הפרק של היום!!!

shalti

New member
הפרק של היום!!!

איזה פרק גדול! לור וג´ס מנסים להיות מנומסים ולקיים שיחת חולין ולא ממש הולך להם ג´ס עשה קטע מסריח עם הצמיד ולור ממש צדקה בכל מה שאמרה איך לוק לא קלט את המבט של לור כשדיברו על רורי וג´ס, ואני מקווה שרורי תישאר עם דין בעיקר אהבתי את הסוף, אני מת על הסופים של הסידרה הזו, כשלוק לקח את הפטיש ושבר את הקיר ואמר לג´ס, זה החדר שלך, כשתסיים אנחנו נלך ונקפוץ בעניין העונה השלישית, פשוט חייבת להיות עונה שלישית כי הסידרה הזו היא מדהימה לחלוטין בעניין העצומה של הספיישל של בנות גילמור, לא הייתי פה הרבה זמן, אשמח אם תעדכנו אותי

*המבט שהיה על הפרצוף של לור* דין..?

ראית איזה חוסר כימיה היה ביניהם? נ.ב רורי מגמגמת "Not care, care. care like in like. not like, like..." אהבתי.

זה רק אני או ש......

דין נראה ממש ממש מוזר הפרק??? לא יודעת,השיער שלו ארך והוא....ג´ס חמוד אבל זה היה מגעיל מה שהוא עשה לרורי!! לפי דעתי היה פרק ממש חמוד וגם אני אהבתי את הקטע בסוף שהוא שבר את הקיר.. למרות שאני מעדיפה את דין גם ג´ס נהייה חמוד,רק חבל שהוא כזה אנטי...

אני יודעת... בקושי ראו לו את הפרצוף

משהו דפניטלי השתנה... מממ... רק מה? נראה לי השיער שלו בהיר יותר או משהו. אגב שיער, ראיתם את השיער של ג´ס אחרי שהוא התעורר?

evil boy

New member
איזה מעצבן כל הזמן טלפונים ואנשים

שבאים לשלם ועד בית אוף זה הרס

LillipooT

New member
אהבתי !

איזה סוף חמוד...חחחח.. ומאיפה יש ללוק כסף לקנות בניין שלם פתאום?! מממ.. לורלי הייתה די רעה.. היא לא נותנת לג´ס ממש הזדמנות וישר חושדת בו.. רואים כמה דין ורורי לא מתאימים אחד לשני יותר מפרק לפרק.. הם פשוט לא מצליחים לתקשר והם כבר לא נהנים מאותם דברים.. ולמה לא סמים אמה יהיה שבוע הבא" ישר אחרי שנגמר הפרק?! זה מרגיז.. והשער של דין - הוא פשוט ארך..וגם נהייה כהה יותר..מממ.

evil boy

New member
דבר ראשון (וגם שני)

אני בכל הפרקים שראיתי (זה לא הרבה אבל לא נורא) לא ראיתי את לוק מוציא כסף אפילו פעם אחת ולדעתי ג´ס פשוט מגעיל(נא לא להתנפל עלי)

eb182

New member
הוא לא היה מגעיל

הוא ניסה להוכיח משהו והוא הצליח רורי צריכה להיות איתו הם יותר מתאימים

king spice

New member
אם לא שמת לב...

אם לא שמת לב, לוק אמר שהוא לקח הלוואה מהבנק... ולמה כולכם מציקים לדין? למרות שהוא באמת דיי מכוער, תראו כמה מגעיל ג´ס, וכמה מתחכם! בייייייייי ביייייייייי

mgirl

New member
הוא שם לב לשיער שלה!

דין לא שם לב לשיער שלה! לורליי לא שמה לב לשיער שלה! אבל ג´ס כן שם לב לשיער שלה! מגניב וחצי. לוק ולורליי. קונים דירה ביחד. כזוג כאילו. אוווי הם כאלה פרפקט ביחד! ומתי שהיא אמרה לו ´יש עוד בנות חוץ מריצ´ל´ והוא לא קלט!! וג´ס היא ממש חמוד בפרק הזה. אהבתי במיוחד את הקטע של הנקפץ. מגניב. ואגב, אתם אומרים שמה שהוא עשה לרורי זה רע, אבל תחשבו שהוא לא יכל לגשת לרורי ´היי רורי, הנה הצמיד שלך לקחתי אותו´, נכון? הוא לא החזיר לה אותו אז בפיקניק כי הוא רצה מזכרת ממנה או משהו, ואז הוא לא יכל פשוט להחזיר לה אותו! אז הוא היה צריך להתגנב לחדר להחזיר אותו! והוא כל כך צדק במה שהוא אמר ללורליי! לקח לה שבועים שלמים להבין שהצמיד נעלם! אז "לא הייתי מתחילה לקרוא לו ´בן´ עדיין" אם לצטט אותו. !!פרק מגניב!!

evil boy

New member
מיכל את משונה (עזבי)

לא משנה נדבר אחר כך אני אשלח לך אימייל

shira245

New member
שונאת את לורליי!!!!!!!!!11 ../images/Emo46.gif

היא נהיית מעצבנת מפרק לפרק! קדימה לוק!תחזיר אותה למוטב! כאילו מה ג´ס לא מספיק טוב לבת שלך????????????? וג´ס! הוא ורורי ממש מתאימים..... ודין,מראה סוף סוף סימנים של נורמליות....

למעלה