הפרק של אתמול

פרלמנים

New member
הפרק של אתמול

מישהו מבין או יכול להסביר למה לא שידרו שום ביצוע של זהר? (המבוגר) תודה

peporain

New member
היו עוד כמה מנות שלא שודרו...

פשוט עריכה פגומה... שמאוד מפריעה לרצף ולאמינות של התוכנית

אמיתמי

New member
לא רק זהר, גם אליסה

את כל החלק הראשון לא הראו. את כל המשימה המקראית שלה בכלל לא הראו, לא את העבודה שלה, לא את הטעימה והביקורת של השופטים ואפילו לא את ההחלטה להשאיר אותה למשימת הדחה, כאילו לא היתה קיימת במשימה הזאת בכלל! רק במשימת ההדחה הראו אותה. לא נראה לי שמדובר במשהו מקרי, זה היה יותר מדי בולט.

Haad Yao

New member
לא רק אליסיה

מדי פרק, "מעלימים" כמה מהמשתתפים. בפרק של שלשום לא ראו לא את ג'ניפר ולא את עמנואל (למשל. אני חושבת שלא ראו עוד כמה). בפרק של אתמול, לא ראו את אליסיה. לא יודעת למה "עורכים החוצה" חלק מהמשתתפים, אבל אני מניחה שזה שיקול די גרוע כי לא מאפשרים לאנשים לחוות דעה על הבישולים של המשתתפים. ד"א קצת פחות מפריע לי כש"מעלימים" משתתפת שעברה למשימת הדחה, מאשר כש"מעלימים" משתתפים שעוברים את המשימה.

lb22

New member
אני אשתדל להסביר את זה כמה שיותר מדוייק

שכולם פה כבר יתחילו להבין , כי זה די מעצבן לקרוא את ההודעות האלו אחרי שחוזרים כל היום ואומרים לכם את אותו הדבר. זה טלויזיה , תוכנית של שעה או שעה וחצי (אתם תגידו לי) , ולכן אי אפשר להכניס את הכל וצריך לבחור מה להראות ולשיקול הזה נכנסים הגורמים הבאים : 1. הרצון להראות את השלילי כי הוא יוצר מתח = רייטינג להמשך התוכנית. 2. לתפוס מועמד פייבוריט אחד ולהתמקד בו (וככה ליצור סוג של אהדה , סטייל מה שעשו עם אלקנה ועם סמדי בעונה השנייה) 3. לתפוס מומעד וליצור מעין אנטי כלפיו , להראות את כל הדברים הפחות טובים שלו (סטייל מה שעשו לאינה ואני חושב שעושים את זה להיא מהרצליה פיתוח , שדי מרוויחה את זה ביושר לפי מה שאני קורא). 4. רייטינג רייטינג רייטינג ... אלו הסיבות שאתם לא רואים הכל , אין סיבה לראות הכל , לא הכל מעניין ותאמת? בטח הרוב שם משעמם בעיקר עכשיו שיש הרבה מתמודדים. אני מקווה מאוד שיקראו את זה , יטגלנו אם אפשר תודה, ואני מקווה שיהיה יום שקט ...מכאן זה נראה שיש שוב מלחמה בדרום.

ההסבר מובן

אבל כאן יש אנשים צופי טלויזיה וחובבי בישול שמוחים על האופן שזה מבוצע ומצביעים על צרימות ומהלכים המשדרים חוסר אמינות. אם אתה מזדהה לחלוטין עם מטרות ההפקה איך שזה נעשה ושומדבר לא מפריע לך, סבבה. לאחרים זה מפריע והם מוצאים לנכון למתוח ביקורת. זכותם, כמדומני.

אמיתמי

New member
להעלים לחלוטין צילום של מתמודד

זה לא שיקולי עריכה. שיקולי עריכה יצמצמו את הסיקור שלו, לא יעלימו לגמרי . זה גס מדי ובולט מדי. עריכה אמורה להיות אלגנטית הרבה יותר ולא מורגשת כלכך .

lb22

New member
זה שיקול עריכה מאוד מהותי

כנראה שאותו בן אדם פשוט היה משעמם בתוכנית הזו וגם זה קורה. חברים זו טלויזיה , בדיוק כמו שלקחו רק את האלו עם הסיפורים וזה הרגיז אותי מאוד (והסיבה שאני לא שם עכשיו...., טוב נו גם זה שאני כרגע בארה"ב זו סיבה מעניינת). אבל רייטינג קובע וזו מזמן לא תוכנית בישול פרופר.

