היה פרק מצוין! +../images/Emo58.gif+שאלות...
אחד הפרקים הטובים ביותר. אהבתי את כל הדיאלוגים בין קיט וכריס, כי זה הראה לנו צדדים חדשים אצל כריסטיאן. הקטע עם אמו הביולוגית ממש הכעיס, היא באה כדי לפגוש אותו, אחריי שכל כך הרבה זמן חשב שהיא מתה, זה משיש לה לאומר? לשכנע אותו שהוא רוצח בגלל שאביו היה אנס? >< זה היה קטע מרתיע אבל מסקרן בו זמנית. איך שכריסטיאן לא ממש רצה להתמודד עם כל זה אבל נשאר מתון. ראינו גם איך שהחברות בין שון וכריסטיאן מתפוררת הפרק, עקב אי אמונו של שון, אני חשבתי שיבוא פרק שבו הם יגידו אחד לשני: "יכול להיות שבאמת אני כבר לא מכיר אותך"... כי שניהם משתנים העונה... אבל משבאמת הפתיע אותי, שקיט, היא הקורבן... אני חשבתי שכל הזמן קיט וקוונטין מתכננים הכל, כל צעד, אז בגלל שכריסטיאן הדליף את הפרשה לתקשורת וזה העיר את החשק של קוונטין לתקוף שוב, ובגלל זה הוא תקף את קיט? כי היא נכשלה במשימתה? שכריסטיאן יאסר?! או ששניהם הזויים לגמריי? מישהו יכול להסביר לי ולתת לי איזה ספויילר קטן,למה היא הקורבן החדש? וג'וליה תיפגע מקוונטין? ז"א הוא יפגע בה פיזית?
ראיתי לפני מספר דקות תמונות מפרק שהם יוצאים לדייט ורוקדים... והינה לינק של הפוסט על הפרק שהיה השבוע:
http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=291877&blogcode=5357502