הפרק של אתמול

shambi

New member
הפרק של אתמול

לא התחשק לי לשרשר.. גם ככה אין פה "מנהל" שיעיר לי על זה
בקשר לתעלומה של טאבי והמפתחות
המפתחות היו בתוך הבית על הדלת, כלומר הבית כבר היה פתוח. עובדה שכשטים טים רצה להכנס לפני שהיא באה, הוא הושיט את ידו לדלת ובכלל לא חשב על מפתחות או האפשרות שהבית נעול. כשטאבי נכנסה, מישהו ראה אותה פותחת את הבית עם מפתחות? היא רק פתחה את הדלת.. וכשנכנסה היא הוציאה את המפתחות מהדלת [מבפנים הבית] ושמה אותם על השולחן!! זהו! תעלומה נפתרה! עכשיו כולם יכולים לחזור לשגרת החיים המשועממים שלהם

python 4

New member
נו טוב, תעלומה גדולה לא היתה שם.

וחוץ מזה איזה מן דבר זה שטאבי משאירה את הבית שלה פתוח??? ועוד עם המפתחות על הדלת??? הרי בכל רגע גרייס עלולה להכנס אליה הביתה לבקש כוס סוכר.

shambi

New member
אנחנו לא בראשל"צ

אנחנו בהרמוני, עיירה שקטה. גניבות ופירצות לא קורים שמה, אפשר להשאיר את הבית פתוח. חוץ מזה, מתי בפעם האחרונה ראיתם מישהו נכנס לבית שלו ופותח את הדלת עם מפתח, כנ"ל כשהוא יוצא.. חוץ מזה, אז מה גם גרייס תכנס לבקש כוס סוכר? לפחות היא לא עושה תעשה את זה דרך השירותים או המקלחת

python 4

New member
שמבי, אני מתחיל להיות מודאג

את כל הזמן מדברת על גרייס במקלחת. יש משהו שאת רוצה לשתף אותנו בו?
וחוץ מזה בהרמוני לא גונבים. רק רוצחים, אונסים, משקרים וסתם מדברים לא יפה.

shambi

New member
טיפשון ../images/Emo163.gif זה היה מכוון אלייך

ואם יש מישהו כזה מתשוקות זאת ממש לא גרייס, לא הטיפוס שלי. זה לואיס מי לאב

python 4

New member
מסכים איתך בעניין לואיס...../images/Emo9.gif

אם כי אני מוכן להסתפק גם בריס...
... או באח שלו... או בקיי. אגב נראה לי שריבוי הפורומים בנושא תשוקות קצת בלבל אותך - שמת לב שהגבת כאן על השרשור בנושא המפתחות שהיה בפורום אופ' סבון??? האמת היא שאולי עלית על משהו טוב - אפשר להשתמש בפורום הזה כדי להמשיך דיונים מטופשים שהתחילו בפורום אופ' סבון ונמאסו שם...

shambi

New member
אתה חושב אני מפגרת?

אני יודעת איפה אני כותבת הודעות וריס ואח שלו - הבנת כבר שהם תאומים, לא? ותעשה לי טובה, בשביל השקט הנפשי שלי.. רד מקיי. היא תופעת טבע מהלכת!

python 4

New member
כמובן שריס ואח שלו הם תאומים,

אך יש להם אישיות שונה. ריס הוא נחמד ומתחשב, בעוד שאח שלו הוא אגואיסט לא קטן. ואני לא ירד מקיי (תרתי משמע..) היא אכן תופעת טבע מהלכת - יצירת טבע שהיא כליל השלמות של היופי הנשי.

shambi

New member
"תרתי משמע"

היית מת! "יצירת טבע שהיא כליל השלמות של היופי הנשי"..
איזה בידור

python 4

New member
עוד פעם את מוציאה אותי מעולם

האשליות המתוק ומתעקשת להראות לי את העולם האפור, המר וחסר התקווה.
טוב, אז אולי קצת הגזמתי בקשר לקיי... אבל אין בה שום דבר רע וזהו!

shambi

New member
לא הבנתי משהו

איך עולם מתוק יכול לכלול בתוכו את קיי הפרציפלוחה הזאת??

python 4

New member
אולי פשוט נסגור על זה שיש לנו

טעם שונה בנשים? מזל ששנינו מסכימים על לואיס... וקיי היא לא פרציפלוחה!

למעלה