הפרק של היום CSI LV....

הדמר

New member
הפרק של היום CSI LV....

אהבתי את העובדה שהפתרון הגיע בדרך מקרה...

הדמר

New member
וכמה שאלות המכילות ../images/Emo58.gif

1) באיזה פרק ניק מתעקש על כך שיש ילדה חיה שקבורה מתחת להריסות או משהן כזה ולא מאמינים לו? 2) באיזה פרק/פרקים רואים/מבינים שניק מפחד או איך שלא תקראו לזה מחרקים ומקומות סגורים? 3) והמשך התמקדות בניק... באילו פרקים ניק מגלה דברים לגבי החטיפה שלו? ובאיזה הפרק הבת של זו זחטפה מגיעה אליו? וכן, מה לעשות אבל ניק הוא הדמות שהכי מעניינת אותי....

cherryblossom

New member
לא ראיתי אתמול

אבל בהחלט פרק טוב. קצת תשובות: 1. זה לא מתחת להריסות אבל הפרק הוא gum dprops, וזה אחד הפרקים הכי מדוברים של העונה השישית מכל מיני סיבות שנבהיר אותם כשנגיע לפרק. 2. מפחד ממקומות סגורים היה בפרק הזה, מחרקים היה בפרק הראשון ולדעתי יש גם משהו ב-gum drops אבל אני לא בטוחה. 3. daddy's litle girl, לא ראיתי את הפרק אז אני לא יודעת פרטים.

אני חייבת להודות

שהתכוונתי לצפות בפרק שוב, אבל פשוט לא יכולתי להחזיק את עצמי מול המסך בידיעה שאני יודעת כבר מה יקרה, הזעזוע בצפייה הראשונה היה כ"כ גדול ש.. לא יודעת, היה לי קשה מדי. אבל בגדול, אחד הפרקים הטובים והחזקים ביותר שהיו בCSI.

DeepThoughts

New member
ראיתי את הפרק לפני כמה חודשים

ואתמול לא ואנלא זוכרת.. היתה חני פירסטנברג?

הוריישיו קיין הוא ואין בלתו

הכי הכי csi מיאמי אין על הצוות הזה, ואין אין אין על הוריישיו קיין, רק חבל שעל השחקן הזה דיויד קרוזו יש כאלה לכלוכים מהחיים הפרטיים, זה מילא שהוא גרוש 3 פעמים מילא, נו זה קורה, אבל הסיפורים שהוא חרא של בן אדם ושהוא מתנהג כמו פרימדונה באתרי הצילומים, על זה הוא היה יכול לוותר ולהשקיע קצת יותר ביחסי אנוש. ובגלל זה לא נתפלא שהוא לא הצליח כל-כך בסרטים לקולנוע כי מי באמת רוצה לעבוד עם מנייאק של אגו ? אבל טוב מאד ש- cbs לקחו אותו למרות הכל לשחק את הוריישיו בסדרה ככה יש לנו אפשרות לצפות בחתיך הגינגי האולטימטיבי ושימותו כל הקנאים כולל ההוא מניו-יורק אז דיוויד קרוזו אחרי 3 גירושים (אחד מכוער) ושני ילדים משתי נשים שונות, יאאלה תרים את הכפפה ותעבוד על יחסי האנוש שלך ואז אולי יהיה לך עתיד בקולנוע, נו מאמי תעשה זאת אוהבת אותך לתמיד איילת-חן

למעלה