הפרק של היום

Euroziv

New member
הפרק של היום

רוקסן הרגה אותי!הבעיות בדיבור שלה מצחיקות אותי כול פרק מחדש וגם התירגום שמתקן אותה

Yggdrasil19

New member
קורעת אותי

"יש לו כוריזמה מיטורפת" XD "אני העדפתי להיות יפה ושתוקה" XD "הוא לא היה מאוד נביך" XD "צריך להיות מאוד מוזהרים" XD "אני לא יודעת לנבות" XD "אני מתפלה כל הזמן" XD "זה הולך להיות מופע בידרוני" XD שכחתי משהו?

LifehouseGirl

New member
חחחחחחח גדול

ושכחת את התפוקקתי מצחוק

EVE Lights

New member
בחלק שכיערו את הבנות

לא הפסקתי לצחוק מההערות של הבנים זה היה פשוט מפיללללל מצחוק!

אני ממש אוהב את דניאל ויואב

באמת מגיע להם לזכות היא כ"כ חמודה ותומכת וממש נראה שהיא תורמת לו.. גם רוקסן חמודה..יש לה יציאות מצחיקות

Yggdrasil19

New member
כל מילה בסלע

אבל הבעייה היא שדניאל ויואב הפכו להיות בפייבוריטים שלי רק מהפרק הרביעי. טל וטל היו פייבוריטים שלי מההתחלה.

א ו ר3

New member
טל הייתה מגעילה...../images/Emo4.gif

למה היא הייתה חייבת לצעוק ולרדת ככה על טל? אז הוא לא הביא לה שמלה לטעמה... אפשר לחשוב... תצטלמי ותשתקי כבר , היא גם לא הבינה שזה שהיא מתנהגת כמו דיווה יעיף אותה מהתוכנית? חבל , דווקא בהתחלה חיבבתי אותה בזכות הכנות שלה...

falfilu8888

New member
בשתי התוכניות הראשונות היא היתה בסדר

ואז מתוכנית לתוכנית היא התחילה להשתנות, עד שבפרק אתמול היא עברה את הגבול.

קורע מצחוק!../images/Emo6.gif../images/Emo29.gif

ובאנה טל רוזן חרמן אש
שמו לב שמלאני רצתה לברוח ממנו.. "ספרי לי על חלום" חש ת'צמו איזה צלם מקצועי שמפלרטט עם הדוגמניות שלו. אני שונאת את הדיבור השאנטי שלו, אמן ותוכנית הבאה הם יודחו

Yggdrasil19

New member
ידעתי שדבר כזה יקרה

איך שראיתי "רחוב המרד" ניחשתי שגאל תתבלבל... XD

שירי116

New member
../images/Emo28.gifיאפ!

נמאס לי משניהם. מלאני בכלל לא נחמדה, וטל הזה מעצבן, פשוט משהו באופי שלו מעצבן, הוא לא נחמד כל כך ~ למרות שהוא היה חכם שעלה על טל וטל :)

שירי116

New member
../images/Emo28.gifנשארו 4 זוגות

את גאל ושחר אני לא הכי אוהבת, הם היו נראים זוג חזק ונחמד בהתחלה אבל גם גאל עם הקליקה וההתנהגות הלא כ"כ נחמדה וגם שחר קצת מעצבן לפעמים. מלאני וטל אני בכלל לא אוהבת, אבל הם זוג חזק
יואב ודניאל אני מאוד אוהבת. דניאל אולי באמת קצת יותר מדי תחרותית אבל בסה"כ היא לא עשתה כלום לבנות האלה שהתחילו לשנוא אותה, זכותה להיות עם הבנים, מה ההפרדה הזאת?
והיא בנאדם טוב בסה"כ. ויואב
אני מתה עליו. כזה מקסים ומתוק, איך הוא אמר יום טוב ותודה רבה אחרי שהוא קנה ת'בגדים אההה
ונמרוד ורוקסן אני גם מאוד אוהבת, בתוכנית שהם עלו להדחה קיוויתי שהם יודחו כי הם היו מול ליסה ועוז ורציתי את עוז, אבל עכשיו הם מהפייבוריטים שלי. נכון, העברית של רוקסן לא משהו, אבל היא נראית מאוד נחמדה, והיא לא עסוקה בתככים האלה שיש בווילה, והיא גם לא עסוקה בלהעליב אחרים. היא גם הפגינה כישרון במשימת היתרון גם אם היא הייתה מאוד מכוערת (טוב היא לא הייתה מאוד, אבל יותר מהאחרות). נמרוד קצת ציני אמנם (טוב, רובנו כאלה
) אבל סה"כ הוא מאוד חמוד :)
שמחתי כשהוא ורוקסן זכו ביתרון, ולא סתם הם זכו, רוקסן הייתה טובה :) אם שני הזוגות האלו יגיעו לגמר אני לא יודעת בעד מי אני אהיה, זה יהיה קשה
אבל אני מעדיפה שהם יגיעו לגמר מאשר אחד מהזוגות האחרים.

falfilu8888

New member
בשירשור אחר מישהו שאל מה רוקסן הרוויחה

במשימת היתרון ? אז נתת את התשובה שהיא הפגינה כישרון והוכיחה שהיא יותר חכמה ממה שחלק מהאנשים חשבו. לגבי טל ומלני אני לא חושב כמוך למרות שגם אני כעסתי כשמלני אמרה שדניאל צבועה. בעיני טל הוא רוחני ומקסים אפילו אם הוא עושה את עצמו חנון והוא לא חנון באמת. אני אוהב אנשים רוחניים. גם אותי שחר קצת מעצבן פה ושם אבל אני לא שוכח שהוא חבר של דניאל, אז בסך הכול אני אוהב את כולם. כמובן שהייתי רוצה לראות את דניאל ויואב זוכים.

שירי116

New member
../images/Emo28.gifאני םג אוהבת רוחניים ../images/Emo13.gif

האמת שגם איתי היה נראה רוחני
אבל סתם, לא אוהבת את טל בלי קשר
לגבי רוקסן- יפה! לא חשבתי על זה ככה :]

למעלה