לי שהייתי נותן לזה 4 וחצי בגלל שהיו עוד קתצ דברים שאפשר היה לשפר לדוגמא כשהחבר לשעבר של קמיל בא אליה להביא לה מתנה קודם כל איך הוא יודע איפה היא אם הוא רואה אותה פעם בשנה וגם זה נראה מוזר כשהוא נכנס לחנות ואמר אני רוצה לדבר איתך אני אחפש לך תמונות של הפרק בתקווה שאמצא

גויבה

New member
אולי במקום שכל יום תבקשי תמונות מהפ

אולי במקום שכל יום תבקשי תמונות מהפרק אני אתן לך קישור לתמונות של כל הפרקים 4 בערך מכל פרק טוב אז לחצי כאן ואתר ממש מעולה שיש שם גם טריילרים (פרסומות) לפרקים של העונה ה-9 וה-10 ועוד הרבה דברים

למעלה