הפרק של אתמול
ג'ושוע מוצא לעצמו תחביב נחמד ככה הוא לא ישתעממם בבית ולא יחפש ריגושים בחוץ("אנשים פוחדים ממה שהם לא מבינים"). אני שמח בשבילו, מקס מכריחה אותו להיות כלוא בבית - בקושי לראות את האור של השמש - אז לפחות הוא קורא ומצייר, ולא מנסה להעביר בשיעמום יום ועוד יום. למדנו קצת הפרק על הכת ועל איימס וויט.
פעם שעברה כשראיתי את העונה השנייה יותר אהבתי אותה, כי היה יותר אקשן יותר מעניין. עכשיו כאני רואה את הפרקים ככה רצוף - אני מעדיף את העונה הראשונה, כי אז זה יותר היגיוני, כל מה שהם סיפרו לנו היה נראה כאילו יכול לקרות בעתיד. בעונה השניה יש את האלמנטים האגדיים האלה עם הכת שהם אלפי שנים קיימים ויש להם כוחות מוזרים כאלה. קראתי מזמן כתבה עם ג'סיקה אלבה שסיפרה קצת על פוקס:"בזמן שהצוות רצה להשאיר את סדרה כמו שהיא פוקס רצו להפוך את הסדרה לבאפי".
ג'ושוע מוצא לעצמו תחביב נחמד ככה הוא לא ישתעממם בבית ולא יחפש ריגושים בחוץ("אנשים פוחדים ממה שהם לא מבינים"). אני שמח בשבילו, מקס מכריחה אותו להיות כלוא בבית - בקושי לראות את האור של השמש - אז לפחות הוא קורא ומצייר, ולא מנסה להעביר בשיעמום יום ועוד יום. למדנו קצת הפרק על הכת ועל איימס וויט.