הפרק של היום

omer landau

New member
הפרק של היום../images/Emo70.gif

תקציר- סודות משפחתיים באד והרייט קוברים את בתם הפעוטה בחג המולד, ובאד מחליט לתבוע את הרופא המיילד של הרייט - אלא שחקירתו גורמת לחשיפת סוד טרגי מעברה של הרייט; הארם שוקל להתפטר לאחר שלא ניתן לו אישור לצאת לרוסיה לחפש אחרי אחיו, סרגיי חחחחחחחח התחיל עכשיו והרגע אותי הקטע שהאדמירל סיפר להארם על המטוס והעיניים שלו פתאום נפתחו ואז אל תדאג אתה לא תטיס אותו חחח

Dismissed../images/Emo70.gif

איך היא אמרה את זה בשקט פקודתי כזה.... גטיס האידיוט
(הארייט הפרוצה, לא סתאאם) היה לי עוד משהו לומר, נו שכחתי
..

shipper heart

New member
א. איפה כולם? הפורום נעצר פתאום...

אני חוזרת אחרי שראיתי משתגעים מהאהבה והצ'ט ריק...בושה... ב. נכון בWI? להארם עדיין יש את הSiS וזה לא הגיוני כי באד בכלל לא היה על הסיהוק ובכל אופן הכל השתנה...לדעתי את הSiS היו צכים להוריד לו...כל השאר היו לפני בומרנג אז זה לא משנה...

omer landau

New member
ואייי......

2 דקות לפני שנגמר משתגעים מהאהבה אני סגרתי את הצאט אוףףףףף

מצטערת שלא הייתי אתמול כל היום...

נכנסתי הביתה רק ב4 בבוקר והייתי כבר כ"כ עייפה שאפילו לא הדלקתי ת'מחשב... חוצמזה... הנה הבאתי לכם פיצוי

אמיר72

New member
זה פיצוי זה ?

רבאכ, סוזי, מילא היית מביאה את CB בסוג התמונות ההוא, את יודעת ... לאחוות הצולעים (עומר, שקד ואני) שיוסדה אמש בפורום זה לא מספיק.

harmless

New member
נצל"ש../images/Emo58.gif

סוף סוף הסתומה הולכת לפסיכולוג מעניין אם זה יכניס לה קצת שכל לראש! אבל עוד פרק פלאשבקיפ????? אני רק שומעת את המילה הזאת בימינו אני מחפשת את השירותים הקרוב- הפרק שעבר הספיק לי לחיים שלמים! The premiere is centered around one big long therapy session for Mac. (It's about time) With flashbacks to the memories she's having. The session is the day after she comes back from Hawaii where she sees Webb's mother there, trembling and crying etc. She introduces herself to Mac. (I find it interesting that Mac has never seen her before.) Mac consoles her, but never sees Webb's body. She explans to the therapist that the Navy didn't have Webb's records, so they had the agency call his mother to ID him. (Still don't know why Mac went to Hawaii to ID him unless she went of her own accord.) The therapist asks what it was like. Mac tells her "It was raining". She talks to the therapist about Webb, and about Harm. She tells the therapist she "did" love Webb. And she talks to the therapist about some of the things she feels about Harm and some of his actions. Some things confused her, some things hurt her, some things warmed her heart. That's all the specifics I've gotten so far. It may be a while before I get anything else. I'm sure some things will be revised before the premiere. If you were hoping for something lighthearted, steal yourself now. It's going to be emotional and angsty, simply because it has to be if Mac is going to be cleansed of all the horrible things that have been going on with her this last year.

harmless

New member
../images/Emo58.gif

אוקי פתאום נראה שהעונה הבאה הולכת להיות קקה. אבל אני לא יגיד כלום עד שנקבל עוד פרטים. בינתיים אני הולכת לחפש את המשאף שלי ולבדוק אם נשאר בבית תרופות עוד תרופות ללב :(

shipper heart

New member
../images/Emo58.gif יופי... נהדר...פשוט נהדר..

אין מצב שיגידו לנו מה יש לה... ארגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג ותר- אם הארם ומאק יסיימו את העונה ביחד אני לא הולכת להתלונן על שומדבר... אבל זה גם לא נראה לי פרק קקה...חוץ מהשורה שמאק אומרת שshe did love Webb... זה דווקא נראה לי הולך להיות מעניין... חחח הלוואי וזה היה כמו קאפלס ט'רפי
אוף...מעניין מה היא תגיד על הארם...warmed her heart?! WTF?! שתגיד שהיא הד אובר הילס אין לאב וויט' הים ושתסתום ת'פה שלה....

harmless

New member
את קראת את מה שרשמתי לך בפרטי?

