הפרק של היום [ומחר..]

perfect for you

New member
הפרק של היום [ומחר..]

אני מתיחלה לחשוב שסלין באמת בעד הנבחרים... איך היא התפללה לזוט? היא ממש ממש מפגרת! הנה תמונה מהפרק שראין ניסה להרוג את השומר::

צוף בו

New member
../images/Emo192.gif

Ned: 'So let me get this straight. There's the rebels, but they're not here. Then there's Jack, Cloe, Ryan and Danni- all missing. Then there's Zandra, Dal and Patsy- may they rest in peace, and then there's, um...what's her name?' Tally + Andy:'AMBER.' Ned: 'That's right, she's dead too, but then it turns out she's alive! It's beautiful! אין לי מה להגיד על הפרק אנ יפשוט תקועה על המשפט הזה (אם הוא ייצא מסודר)^^

G e o r g i a

New member
פרק יפה! אני מתה על השומר../images/Emo23.gif

ולמרות שאני שונאת את נד, הוא קרע אותי היום

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gifכן, סלין יצאה די טיפשה עם כל עניין האמונה בזוט, אבל זה לא כזה מפתיע, בהתחשב בעובדה שמבחינה מנטלית עד עונה 3, סלין תמיד הייתה החלשה ביותר מכולם, ומלבד זאת נראה לי שהשיטות של הנבחרים די יעילות ולא ממש מפתיע שהן השפיעו על אנשים, כולל אותה... ראיתי 10 דקות אחרונות של הפרק (יו אני כל כך מתגעגעת../images/Emo7.gif), היה משעשע ביותר. אני שונאת את נד../images/Emo46.gif. אליס הצחיקה אותי../images/Emo6.gif. השומר אידיוט. טאי-סאן מסכנה../images/Emo3.gif. התקופה היפה של פרייד../images/Emo13.gif. אלו רשמיי נדמה לי, אני לא זוכרת בדיוק, עכשיו התעוררתי../images/Emo3.gif

אורה35

New member
נכון ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif!|

ולא רק היא גם טאי

אני לא מבינה מה אתם רוצים ממנה.

בתכלס,זה פחות או יותר כמו להתפלל לאלוהים. ולפני שיתנפלו עלי ויגידו "זוט זה לא אלוהים הוא היה בשר ודם בלהבלהבלה" אני אגיד שנכון שזוט היה בשר ודם,אבל דווקא בגלל זה הרבה יותר קל לעשות אותו אל והרבה יותר קל לגרום לאנשים להאמין שהוא קיים. אז יש את כל הדתיים המסורתיים וכו' שמאמינים שאלוהים קיים כי הם פשוט מאמינים. ויש את השומר ושאר הפסיכים שמאמינים שזוט הוא האלוהים. אז נכון,היא התפללה לזוט. היא הגיעה לנקודת שבירה,ואמרה זהו
אני צריכה לעשות משהו,והיא בחרה ללכת על הדרך הפאסיבית של כל הסיפור והתפללה. בגלל שכולם שם פסיכים שמאמינים שזוט הוא אלוהים,זה השפיע גם עליה. מה לעשות? זה היה ברור והגיוני שזה מה שיקרה. ווואלה,אני מבינה את הקטע הזה. היא הייתה צריכה משהו שיתן לה תקווה,ומצאה את התקווה בתפילה. אז היא לא התפללה לאלוהים,היא התפללה לזוט. מה זה משנה? זה נותן לה תקווה,וברגעי שבירה אנשים צריכים תקווה. אז אני אומרת למה לא? [וואו! חפירות חפירות אפשר לחשוב שאני ארכיאולוגית. אבל תקראו זה מעניין. ואתם מוזמנים להתנפל עלי.]

G e o r g i a

New member
סלין די חלשה...

לאורך כל הסידרה הדמות שלה היתה הרבה פעמים חסרת אונים. היא צריכה מישהו שיהיה בשבילה. מתחילת העונה היה לה ממש קשה. היא פחדה מאוד. הרבה מהחולדות פנו נגדה כשהיא החליטה להצטרף לנבחרים, וריאן תמך ושמר עליה כל הזמן. ברגע שלקחו אותה לא נשאר לה אף אחד, והנסיבות גררו אותה להיתלות בזוט. כל שטיפת המוח הזאת מסביב קצת השפיעה עליה.

למעלה