שחף ים

New member
ההסברים שלך שווים לפופיק.

איך רוצים שנתיחס לתכנית ברצינות ובהתמדה אם הם מזלזלים בנו בצופים. אני כועסת, מאוד כועסת. משלמיםם אגרת טלוויזיה בשביל לראות תוכניות ולא בשביל לראות חלקי תוכניות. ואת שכל כך מבינה אותם מעצבנת ביותר.

lb22

New member
אני אחרוג ממנהגי ואדבר קצת לא יפה

אפשר לכעוס עד מחר , למה לא להקים אוהלי מחאה? הבנתי שזה במודה עכשיו. ואפשר גם לנסות להבין ואני יודע שזה קשה לך , הרי קשה מאוד להבין שרוצים רייטינג , כלומר רוצים כסף כי אחרת אין את התוכנית. האגרה משולמת לרשות השידור...רשות השידור היא לא ערוץ 2 .... הוא ערוץ פרטי (בערך). הגיע הזמן להפעיל את השכל קצת במקום את הכעס. על כל דבר כועסים בעולם הזה , אני חושב שהיומיים האחרונים הוכיחו לנו שיש דברים אחרים לכעוס עליהם ולא על תוכנית טלויזיה פעוטה. ואה כן אני בן זכר עד כמה שאני זוכר.

זה משעשע

כי מה שאתה אומר זה שהתכנית ערוכה כך כדי שהציבור יאהב אותה, אבל יש פה ציבור שלא אוהב אותה בגלל העריכה. סביר להניח שמי שנכנס לפורום מאסטרשף ומוצא לנכון לכתוב בו זה מי שמהווה את הגרעין הקשה של הצופים ואם רוב מי שכותב פה מוצא את העריכה לקוייה אז יש בעיה.

Haad Yao

New member
../images/Emo127.gif בדיוק,

כמו שאמרתי בהודעה אחרת, אפשר להדגיש משתתפים מעניינים באמצעות עריכה נרחבת יותר ועדיין להציג את הפחות מעניינים בדקה וחצי. כך היו נמנעות לחלוטין כל ההתנגדויות.

Haad Yao

New member
אני לא מסכימה אתך.

כל ארבעת הסעיפים שלך ניתן היה להביא לידי ביטוי, גם אם היו מראים בצורה חטופה את המנות הפחות מעניינות. בעונה הראשונה למשל, כל אחד קיבל לפחות דקה וחצי. זה השיג את אותו האפקט בלי ליצור אנטגוניזם קשה אצל הצופים.

שחף ים

New member
לבן הזכר, סליחה שפגעתי בזיהוי, זה

לה הייה בכוונה. לגבתי תגובתי, זו הייתה רק הבעת דעה , ממש לא כעס. לא כל כך חשובות המילים, חשובה יותר המנגינה ומכיוון שבכתיבה לא שומעים מנגינה (טון הדיבור) נשמעו לך דברי ככעס. לגבי האוהלים, אם מחאת האוהלים תשנה את המציאות, יכול להיות שבמסטר שף הבא אצא למחות באוהל.
שבת שלום.

זה שהם פותחים כ פעם את התנור לא הורס את המנה?

הרי כל החום יוצא.. למה השופטים מבקשים מהם כל פעם לעשות את זה???

lb22

New member
יש מנות ויש מנות

יש מנות שזה יהרוס אותן (סופלה שוקולד למשל אסור לפתוח אחרת זה יכול לההרס). ויש מנות אחרות שזה בסדר. ולמה ביקשו מהם? יכול להיות שרצו שיבדקו שזה לא נשרף או משבו כזה...

כי הם רצו לראות את המנה.....חחחחח

סתם בישביל רייטינג או משהו..... הם רואים את המנה ואז אומרים איזה משפט הזוי(בד"כ אייל שני מספק את הקטע ההזוי...) שמת לב שלפעמים כשאייל שני אומר משהו כזה המתומדד פשוט לא מבין מה הוא רוצה ממנו???????? בפרק הקודם אחד מהמתמודדים אמר ו שהוא פשוט לא מבין למה הוא מתכוון....חחחחח

למעלה