כי אם לא רוצי לקרוא ואז תדברי איתי

harmless

New member
אגב מה קורה עם RR הוא לא הבטיח

4 פרקים שהיו אמורים לעלות אתמול? או שזה נדמה לי?!

harmless

New member
../images/Emo58.gif גל המחשב עושה לי בעיות

אז אני אענה לך פה ולא בפרטי- My spies told me Mac will always be turning to Harm about three times, she needs him but he turns her down because he rather have dinner with this tramp. sorry for my wording but Im so mad at TPTB. Im hoping for a miracle this script is wrong.PLEASE GOD! בקיצור זה ממש לא הגיוני- הארם הוא בן אדם שלא מבטיח דברים שהוא לא יכול לקיים! הוא הבטיח שהוא תמיד יהיה שם ועכשיו הוא לא?! זה גם לא מתאים לו לנפנף את מאק אם היא צריכה עזרה ולא משנה באיזה מערכת יחסים הוא נמצא! במיוחד אם היא חולה! מה שאנחנו יודעים שהיא כן! אני לא יודעת מה לעשות עם המידע הזה אני כל כך מעבר לכועסת ומבולבלת שאין לי מושג איפה אני בדיוק עכשיו! יהיה נחמד אם מאק תקנא ותבין שהארם הוא לא הפול בק גיי, אבל אני כל כך מעבר לשלב המשחקים. חשבתי שאחרי הפרק הקודם הם ילכו קדימה ולא אחורה! ואני לא רוצה שיהרסו לי את הארם- מלבד איך שהוא נראה הסגולה שלו זה הכבוד והנאמנות שיש לו כלפי אנשים אחרים בעיקר אלה שהוא אוהב ואם יקחו לי גם את זה - בשביל מה להשאר ולראות את הסידרה?????

shipper heart

New member
../images/Emo58.gif לי אין בעיה במחשב אבל אני

אמשיך כאן... כבר אמרתי שאני שונאת את TPTB?!?! ארגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג אין מצב! זה כל כך לא הארם!! מה עשו שמו לו רעל במים?! חטפו אותו וזה פלמר בתחפושת שלו?! WTF?! מה הם רוצים לעשות האידיוטים האלה?! לגרום לנו לא לאהוב את הארם?! הארם בחיים לא היה מאכזב את מאק ככה *חוץ מפעם אחת בעצם...בMR RABB GOES TO WASHINGTON*, במיוחד כשהיא חולה! דמט הוא ניסה לעזור לה כשהוא לא יכל לשמוע! הוא היה כל כך מתוק ומבין ועוזר בפרק הקודם למרות שהוא בכלל לא אהב את ווב והוא קינא בSO CALLED RELATIONSHIP שהייתה לו עם מאק! כאילו מה הם עושים לעזאזל?! זה כל כך לא הגיוני, זה כל כך לא הארם... מה הם לוקחים אותנו 200 צעדים אחורה?! הם התקדמו כל כך יפה בפרק הקודם...והוא היה כל כך שיפרי ומאמי ו....דמט תר זה כמו שחשבנו שיקרה- הפרק של הקליף היה פרק שיפרי ועכשיו הוא הורס את הכל! זה כל כך כל כך כל כך מעצבן! אני שונאת את מי שכתב את הפרק *אין מצב שזה דייויד....חוצמזה- מה קורה עם השני פרקים שהוא אמר שהוא כתב?! בטח היו שיפריים מדי אז הSOBs לא לקחו אותם... ארגגגגגגגגגגגגגגגג לא רוצה....וחוצמזה לדעתי למרות שמאק אומרת לפסיכולוגית *היא צכה פסיכיאטר...* שהיא אהבה את ווב והתכוונה לזה כשהיא אמרה לו שהיא אוהבת אותו, אני עדיין חושבת שזה לא אומר שהיא הייתה מאוהבת בו...היא גם אהבה את באגמי...אל תשאלו אותי למה, אבל היא אהבה אותו אבל היא הייתה מאוהבת בהארם...אני מאוד מקווה שזה אותו הדבר כאן... סעמממקקקק זה לא הגיוני מה שהם עושים מהארם! אני שונאת את TPTB!

