הפרק של אתמול..

הפרק של אתמול..

וואו. פשוט וואו. איזה פרק עוצמתי ומושקע. עלילה מתוחכמת, מרתקת ומפתיעה, הרבה התפתחויות מגניבות. למרות שהפריע לי קצת שיש הרבה צילומים מאוד כהים ולא ברורים... מאוד אהבתי את הטוטאליות של מאלדר, את איך שהוא ממש נכנס לזה, ובעיקר את הקריינות שלו בסוף. מאוד מיוחד.

OR xxx

New member
לא ראיתי את כל הפרק אתמול

אני זוכר שאהבתי מה שראיתי אבל לא ממש ראיתי הכל ואני לא זוכר... מישו יכול להזכיר לי?

OR xxx

New member
הפרק עם החברות שרוצחות

זה עם המערך כוכבים! כאילו הוא משפיע עליהם והם רוצחות בלי כוונה.. זה היה פרק טוב...אהבתי... היה חכם כזה ומוזר..

SABRINA X

New member
אהא

זה היה רד משנות השיבעים ששיחק שם~!! חולה על הסידרה הזאתתת... אבל לא הבנתי ממש למה הוא רצה שמאלדר יעבוד על החקירה אם הוא הרוצח? כאילו מה?...לא הבנתי ממש פרק לא משהו לא ממש אהבתי....וגם מאלדר ןוסקאלי התרחקו נורא... "muder what's wrong?" "it's agirl" "who? jessica wuhancus (playboy)" " no ,alittle girl" "mulder!"

J A G 231

New member
כן...זה הורס...בפרק עם הרוצחות..

זה ממש הפריע לי, כאילו בהתחלה זה היה חמוד..אבל לאט לאט זה נעשה צורם ועוקצני והיחס שלהם....בעעע.. אני אוהבת שהם ביחד כאחד... ושהם לא מתרחקים ומתפצלים, זה קצת הורס. ואגב- שבת שלום.

1Shir

New member
הוא לא היה מודע לכך שהוא הרוצח

לפחות ככה הבנתי. לכן הוא רצה שמולדר יעזור לו לפתור את החקירה. ובאמת הם התרחקו פתאום כבר המון פרקים, כמעט מתחילת העונה. זה מדכא.

SABRINA X

New member
יותר מדי התרחקו

בסדר סקאלי מקנא בכול הפרקים האלאאבל כואב כזה לראות אותם רחוקים זה לא מעניין כשהם עובדים בנפרד ~!! ואני לא מבינה למאלדר או לסקאלי בסידרה אין חיים אישים.. מאלדר ממש לא בסדר הוא ניראה לי לא יצא אם אף אחת שם...חח לדוגמא כשהבלשית ויאט התנפלה עליו והתחילה לנשק אותו הוא אמר "בואי ניראה טלויזיה יש אותו סרט בכול הערוצים" כאילו מה?? איזה גבר ידחה מישהי ככה?? חחח וגם בעונה הראשונה היה קטע וסקאלי עושה לו "מאלדר אתה מסלק אותי, אתה מחכה לבחורה?" והוא כזה "מה זה בחורה בכלל?? " חחח הרג אותייי ... הכי רחוק שהיה למאלדר זה אם הערפדית הזאת וזה היה פרק מהמםםםםם ..אני חולה על הפרקים שמאלדר בלי חולצה חח....

1Shir

New member
הוא סירב לבלשית ווייאט כי זה היה

פתאומי ומוזר, והוא כנראה הבין את זה. והוא באמת מאוד שקוע בחקירות ובאובססיות שלו, וזה קצת לא משאיר זמן לניהול חיים רומנטיים... והוא יודע את זה. לא יצא עם אף אחת שם? מה כבר האופציות שלו? והנה, הקטע עם הערפדית דווקא מוכיח שהוא יפה מאוד מנצל הזדמנויות כשהן קיימות. ולא נראה לי שהריחוק ביניהם זה כי סקאלי מקנאה במישהו. זה פשוט נוצר, למען האמת לא כ"כ ברור לי למה. אולי מולדר פשוט יותר מדי מרוכז בעצמו, וזו הסיבה העיקרית. וגם היא לא עושה יותר מדי מאמצים להתקרב.

lllilach

New member
לפי מה שאני הבנתי

הריחוק של סקאלי ומולדר נוצר בגלל העניין שיש משהו עם הכוכבים.. עם תזכרו בפרק,אתם תזכרו שהאסטרולוגית או מה שהיא לא תהיה אמרה שבגלל משהו עם הכוכבים אז מערכות יחסים ישתנו....או יפגעו (משהו כזה..)

1Shir

New member
את צודקת בהחלט, אבל לפחות אני

דיברתי לא רק על אותו פרק ספציפי אלא על כל התקופה האחרונה

למעלה