הפרק של היום

הפרק של היום ../images/Emo85.gif

הם היו חייבים לעושת את כל המתחים שניני ה קצת מתחוים ליום ראשון לראות את התגובה של זיו, אבל לדעתי או בכלל לא היה מופתעה כיאלו קצת כן אבל לא היה ניראה עד כדי כך. ושאול וגם אודי מעצבנים אותיייייייייי.......

../images/Emo142.gif פרק מעולה!!!

אני מזה שמחה שרם אמר לזיו שהוא בת, כי זה כבר העיק כזה שהוא לא יודע מזה.
גנגנה הורס אותי עם הרגישות שלו, פושע מאוהב - קטע ענק לאללה!
שאול שיכור!! קצת מצחיק, לא? תארו לכם את מומין אבא שיכור - זה הרי שאול בעצם, לא?

amc22

New member
תותי גירל../images/Emo26.gif

עכשיו זה רשמי: דן תורן מגלם את הדמות של סרח מ"המומינים". ואיך אני יודעת? בסוף הפרק ראיתי בכתוביות שכתוב 'דן תורן' אז מן הסתם נראה לי שזה יהיה סרח, כי מהתחלה חשדנו בו

../images/Emo142.gif לא נראה לי שזה סרח.

יותר הגיוני: מומין אבא או המספר. אבל אתם יודעים מה - אולי הוא עושה כמה דמויות וכל פעם משנה את הקול?

amc22

New member
אה...ת'אמת אני מתלבטת

נראה לי שהוא מגלם או את הקריין או את סרח.

הדסי2

New member
יש לו את הקול של סרח של הקריין ו...

של מומין אבא וסנופקין יכול להיות שהוא כולם ויכול להיות שהוא חלק מהם... אין לי מושג...

shiran™

New member
אם אתם באמת רוצים לדעת ../images/Emo121.gif

את הקול של מי עשה דן תורן ואם בכלל (לדעתי הוא עשה את של סרח), תצפו בכתוביות של המומינים ביום ראשון, ערוץ 11, שעה 14.30, ותודיעו לכולנו מה התשובה (אני לא אוכל לצפות כי אני בביצפר , יום של"ח). מקווה שזה יעזור...

פאק צנזורהההה../images/Emo70.gif

סופסוף אין צנזורה
אפשר לקלל בנורמליות
בן זוווווווווונה
כככככככלללללבבבבב
סופסוף קצת איכות... איכות היא לא מילה גסה

xrenegadex

New member
הקטע עם רם\רותם וזיו ../images/Emo31.gif ../images/Emo58.gif?

חרא של דבר. הקטע עצמו לא היה משהו מזכיר לי את הפרק האחרון של לגעת באושר שנדב רץ אל עופרה
נירית קופל שיחקה את הקטע הזה הכי טוב שאפשר... אבל זיו נראה סתם כאילו אמרו לו ששירן שכבה עם מישהו... הוא היה אמור להיות ממש מופתע והמום. זה היה נגמר הרבה יותר יפה אתמול כשרם נישק אותו וזיו העיף אותה ואז רותם הייתה צריכה להגיד "אני לא רם" ואז להוריד את הפאה ולעשות קול של בת, "אני רותם". הקטע עם אודי ושאול דווקא היה טוב... "בן זונהה" - איך הוא אמר את זה חח. הפרקים של אתמול והיום היה ממש יפים
אבל מעצבן אותי הקטע הדפוק עם רם.. עכשיו בגלל זה סימנתי ספוילר... נראה לי שראיתי בטעות שליה מגלה לשירן ולזיו שרם זה רותם אז אולי רותם רק דימיינה את זה או משהו...?

yuli c

New member
../images/Emo58.gif

איך שהבנתי רותם תגלה השבוע לכל השחקנים שהיא בת.

MrJacKasS

New member
משהו שעיצבן אותי ../images/Emo46.gif

הראו את אודי אומר לנירה ששאול לוזר, ושאול שמע את זה, עברו לסצינה אחרת ולא חזרו אליה!!!
איך לעזאזל הוא הגיב?! כנ"ל לגבי זיו ורם! רם גילה לזיו שהוא בעצם בחורה, עברו לסצינה אחרת ולא חזרו אליה! מעצבן!
וזו לא הפעם הראשונה!!!

../images/Emo142.gif זה ממש מעצבן!

הם תמיד עושים איזשהי סצינה בשמונה וחצי ועד שהתוכנית נגמרת אחרי 20 דקות הם לא חוזרים, וזה מעצבן! ולסצינות של זיו, שירן ורם הם כל הזמן עושים את זה! ממש מעצבן

כדי שיהיה מתח אוווווללללייי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

דדדדדדדדדהההההההההההההההההההה

אז ככה...

הרגשתי כזאתי הקלה שסוף סוף רותם אמרה לזיו שהיא לא רם. נמאס כמה שהצליחו למשוך את זה, לעומת זאת זה באסה רצינית שלא המשיכו את הסצנה ונצטרך לחכות עד יום ראשון
הקטע עם ריקי וגנגנה היה מעולה, הגורילה הזאת כל כך מצחיקה אותי. איזה דפוק גנגנה עם המשפט שלו: אני חושב שאני מתאהב בך פרח
חבל שלא מכניסים גם את גנגנה לשיר פתיחה, הוא מופיע יותר מבתיה בסדרה והיא כן בשיר פתיחה. בכל מקרה אני לא מבין איך ריקי מצליחה לשמור על שיווי משקל עם העגילים האלה. אני מזה מרחם על ניר לוי (קובי), איך שליה הזאת קפצה עליו היום בכזאת אכזריות, אני מוסר לו החלמה מהירה
. כמה פעמים ביום אחד כבר אפשר לקרוא לאדם אחד מסכן לוזר
אני כל כך אוהב את אודי, הוא כזה מרושע נחמד
אבל אני לא מבין מה הוא מוצא בנירה, סתם זקנה עם שיער מוזר
לסיכום: פרק נחמד ביותר

הדסי2

New member
משהו מוזר בסדרה הזאת

היא ניראת כאילו היא הולכת להיגמר! אני לא מבינה אם יש עוד הרבה פרקים אז איך זה שכל השקרים כבר התגלו? מה נשאר להמשך הסדרה? זה הולך מהר מידי... כלומר כבר בפרקים הראשונים רותם מגלה שהיא רם שאול מגלה שנירה שכבה עם אודי וירון מתאהב בליה ומישל אמרה לנירה שיש לה ילד משאול ןוהכל נורא מהר... עכשיו נשאר רק שקובי יגיד לליה שהוא עוזב אותה ושליה וירון יגלו שהם אחים וזהו... חשבתי שכל הרעיון זה שכל השקרים מתגלים בסוף הסדרה... חוץ מיזה לא רציתי שרותם תגיד לזיו שהיא רם כי עכשיו כולם כבר ידעו שהיא רם והיא לא תצטרך יותר להיות רם... לא אמורים להיות יותר ממאה פרקים? זה מוזר כזה שהכל מתגלה...

למעלה