הפרק של היום 04\10\28 היה מצחיק...לא יותר מידי.. ושוב ראגס אהובי הופיע!!
L la bella dama New member 28/10/04 #1 הפרק של היום 04\10\28 היה מצחיק...לא יותר מידי.. ושוב ראגס אהובי הופיע!!
K Kippi S New member 28/10/04 #2 נורא אהבתי... - איזה מסכן מייק שהוא ראה את קייטלין עם ה"חבר" שלה... - מייק היה כל כך חמוד במסיבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - סטוארט היה כל כך מצחיק שהוא ניסה להתלות על המוט..חח
נורא אהבתי... - איזה מסכן מייק שהוא ראה את קייטלין עם ה"חבר" שלה... - מייק היה כל כך חמוד במסיבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - סטוארט היה כל כך מצחיק שהוא ניסה להתלות על המוט..חח
V vitamin P New member 28/10/04 #3 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo6.gif אבא שלי תפס לי את המחשב עד עכשיו אהבתי את הקטע שהיו 2 שוודיות וקצת היה בלבול בתפקידים פול צריך לעשות ניתוח להסרת הקמצנות!!!!
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo6.gif אבא שלי תפס לי את המחשב עד עכשיו אהבתי את הקטע שהיו 2 שוודיות וקצת היה בלבול בתפקידים פול צריך לעשות ניתוח להסרת הקמצנות!!!!
V vitamin P New member 29/10/04 #4 למישהו יש ציטוט אהוב מהפרק של היום? ניסיתי לזכור אותו כדי לרשום בפורום אבל שכחתי - זה היה קשור למסיבה של מייק עם הכיבוד וגם שמייק אמר לקרטר- נכון שיש לך כלב על החזה???
למישהו יש ציטוט אהוב מהפרק של היום? ניסיתי לזכור אותו כדי לרשום בפורום אבל שכחתי - זה היה קשור למסיבה של מייק עם הכיבוד וגם שמייק אמר לקרטר- נכון שיש לך כלב על החזה???