harmless

New member
../images/Emo58.gif

אי אפשר להשוות בין 2 הפרקים- ב- MR rabb goes to washington זה היה תקופה אחרת לגמרי! לכי תדעי איך הוא הרגיש כלפיה אז???? באותה תקופה היא אפילו לא הודתה שהיא אוהבת אותו... אבל הם עברו כל כך הרבה מאז ביחד ולחוד- מאק אמרה שהיא מאוהבת בו, הארם הודה שהוא מאוהב בה, הוא הבטיח לה תמיד להיות שם בשבילה וזה ממש לא אותו דבר כמו שזה היה אז- הרבה דברים השתנו אבל מסתבר שלפי דונלד זה ממש לא מספיק!!!! חייב להיות עוד משהו לזה - פשוט לא יכול להיות שהארם יעשה משהו כזה! זה לא אפשרי! (וחסר לדייויד שהוא נותן להם להרוס לו את הדמות!) אני מקווה שהוא אנדרקובר או משהו כזה אחרת אני לא קונה שום דבר שיקרה בעונה הבאה! אם הארם ילך עכשיו עם מישהי אחרת אז בשביל מה הייתה העונה הקודמת? רק בשביל להרוס את הדמות של מאק??????? כי אם הכוונה שלהם הייתה לבגר את הארם אז למה להרוס הכל בעונה הבאה????? אוף אני מקווה שתרזה תביא לנו חדשות טובות בקרוב- אחרת אני הולכת להתחרפן סופית! אמרתי לך- פרק אחד מבטיח השני הורס בטירוף! ארגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג

shipper heart

New member
../images/Emo58.gif

אני לא אפרט כי אני מסכימה, פשוט ציינתי שאז, היא הייתה צכה אותו והוא לא היה שם בשבילה, וזה למרות שבתקופה הזאת הייתה להם חברות ממש ממש קרובה. אוףףףףףףף אני שונאת את דונלד! אני פשוט שונאת אותו! חייבת להיות סיבה טובה אחרת הם סתם רוצחים את הסדרה! חצי מהאנשים שרואים את הסדרה *סביר להניח שאפילו יותר* הם שיפרים וכולם אוהבים את הארם וזה לא הגיוני שאחרי עונה שהוא סופסוף למד ממנה כל כך הרבה והתבגר ונעשה יותר אחראי ויותר מבין ויותר מתחשב אפילו ממה שהוא היה קודם הם מחזירים אותו 1248102 צעדים אחורה...זה פשוט לא הגיוני! כאילו הרסתם את הדמות של מאק בעונה הקודמת ועשיתם את הארם הרבה יותר...יאמי ועכשיו אתם סופסוף מתקנים את מאק רק בשביל להרוס את הארמי?! מה הולך?! הם רוצים להרוג אותנו?! תר מה אני אעשה עכשיו כשאני שבוע לא אהיה בבית?!?! אני לא אדע אם יש איזה התפתחות ואם הארם בסדר! מה אני אעשה?!?!??! למה אין לי פלאפון עם אינטרטט?! *אבא בחיים לא יתן לי לקחת את שלו...וגם אם כן הוא לא ירשה לי להיכנס כי זה עולה המון...בעעע* אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אני משתגעת!!

harmless

New member
לא יודעת מה להגיד לך

אין לי מושג מה קורה פה נקווה שזה לא נכון! ובקשר למה תעשי?! אממממממ אני מוכנה לשלוח דברים בטלפתיה ! חחח או אם את רוצה את יכולה להרים אלי טלפון ואני יודיע לך אם יש חדש או שפשוט את יכולה להמתין שבוע ולהנות מדברים אחרים (עד כמה שזה קשה:))

harmless

New member
ובינתיים אני לא מבינה למה

אף אחד לא מעדכן את הפיקים שלהם היום?! אין אף פרק חדש בפאנפיקשיון- מה נסגר עם כולם היום?!

shipper heart

New member
...אני אשתדל להינות מדברים אחרים...

אולי לא יהיה לי יותר מדי זמן פנוי ואז זה לא תהיה בעיה... ו-ארגגגגגגגגגג שיעדכנו כבר החארות! חוצמזה- איך ההיא של אולוויז מושכת את הסיפור... סעמק תוציאי אותו כבר מהפאקינג כלא!

למעלה