הפרק של היום 1ל10

הפרק של היום 1ל10

הבנות שכעסו על האפטיות של רונדה ואיאנלה הן פשוט רצו להביא אותה למקום הזה ואולי מכאן היא תתחיל לטוס למעלה וסוף סוף יהיה לה משהו משל עצמה ולא נספחים לה כמו הזמן עכשיו תקבלו בברכה את ליסה האמיתית האותנתית

הפרק של היום

אז ליסה בפיקוח וחייבת לכתוב דוח יומי. אליסון עושה "ארוחת הפתעה" ל- טיג'יי עפ"י דרישה של רונדה. [תעשו לי טובה, ארוחה כזו, כמו שנראתה לא הצליחה לעורר בי תיאבון]. אני מאמינה גדולה בכך שמי שאוהבת לאכול יודעת לבשל, והבישול הכי טוב - לא המקצועני - הוא לאנשים שאוהבים, ואליסון לא אוהבת את טיג'יי והיא מלכת החשבונאות והקטנוניות - "איך טיג'יי לא שמה לב שבישלתי במיוחד בשבילה למרות שאני חולה ומרגישה רע" - הלווווווו, לדבר על התחסדות והתנשאות. ג'סיקה מסתובבת סביב אליסון ומתחבטת בחובה שלה להכין לטיג'יי משהו, היא כבר התעייפה להוכיח לטיג'יי כמה היא אוהבת אותה. אוהבת אותה?? אוהבת אותה?? על מי היא עובדת? וכריסטינה המתוקה, שהרעל לא חסר בין שיני החלב שלה, חייבת להעיר בתא הוידוי על התגובה הארוכה והבעייתית של טיג'יי שהתקשתה להתמודד עם הרעפת החיבה הפתאומית של שלוש הגרציות. מהצד השני היא כותבת מכתב פרטי [כלומר שההפקה לא יכולה לפרסם/להראות] לאיאנלה וזוכה לחיבוק ענק וכו' וכו' - על מה לדעתכן היה המכתב? ג'יל עוברת תרגיל של מודעות עצמית ולומדת איך במו ידיה היא הורסת לעצמה את כל התוכניות והחלומות שלה. ג'יל כבר מבינה לעומק, שהיא האסון הנורא של עצמה, ושאם היא באמת רוצה לשקם את עצמה היא חייבת לטפל באותן תכונות קשות שהובילו אותה למשקל הזה ול"גידול" שלה. איאנלה משתמשת בגידול כמטאפורה לכל הרע והרעל בחייה של ג'יל. טיג'יי מסכנונת בלונדינית, שמכינה טבלת ענק על "מי תומכת/ מי לא תומכת בה", זוכה לקַבָּלה שְׁלֵמה מליסה [כי היא היתה האותנטית היחידה, כך אמרה לה ליסה - את העזת לומר את מה שכולן רצו ולא העזו, וליסה העריכה את זה מאוד] ומנסה ליצור עם ליסה ברית "דפוקות" "עלינו להגן זו על הגב של זו", טיפשה היא לא טיג'יי. לסיכום, עדיין הכי אוהבת את ליסה, הבחורה הישרה, מלאת החיים והאמיתית , ג'יל בגלל שהיא עסוקה בריפוי עצמי באמת באמת, טיג'יי בגלל שהיא לא יודעת איך להתנהג עם נשים מניפולטיביות שחוזרות להתנהגות של התיכון ומלכת הכיתה.

FreshF5

New member
../images/Emo45.gif אפשר לומר

שחשבתי בדיוק את אותן המחשבות (דעותייך) במהלך הצפיה בפרק הלילה

FreshF5

New member
כנ"ל

ו- אני מרגישה שיש לנו מאפיינים דומים אז כמובן קל לנו יותר לראות באותה עין. זה נחמד .

rachel1109

New member
סמים

ניחוש ראשון לגביי המכתב של כריסטינה היה שאבא שלה התעלל בה, אבל לקראת סוף הפרק, אספתי כמה רמזים, ונראה לי שכריסטינה השתמשה בסמים וכד', ופשוט פחדה שאם ההפקה תדע את זה, יעיפו אותה מהבית - אני בטוחה שהם, כמו רוב ארה"ב, מאד נוקשים במדיניות הסמים שלהם... בקיצור, יש לי קצת בעייה עם כריסטינה, באופן אישי, אבל ככל שהיא מספרת יותר על עצמה אני חושבת לעצמי שהבחורה הזו יצאה בסדר גמור, ביחס למה שהיא התמודדה איתו...

