הפרק של היום: Jersey devil

Gilliana

New member
הפרק של היום: Jersey devil

במבט רטרוספקטיבי - פרק חשוב למדי. שימו לב ותדעו למה.

אתם יודעים

שזה אחד הפרקים שממש הפחידו אותי? אני לא יודעת למה אני רק זוכרת שבפעם הראשונה שראיתי אותו אי שם לפני 12 שנה כמעט הלב שלי כמעט חטף התקף. כשנגמר הפרק פחדתי לחזור לחדר בחושך הייתי ממש מבוהלת. שנתיים אחר כך בת דוד שלי קנתה לי את הקלטת של הפרק הזה וראיתי אותו שוב ואין לי מושג ממה פחדתי. ראיתי מאז את הפרק הזה לפחות 5 או 6 פעמים ועדיין אני לא מבינה מה כל כך הפחיד אותי אז...

Gilliana

New member
אבל לעומת זאת את בטח יודעת...

למה הפרק הזה חשוב, נכון?

1Shir

New member
התנצלותי מראש על כך שההודעה

אגרסיבית, אבל אני דורשת לדעת עכשו למה בדיוק את מתכוונת, ראיתי את הפרק לא מזמן אז אל תגידי לי לצפות בו קודם! ואם את לא רוצה לכתוב על גבי הפורום- תאמרי לי באופן אישי! ת-ו-ד-ה.

Ice Age

New member
חבר'ה, מה סיכמנו?

אם מזכירים פרק, צריך לקרוא לו בשמו האמיתי: "הפרק ההוא עם ה..." אז על מה הפרק?

ספויילר? טוב נוו אני אגיד

הפרק ההוא עם האישה שחיה שנים ביער. (מה יש להם עם יערות???) מאלדר קצת נדלק עליה אם אפשר לומר

Gilliana

New member
זאת היתה הגדרה מעניינת!

נדלק עליה??? אולי באותו מובן שהוא "נדלק" על חייזרים ועבמי"ם. נו מה לעשות - כל אחד והסטיה שלו.

טוב הייתה לו איזה

"משיכה" מוזרה לאישה הזאת. נכון יותר כמו ה"משיכה" שלו לעב"מים מאשר לאישה אבל אני מניחה שזה לא הייתה בדיוק אותה משיכה אם הוא היה רואה חייזרית.

1Shir

New member
מרחיבה מעט את ההסבר

דובר על משפחה של מעין "אדם קדמון" שחיו ביער וטרפו בני אדם בניו ג'רזי. בסוף הפרק למגינת ליבו של מאלדר ירו באשה והרגו אותה.

Gilliana

New member
למען האמת...

ה- JERSEY DEVIL הוא, כמו כל הדברים שבהם עוסק כריס קארטר, עוד "מיתוס" פארא-נורמלי קונספירטיבי עתיק יומין, לא פחות מביג פוט או הר מזג האוויר.

למעלה