חחח כן הקטע עם השביט../images/Emo3.gif
אף פעם לא היה תקציב במדינה הזו לעשות משהו טיפה יותר אמיתי ואמין...גם לא עכשיו ובטח בשנות ה-90'
צמר- מתעליווו
אבל היום הוא טיפה איבד שליטה...מסכימה איתך,בהחלט מעצבן הוא חש את עצמו תלוי בכולם פתאום! אבל תאמת המסיבה שלו לא עשתה הרבה רע...היה גם טוב
תותי- אךךך היא וקובי ריגשו אותי
אין על האהבה שלהם... קובי עשה בצדק! דיבר מהלב ורואים שבאמת חשוב לו לא רק מעצמו. ותותי? מבולבלת כתמיד, אבל היום היא הבינה משהו. קובי- הייתי בטוחה שהוא ישאר עם חושן! ותותי תהייה לבד...אבל דווקא שמחתי שהוא היה שם והבהיר את העיניינים עם תותי,בנתיים הכל יפה
חנצ'- אךך חנצ'... ראית? גלי חזרה אליך על ארבע! למרות שהיא לא שווה אותך.חנצ' הוא דמות מאד תמימה שרוצה בסה"כ אהבה חזרה... חנצ' הוא בחור מדהים הוא די חננה אבל חמווווד אמיתי! רק שגלי תקבל אותו יום אחד ותלמד להבין שהוא שווה הכל. גלי- אולי שתרד מהפוזה. דיי הבנו את הצד הקשוח! שיחקה אותה יענו לא מבינה שחנצ' אוהב אותה...וציפתה שהוא יזחול אליה ועוד אחרי איך שהיא מתנהגת,עם חנצ' צריך בעדינות...אוהבת אותך גלי אבל באמת תהיי בנאדם פשוט ואמיתי לא צריך את כל הטררם! תומר-
אין מילים
הוא מרגש אותי. תמיד! יש בו משהו טהור שהיה בו לאורך כל הדרך. לא ברור מה הוא כרגע רוצה וזה היה חיסרון אצלו...שהוא לא סגור על עצמו ולא נותן לעצמו להפתח. הוא אוהב את שירה אבל ממש לא ברור את אותה אהבה שהיא הפגינה כלפיו באותו ערב! נכון הוא שכב עם "הפסיכולוגית" אבל מי אמר שהוא איננו הומו יותר? שירה- העונה הזו אני מאד אהבתי אותה! יותר מהעונה הקודמת.. הזדהתי איתה בהרבה מצבים, וגם שמתי לב שהיא השתנתה. היא מחפשת תמיד אהבה את אותה האהבה הנושנה עם ארז ז"ל. אני לא אומרת שהיא טועה שהיא חשבה על דרך עם תומר...אבל הייתי מחכה עם זה במקומה. תומר רק נפרד מאיגי...היא רק מראמי... אבל היא ותומר היו כאלה מתוקים אתמוללל ממש לבכות! איגי- הפתיע אותי שהוא חזר! ורציתי בלב שהוא יהייה שם. הוא עוד הוא עדיין אוהב את תומר למרות הכל...אין תרוץ אחר שמצדיק את זה שהוא בא. לא מאמינה על הקטע שהוא סיפר עם נחום...אני מאמינה שרצה לראות את תומר,ותומר אולי עוד בלב אוהב אותו. אני אוהבת את שניהם..ומקווה שלאיגי יהייה טוב! כי כ"כ מגיע לו,הוא אחד דמויות הכי מדהימות בסדרה. מאור- אין לי הרבה מה להגיד עליו. רק שימצא את האהבה שלו וזו לא שירה,אני בטוחה שלבנאדם תהייה הזדמנות גם לו מגיע אחרי כל שעות העבודה שהוא ברמן..מגיע לו אהבה. מירי- לא היתה הרבה היום. אבל בהחלט נהייתה חלק מהחבר'ה... אני אוהבת את מירי היא עשתה טוב שעברה לפלורנטין,הגיע לה החופש!!!! אבל חלאס עם הקו הסקסי החם..מירי לא מתאים לך,חזרת בשאלה ולהיות חילונית זו לא זונה
זהווווו בהחלט שתי עונות מדהימות,מחכה לעונה השלישית והאחרונה שתסיים את כל הסדרה