הפרק של היום

קפיטוטו

New member
הפרק של היום ../images/Emo46.gif

אנשים! איך יכול להיות שאני הראשונה שכותבת על הפרק של היום?! מוזר.. בעעעעע!!!! אני כל כך כועסת!! איריס הזאת, אני לא יכולה לסבול אותה!! והחלום של פדרו ה-
שאיריס באה אליו ו.. את ההמשך אתם כבר יודעים - זה לא מזעזע?? היא קרובת משפחה שלו! היא קטנה ממנו באיזה 30 שנה, לא? טוב שהוא לא רודף אחרי כל הנשים סדרה... מה יהיה איתו, אני שואלת את עצמי.. וגם סינתיה, מה היא מוצאת בו? ורומאו כל כך חתיך שתהיה איתו ודי... מאוריניו כל כך מניאק.... כבר מתחיל לשעמם כל הסחיתות שלו מקפיטו, זה חוזר על עצמו יותר מידי... מעניין איך הוא יצא מהחדר שלה בפרק של מחר כשההורים שלה בבית. טוב, אני חדשה פה ואני מרשה לעצמי לבלבל לכם ת'מוח.. ביי ביי, תגיבו!

גילגולה

New member
אמרתי וממשיכה להגיד שאיריס....

בחורה מתוסבכת ולא שפוייה בהתנהגותה. והיה מגיע לה משאלנה עשתה לה ואיך שהיכתה אותה בתקווה שזה יעזור לה. בכלל העלילה מתפתחת יפה וכל פרק חדש גורם לי לבכות והיום במיוחד כשקמילה בכתה ואמרה שהקללות של איריס התגשמו והיא באה להיווכח בזה זה היה די עצוב. רק שלאחרונה כמעט שלא רואים את אדו.......... וביוחד אחרי הריב עם אלמה הרעה וחסרת הרגש.

קפיטוטו

New member
אין ספק

שאת צודקת לגמרי. באמת הגיעו לה המכות שהיא קיבלה - היא הבטיחה לאלנה שהיא לא תתקרב לבית חולים והפרה את ההבטחה כמו מפגרת! שלא תתפלא אחרי זה שאי אפשר לסמוך עליה.. לפניי שבוע עוד הייתי ממש ממש בוכה כל פרק (ואני בוכה בקולי קולות, אז בכלל פאדיחות..) - אבל לא יודעת, אני כבר לא בוכה בפרקים ולדעתי הם הרבה פחות מרגשים מהכמה פרקים שהיו מתי שקמילה רק ניכנסה לבית חולים וכל זה... את לא חושבת, גילגולה?

גילגולה

New member
יכול להיות - אבל לכל פרק יש..

הקטע העצוב שלו, למשל היום ההתפרצות של קמילה על איריס.

קפיטוטו

New member
כן, נכון, אבל

לדעתי זה היה נורא נורא צפוי שאיריס תבוא לבית חולים אפילו שהיא הבטיחה לאלנה שהיא לא תבוא. וזה היה נורא צפוי שקמילה תתפרץ על איריס.. וכל הדברים הצפויים האלה (שלפעמים גם חוזרים על עצמם) מרגשים פחות..(לדעתי)

ElinorL

New member
אממ...

לפעמים הדברים שמעסיקים אותנו בחיי היום באים אלינו בלילה ובגלל זה יכול להיות שפדרו חלם על איריס ובנוסף חלומות הם גם חלק מהתת מודע שלנו והדברים בתת מודע כי במודע הם נגד הנורמות ואדם לא יעז להפר את הנורמות הללו אבל מי יודע מה יהיה עם פדרו שלנו והאמת זה יצא טוב אם סינתיה תלך לרומיאו שלה ופדרו ישאר עם איריס :) בקשר למה שדיברתם על הרמת דמעות בפרקים אז אני מבינה את מה שאמרת כי בהתחלה שזה היה חדש ואדו וכולם לא ידעו איך להתמודד עם זה וראינו איך כולם מקבלים את זה אז זה היה מאוד מרגש וסוחט דמעות אבל עכשיו זה כזה רגיל, היא בבית חולים ומטופלת וקשה ואנחנו מזדהים מאוד אבל עכשיו זה יותר תקופה קשה מאשר תקופה של דמעות... והאמת לי לא היה ברור שאיריס תבוא אבל ידעתי שאם היא תבוא קמילה תתחרפן!

elad 101

New member
תגובה למה שכתבת...

אוקיי...אז אני מאודד שונאת את פדרו..מה הוא חושב שהוא..כל כך מכוער.. ואני עדיין לא מבינה!??! הוא אוהב את אלנה וסתם מחפש את סינתיה..איכס הוא דוחה ואיריס?...מה לעזאזל את מוצאת בו?....בעעעעעעעע

גילגולה

New member
הי לכולם - רק רציתי להגיד ....

לכן/ם שמזל שלא אני ולא אתן/ם כותבים את הסידרה הזו כי אחרת לא היה יוצא שום דבר כמו שצריך לפי ההערות/הפנטזיות שלנו. והמזל הוא שיש סידרה כזו יפה ושיש לנו על מה לדבר ולהביע דיעה והדיעות של כולכם/ן די מעניינות. אז תמשיכו לצפות בסידרה ולהנות.

ElinorL

New member
חחח גליגולה יא גנובה, מזל שיש אנשים

שלמדו איך לכתוב תסריט אחרת לא היה טוב

למעלה