הפרק של היום (203)

Orange Sky

New member
הפרק של היום (203)

היום רק קלטתי שבסוף הפרק משווים את מייקל לאוסקר שלס!!!! ראיתי את הפרק פעם ראשונה ששידרו בישראל אבל או שלא שמתי לב, או שעכשיו אני לא זוכרת חח אבל משווים אותו לאוסקר שלס...זה לא אומר דברים טובים...(ובלי ספויילרים להמשך, למרות שאני יודעת בערך מה יקרה) ניקה - מה הקטע שלה? תמיד בפרק הזה אני לא מבינה לצד מי היא...היא גורמת לכולם לחשוב שהיא בצד שלהם...בסוף היא הייתה בצד של מייקל אבל גם בגדה בו? או שמההתחלה החליטה לבגוד במייקל? ממש מבאס שאחרי שלינק לקח לה את האקדח מייקל לא דיבר איתה והסביר לה שהוא לא ניצל אותה, ולגרום לה להבין...אני לא מאמינה שהיא באמת חשבה את הדברים האלו שהיא אמרה, ראו שהיא חושבת עליו שהוא בן אדם טוב, והיא אפילו אמרה בעונה הקודמת... היה גם ממש יפה איך שמייקל התעצבן על בליק כשהוא דיבר על שרה, ואז צרח עליו שישתוק...ואז התקשר לשרה ובכה ודיבר בקול ממש הרוס... תראו את החתימה החדשה שלי:) -בתקווה שיצאה נורמלי-

לא ממש משווים אותו

אפילו, לא משווים אותו בכלל. פשוט הוא מהווה תעלומה שמשפיעה על מאהון אז נותנים פלאשבקים שלו עד שיסירו את התעלומה מעליו

Orange Sky

New member
המציאות בעיני המתבונן...

לדעתי כן משווים אותו. ואני יכולה גם להסביר למה, אבל זה כבר לא חשוב או משנה...כל אחד ומה שהוא חושב.:)

למה, תסבירי. תמיד נחמד לשמוע עוד דעות

ואני לא צינית, אני אוהבת לשמוע דעות שהן לא של עצמי...

Orange Sky

New member
אוקיי

אז, המציאות בעיני המתבונן...אני רואה את הסצינה ההיא ומפרשת אותה כמו שפירשתי, והאמת היא, שזה נכון. כי סצינה כזו היא לא עובדתית, היא יותר פתוחה לאפשרויות ולצופה יש אפשרות לפענח אותה כמו שהוא מבין, לכן המציאות היא בעיניים של המתבונן (תלמידת תקשורת מעט חלודה)...אי אפשר להגיד שאין פה השוואה, לדעתך אין, זו אפשרות, לדעתי יש, אבל לא אמרו שום דבר לגבי זה, רק נתנו לנו את האפשרות לחשוב שזה ככה, ולדעתי זו הייתה הכוונה, לתת לנו את נקודת המחשבה של "האם הם אותו הדבר" (מייקל ואוסקר שלס)... יכול להיות שאין השוואה, לדעתי בהחלט יש, ובזה אני מאמינה.. וממה שאני גם יודעת ומבינה, תמונות כאלו מתחלפות של מייקל ואז אוסקר וחוזר, זה כן השוואה... ולא רציתי להסביר כי יוצא שאני חופרת תמיד, וגם קצת מתקיפה, אז מתקיפה אני ממש לא, וחופרת אני כן אז מצטערת, אבל אמרת לי להסביר בכל זאת:)

N21A

New member
../images/Emo4.gifלדעתי יש מין הצטלבות כזו ביניהם מבחינת

מאהון! כך שלדעתו הם כמעט אותו דבר, הוא רואה בהם דומים וזה אולי גם בא לתת רמז על האובססיה של מאהון בקשר לאותה סיטואציה.. זאת הפרשנות שלי לעניין!!

למעלה