הפרק של היום הערוץ 10!

o0Invisible0o

New member
רורי לא אמרה לה..../images/Emo3.gif

אמילי וריצ'ארד הודיעו ללורליי שרורי עברה אליהם.
ולמה? כי רורי החליטה לעזוב את הלימודים ולורליי לא רצתה שהיא תחזור הביתה ותחזור לעבוד בסיפרייה בסטארס הולו..

אהה... וראו את זה בפרק

הקודם? אלוהים אני נהיית סנילית אההההההההה נראה לי לא ראיתי את הפרק האחרון..!!!! אוקיי עכשיו הכל מתחבר לי

o0Invisible0o

New member
בפרק האחרון בעונה החמישית..

למעשה בשני הפרקים האחרונים בעונה החמישית..

lir972

New member
חמודה

הסדרה משודרת בשידורים חוזרים בהולמרק, ימים א'-ה', 11:30 או 17:15. כרגע הם בעונה השלישית. אם אני לא טועה (ואני מקווה שאני לא, כי העונה החמישית פשוט מעלפת ואני חייבת לראות אותה שוב), הם ישדרו את החמישית גם כן. העונה השלישית קרובה לסיום, והם שמים גם את הרביעית, אז אין סיבה שלא ישימו את החמישית. אלא אם כן.... הם ח.... של אנשים!

nam a

New member
יש מצב את מספרת מה בדיוק קרה?!

גם אני פיספסתי והדברים לךא ממש מסתדרם לי... מה רורי עשתה? למה היה לה משפט? (או יותר נכון עסקת טיעון) למה החיא רבה עם לורלי? למה היא החליטה לעזוב את ייל? למה רורי החליטה לעבור לאמיעלי וריצ'ארד במקום לחזור הביתה? סורי על ריבוי השאלות...פשט לא הרגשתי קצת חסרת אונים...

אז ככה

רורי גנבה איזה שהיא יכטה נראה לי יחד עם לוגן היא הגיעה אליו אחרי שאבא שלו אמר לה שהיא לא מוכשרת להיות עיתונאית. היא רבה עם לורליי נדמה לי בגלל שהיא עזבה את הלימודים ולורליי לא רצתה שהיא תעשה את זה ולכן גם אמרה לה שהיא לא מסכימה שהיא תחזור הביתה ותשב על התחת שלה ותתבטל. בסוף אמילי וריצארד במקום לצדד בלורליי ולהכריח את רורי לחזור ללימודים הן מחליטים לעזוב את רורי בשקט ולתת לה אפילו לגור אצלם דבר שמכעיס את לורליי אפילו יותר

nam a

New member
תודה! אבל...

למה רק את רורי הענישו ואת לוגן לא? ולא הבנתי למה היא החלטה לעזוב? כי אבא של לוגן אמר שהיא לא מוכשרת להיות עיתונאית? תודה שוב!

o0Invisible0o

New member
אבא של לוגן הוציא אותו מהצרות..

כרגיל. הוא הסכים להוציא גם את רורי..אבל לורליי חשבה ש"הוא עשה מספיק"
וכן, היא החליטה לעזוב כי אם היא לא טובה בעיתונאות- מה היא תלמד? אין לה מושג לאן להמשיך אחרי זה..

למעלה