הפרק של היום...

frikin shin

New member
דין נודניק../images/Emo70.gif

אני שונאת אותו
למה היא לא אמרה לו: "כן ג'ס היה אצלי אם יש לך בעיה אם זה חבל
" רק בעדינות של רורי... ואז הם היו נפרדים וזהו
אבל לא משנה. זה באמת מראה כמה הוא לא סומך עליה וכמה היא צריכה להיות לידו 24 שעות ביממה
אוף זה מעצבן
אהבתי איך שג'ס התחיל לדבר אל דין ואז אמר שעדיף שהוא כבר ילך קטע מצחיק...

פרק ענקקקקקקקקקקקקק../images/Emo70.gif

כ"כ אהבתי...
ג'ס פשוט הבנאדם הכי מדהים בעולם
*sigh* |אייקון נמססססססססססססססססססססס| אני עוד שנייה מתה ממנו........ באמת..... הוא כזה חמודדדדדדד
בהתחלה עם המטריה, וכשהוא בא אל רורי עם האוכל, וכשהוא אמר את אותו משפט שלור אמרה על האוכל ההודי, וכשהוא דיבר עם פריס וממש ניהל איתה שיחה נורמלית.., וכשרורי גילתה בסוף שלוק לא שלח לה ת'אוכל, וכשדין הסתכל עליהם בסוף וקינא
... הוא היה פשוט מושלםםםםםםםםםם
אויששש! ומין בין היה מעצבן מהרגיל!! אררגגגגגגג... כמעט בעטתי בטלויזיה!!! איך הוא שואב אותה!! מה זה צריך להביע
והקטע שהוא ראה את ג'סוש יוצא מהבית של רורי היה קורע
לראות את דין כועס זה תמיד טוב... וג'ס פשוט היה כ"כ מצחיקקקקקקקקקק
אוי
לורליי
ואמילי
והחלוק
לוליישן
אמממ... דעתי על הפרק בסמלים-
,
, ושוב

שאלה

אני היחידה שצעקה "איו" וכיסתה את עיניה בסצינה שהשניים התנשקו? אני מאמינה שלאנה תיארה את הנשיקה הזו באומרה שזה נראה כאילו ישר אחרי הנשיקה ג'ראד ואלקסיס בקשו שקיות הקאה בדחיפות.

PURPLE CHICKEN

New member
../images/Emo12.gif

בליבי עלתה זעקה, אבל לא ליטרלי...
אבל כן, איו, זה היה די מגעיל... במיוחד עניין סיבולת הריאות.

blue dragonfly

New member
אהה לא כזה../images/Emo4.gif

נורא.... למרות שכשהיא אומרת לו "אז.... תינשום עמוק ו...
" (זה נישמע רע בעברית
) זה היה מעצבן\מגעיל משו.....

לאנה

New member
האמת היא...

שכשאני רואה את זה שוב הם שיחקו טוב... אבל אני מסכימה שהקטע של "תנשום עמוק" והכל היה כל-כך יאקי...
אוי, אצלנו בבית זה היה מצחיק.
אני ואבא שלי ישבנו להנאתנו בסלון וצפינו ב
, ואיך שראו אותם נשענים על העץ "בלעכ" יצא מהפה שלי.
ואח"כ אבא שלי התחיל להגיד ש"דין הוא בחור טוב, זאת לא אשמתו שהוא מעצבן", וכל מיני כאלה... didn't I rase him at all?!

Sweet Misery

New member
דוווווווווד. ../images/Emo12.gif

אני הסתכלתי הצידה למיישך כל הסצינה.

לאנה

New member
המממ...

פרק טוב. קצת צחוק, קצת רצינות, מתכון די בטוח.
רק טיילור ומישל היו חסרים לי... והתפקיד של קירקי לא היה כזה משמעותי... אבל משעשע.
ה-towering היה גולת הכותרת...
...I see you brought a little something, too. Is that ice cream? That’s so nice. A tiny little ice cream package just big enough for two. Hey, are you guys gonna feed each other ‘cause that’s just so darn cute. Oops. You’re doing that towering over me thing. Huh. I tell you, you’ve really got that down. It helps that you’re twelve feet tall, but this Frankenstein scowl really adds to the whole... ללורליי לא היו כאלה הברקות בפרק...
אבל העניין עם אמילי בספא היה מצחיק.
דעתי על הפרק בסמלים -
כוכב הפרק - דפנטלי ג'ס. מלהביא לרורי אוכל ועד לסרקסטיות ודיון סוער על ספרות...
^---^

פרק מ-ע-ו-ל-ה ../images/Emo68.gif

ממש צחקתי שם
אחחחח איזה פרק טוב. זהו, לא אזבל יותר ת'שכל.

frikin shin

New member
עוד משהו...

דין אמר
: "im a saint but im not mad" כן ממש
ועוד התירגום בעברית כזה גרוע: אני קדוש
אבל לא כועס מה

רק לא הבנתי דבר אחד ../images/Emo68.gif

למה רורי כל הזמן שואלת אותו אם הוא כועס?! מה הקטע בלכעוס?! חוצמזה.. גם אם הוא היה כועס, זה היה משנה משהו?! הוא חתיכת פוץ! שיפסיק לכעוס כל הזמן! שיהיה מאוכזב או משו!!!!!!!!11 הוא באמת לא סיפור הפרברים!!!!!11

../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אבל בלי קשר,

שאני שונאת אותו (לא היה מקום.)
, היא לא חייבת להיות כל הזמן איתך
יש לה חברם אחרים!

כ"כ נכון!

עכשיו באמת באופן תמים שלא-קשור-לשנאתי-כלפי-דין-פורסטר: הוא ממש, אבל ממש קנאי. מה, אסור לה לבלות ערב לבד? זה נגד החוקים? אין לו זכות לכעוס עליה בשביל דבר כזה. באמת.

למעלה