הפרק של אתמול

הפרק של אתמול

יש לי רק משהו אחד לומר על הפרק של אתמול: רע רע רע! כל כך השתעממתי שהעברתי לחברים בערוץ ביפ. מה זה השטויות האלה? כל הקטע הזה שסמי הולכת לריד'ג ומתוודה על אהבתה אליו! give me a break! לא יוד, אולי הייתי יותר מידי עייף. אבל היה משעמם. שיתחילו קצת להכניס סצינות יותר מעניינות. מאז שמייסי מתה, לא קרה שום דבר מעניין לדעתי.ובכלל, מה נזכרו לדחוף משפט לסמי שגרם לה לספר על זה שהיא חברת ילדות של פלישיה? טוב שנזכרו שקיימת אחות כזאת במשפחה. דוקא אהבתי את הדמות של פלישיה. חבל שהחליטו לחתוך אותה מהתסריט. ומה עם קריסטן וטוני? זה לא קצת מוזר שהם התאדו מעל פני האדמה? אפילו לא עשו להם הסבר הגיוני לעזיבה שלהם וחבל!

SupeRonit

New member
הערה בשליחות גיא-אני מקווה שזה בסדר

לפני מספר ימים קיבלתי אישור מגיא (ראה קישור מספר 1),להיות כותבת הפרק היומי (ראה קישור מספר 2,ושים לב לשתי השורות האחרונות בהודעה המקושרת) לכן על פי תפקידי החדש פתחתי אתמול הודעה (תחת הכותרת הקבועה "הפרק של היום")-ותחתיה (ראה קישור מספר 3),בשרשור-מקום ההודעה שלך שירשור ה"פרק של היום" נועד בשביל לחסוך מקום,בשביל שההודעות של כולכם תיזכנה ליחס מצד כולם,לפני שהן נבלעות לעמוד מספר 2,לכן אודה לכם (ואני בטוחה שגיא יסכים איתי וייחזק את דבריי) עם תקפידו על השירשור

SupeRonit

New member
מצאתי משהו שייחזק את דבריי ::::::::

במקרה (מתוך שעמום) הגעתי לעמוד "חוקי הפורום" (דרך ה"טאגליינס") ושם גיא כתב בדיוק את מה שאמרתי (מדגישה את מה שרלוונטי לענייננו) :
" חשוב מאוד לא לפתוח שרשורים כפולים. אם אתם רואים שרשור על שילה, או הפרק של היום, או ספוילרים בעמוד הראשי -אנא הציבו הודעה באותו הנושא באותו השרשור ואל תפתחו הודעה חדשה, פשוט כדי שהודעות ישנות לא יידחפו הלאה לעמוד הבא של הפורום וכולם יוכלו לקרוא אותם. "

SupeRonit

New member
מסכימה איתך באלף אחוזים

גם אני הזדעזתי משילוב סמי עלילת,שנעשה בחוסר טעם מוחלט......................ומה שהיה יותר מטריד אפילו,הוא הפסקת שילוב משפחת דומינגז-פורסטר בעלילה !! אכן מזעזע שבכלל אפילו לא טרחו לציין את זה (לפי דעתי הם מסתמכים יותר מדיי על כך שלצופיהם יהיה זיכרון קצר,מה שלצערם לא נכון)

Guy K

New member
קריסטן וטוני נעלמו פשוט כי

הם היו נורא משעממים. גם השחקנים וגם העלילות היו נוראיים, ולא הזיזו לי כלום. בכלל לא התפלאתי לראות אותם נעלמים ברקע. איפה, איפה כריסטן המקורית, עם השמלות והסטייל של שנות השמונים. היו ימים...

למעלה