הפרק של היום (18)

Mor L

New member
הפרק של היום (18)

טויה ויוקיטו במיטה!!! 0.0 סוגוי!!! שוב האבות החתיכים של סאקורה ושאורן ^^ ראיתם את החיבוק ששאורן קיבל מאבא שלו אחרי שהוא אמר תודה?! גם אני רוצה את החיבוק הזה!!! סאקורה היתה פשוט יפיפיה במדי משרתת! חחח החלום הרטוב של כל גבר הא? וקורוגאנה היה זה שהתלהב הכי מכולם!
זהו שכח כבר את הנסיכה טומויו?

Ruby Moon

New member
יש מצב..

למה מה השימלה שלה לא מספיק יפה?! השימלה של סאקורה יותר יפה אז הוא נוטש אותה? (למען האמת זו לא הייתה השימלה שבגללה הוא שרק ככה, על השימלה היה ג'וק והוא חשב שהוא פשוט 100מם ושקסי אז הוא שרק בשביל שגב' הג'וק תבחין בו^^')

Ayelet chan

New member
הוא לא רואה בה.

והוא לא יכול להילחם עם הצד שהוא לא רואה בו כי הוא לא רואה X:

lirazi האחת

New member
גם אני לא כל כך לא הבנתי את הקטע הז

הזה. ולמה הוא לא יכול לראות בעין הזו? מה קרה לו? ולפי מה שהבנתי, הוא לא יכול לראות בעין הזו מתי שהוא נפצע ביד, או שאני טועה?

Ayelet chan

New member
את טועה.

ולא ידוע למה הוא לא יכול לראות בה. נראה לי שזה מהתקופה שהוא שכח.

תודה, יש לי עוד מספר שאלות

ומה הקשר בין העובדה שהוא לא רואה לבין זה שהוא נלחם רק בבעיטות? איך קורוגאנה (ככה כותבים?) והצופים הבינ/ו? תודה על התשובות

msinai

New member
אני לא בטוחה בתשובה שלי

כשסאורן בועט הוא תוך כדי מיסתובב, שהוא מיסתובב בוא מסתחרר נראה לי, ולכן הוא לא יכול לראות היטב איפה היריב שלו, אז הבעיטה היא המתקפה וההגנה הכי טובה בישבילו.

Navidshi

New member
../images/Emo221.gif אין סיבה

ככל הידוע לי, שאורן נלחם בבעיטות כי זה סגנון הלחימה שהוא למד. חכו עוד כמה פרקים ותדעו איפה הוא למד אותו, כמה ולמה. לגבי העין שלו... בפרק האחרון בעונה יש רמז די ברור למה שקרה לעין שלו. מי שלא ינחש בעצמו, מוזמן לשאול אותי אחרי שידור הפרק.

Ruby Moon

New member
מיאו

אני לא רוצה שטסובאסה יגמר^^ הוא למד את זה מסיישירו^^ סיישירו חמוד אבל אכזרי... אבל לא נורא אני אסלח לו^^

למעלה