הפרק של היום
אז ליסה בפיקוח וחייבת לכתוב דוח יומי. אליסון עושה "ארוחת הפתעה" ל- טיג'יי עפ"י דרישה של רונדה. [תעשו לי טובה, ארוחה כזו, כמו שנראתה לא הצליחה לעורר בי תיאבון]. אני מאמינה גדולה בכך שמי שאוהבת לאכול יודעת לבשל, והבישול הכי טוב - לא המקצועני - הוא לאנשים שאוהבים, ואליסון לא אוהבת את טיג'יי והיא מלכת החשבונאות והקטנוניות - "איך טיג'יי לא שמה לב שבישלתי במיוחד בשבילה למרות שאני חולה ומרגישה רע" - הלווווווו, לדבר על התחסדות והתנשאות. ג'סיקה מסתובבת סביב אליסון ומתחבטת בחובה שלה להכין לטיג'יי משהו, היא כבר התעייפה להוכיח לטיג'יי כמה היא אוהבת אותה. אוהבת אותה?? אוהבת אותה?? על מי היא עובדת? וכריסטינה המתוקה, שהרעל לא חסר בין שיני החלב שלה, חייבת להעיר בתא הוידוי על התגובה הארוכה והבעייתית של טיג'יי שהתקשתה להתמודד עם הרעפת החיבה הפתאומית של שלוש הגרציות. מהצד השני היא כותבת מכתב פרטי [כלומר שההפקה לא יכולה לפרסם/להראות] לאיאנלה וזוכה לחיבוק ענק וכו' וכו' - על מה לדעתכן היה המכתב? ג'יל עוברת תרגיל של מודעות עצמית ולומדת איך במו ידיה היא הורסת לעצמה את כל התוכניות והחלומות שלה. ג'יל כבר מבינה לעומק, שהיא האסון הנורא של עצמה, ושאם היא באמת רוצה לשקם את עצמה היא חייבת לטפל באותן תכונות קשות שהובילו אותה למשקל הזה ול"גידול" שלה. איאנלה משתמשת בגידול כמטאפורה לכל הרע והרעל בחייה של ג'יל. טיג'יי מסכנונת בלונדינית, שמכינה טבלת ענק על "מי תומכת/ מי לא תומכת בה", זוכה לקַבָּלה שְׁלֵמה מליסה [כי היא היתה האותנטית היחידה, כך אמרה לה ליסה - את העזת לומר את מה שכולן רצו ולא העזו, וליסה העריכה את זה מאוד] ומנסה ליצור עם ליסה ברית "דפוקות" "עלינו להגן זו על הגב של זו", טיפשה היא לא טיג'יי. לסיכום, עדיין הכי אוהבת את ליסה, הבחורה הישרה, מלאת החיים והאמיתית , ג'יל בגלל שהיא עסוקה בריפוי עצמי באמת באמת, טיג'יי בגלל שהיא לא יודעת איך להתנהג עם נשים מניפולטיביות שחוזרות להתנהגות של התיכון ומלכת הכיתה.