FreshF5

New member
עכשיו נותר לי רק לקוות

שהיא תתחיל לגבש דעות משל עצמה, תתחיל להיות נאמנה לעצמה, ותתחיל לראות מעבר אצל כל חבר/ה במקום להיגרר עם הזרם של ג'סיקה וללכלך/לרכל על אחרות כי זו הבעיה העיקרית שלי בקשר אליה

t a m i 2 5

New member
הוצאת לי ת'מילים מהפה

חייבת לציין שהעורכים של התוכנית אחראים על הצורה שהבנות יוצגו ומה יחשבו עליהם. כולנו שמות לב לאותן פרטים קטנים ושקופים שנראים כמו צביעות או כל חוסר אותנטיות.

שמיצית

New member
אני בשוק מאיאנלה..

מקווה שלא פירשתי נכון, אבל בחיי שהתחלתי לבכות מזעם ומבוכה כשהיא שאלה את כריסטינה אם משהו בגישה שלה גורם לגברים להיות אלימים כלפיה.

לשמיצית ולכולן

התגובה של איאנלה לא מעצבנת זה דבר שישר שואלים אותך במרכז לאלימות היום ואני עובדת שם ומשם מוציאים מהנשים שבעצם הן לא אשמות ואין שום טריגר שגרם לאותם מניק אלים להתעלל בךויותר מזה כאן היא בעצם הצליחה להוציא ממנה סוד רק דרך המילים האלה שהיא אמרה לה הגישה שלהן מאוד מקצועית הן לא מביאות דברים מאין מאיין הכול כל כך במקום

שמיצית

New member
אני מאד מקווה שאת צודקת,

למרות שהשאלה הזו נשארה תלויה באוויר והיא לא הסבירה את עצמה- לנו, הצופים, או לכריסטינה.. מה גם שאיאנלה אדם שוביניסטי להחריד. אחרי כל זה, אני בכל זאת מקווה שאת צודקת
אולי זה גם הגיוני ועדיין זה מוזר לי שהשאלה נשארה סתומה. וכל הכבוד על עבודתך.. מצווה אמיתית

13דנה

New member
אלה חשובה ונכונה

יש המון גברים לא אלימים בעולם, כשכרסטינה נמצאת כל הזמן עם גברים אלימים, רק עם גברים אלימים, אז הבעיה היא בכרסטינה. כשבנאדם חוזר על אותם דפוסי התנהגות אז כדי לתקן צריך למצוא את הסיבה לדפוס ההתנהגות ולא להאשים את הסביבה. כרסטינה לא אשמה בזה שהגברים אלימים, אלא בסיבה לכך שהיא נמצאת רק עם גברים אלימים. אחרי שיש מודעות לכך שהיא זאת שמושכת את הגברים האלימים צריך לעבוד על למה היא עושה זאת (מה בעבר שלה גרם לה להרגיש שזה מה שהיא שווה/ מה בעבר שלה גרם לה להבין שמערכת יחסים שווה אלימות וכו'). ברגע שהיא תבין ותשתנה אז היא תוכל למצוא גם גברים מסוג אחר, כאלה שלא מתעללים.

just ortal

New member
שמיצית,

לא כל כך ברור לי למה הזדעזעת מהשאלה של איאנלה. כמו ששונית הפרפרית כתבה,בדרך כלל כשמישהו/מישהי לא מסתדר עם כל בני הזוג שלו,כנראה שהבעיה היא בו. ואני מניחה שזאת גם אחת מהסיבות שכריסטינה חשבה בגללן להצטרף לבית "מתחילות מחדש". ולכן,אני ממש לא מבינה למה הזדעזעת מהשאלה של איאנלה,שאלה הגיונית לגמרי ומצוין שהיא שאלה את זה.

שמיצית

New member
?? בדיוק בגלל זה הזדעזעתי!

את טוענת שאם בעל מרביץ לאישתו, הבעיה היא בד"כ באישה?

שמיצית חמודה

הבעיה היא לא באישה מבחינת משהו שיש ותלוי לה על המצח פשוט בגלל התנהגות עיקבית של משהו שמעלה לו את הסעיף ויותר מזה האישור של האישה עצמה לתת לו פשוט להתעלל בה ולהבין שהיא אשמה ועל ידי הקבלה של האשמה שהוא מרביץ לא סתם אז מכאן האה בעצם האשמה שלה בקיצור זה סבוך יש הרבה נשים היום שמאשרות אלימות כלפיהן ורק לאחר דבר מאוד קריטי הן מתעוררות ואגב לגבי כרסטינה לי נראה שמדובר בשימוש בסמים

שמיצית

New member
אז היא לא נוסחה נכון.

אם את צודקת, השאלה צריכה היתה להיות "מה בהתנהגותך מושך גברים אלימים?". במקום זה, היא כאילו שאלה - למה את הופכת גברים טובים וישרי דרך לאלימים.. עדיין, מקווה ששושונית צודקת.

maybe24

New member
את צודקת

השאלה היתה מנוסחת לא טוב. אין לי ספק שהכוונה של איניאלה היתה טובה, אבל גם אני נעתי בחוסר נוחות כששמעתי את השאלה שנשמעה מאשימה.

למעלה