הפרק שיצא S04E13

nini132

New member
הפרק שיצא S04E13

שרשרו את דעתכם/tapuzforum/images/Emo26.gif אהבתם? איך העלילה מתקדמת? נרלכם שסוף סוף הכותבים תפסו את עצמם בידיים, או שזה ממשיך להדרדר? מה הכי אהבתם בפרק? מהכי עיצבן אתכם? ושאר קשקושים... קדימה שרשרו

Slow Cheetah

New member
אעעעע, לא ידעתי שיוצא!!!!

ועכשיו אני אתחיל לדאוג שיהיה לי אותו
*דרכיםלאחוקיות*

elall

Member
מנהל
גם פרק 14, ביום שני שודרו שני פרקים

tal901

New member
טים קרינג צריך עזרה דחופה...

היה לו אחלה רעיון לעונה הראשונה וגם התקדם מצויין בעונה השנייה אבל הם היו בפניקה בגלל שביתת התסריטאים המקוללת שלדעתי האישית הרסה את התוכנית בכך שמה שהיה אמור להתפתח ל18-24 פרקים ניסגר בחופזה יתרה מאוד בפרקים 10-11. העונה השלישית התעלמה ממה שקרה בשנייה [אפילו טים קרינג הודה שהוא כאילו פותח דף חלק] הלכה ליותר מידי כיוונים ודברים לא סגורים [שאותי זה הכי מעצבן]. מאז התוכנית הפכה לאופרת סבון עם כוחות על [די משעממים יש להגיד] במקום להיות כמו בהתחלה וכמו מה שהפך אותה להצלחה - תוכנית קומיקס עם אנשים אמיתיים. בקשר לפרק עצמו [13-14] - עדיין מאכזב אבל אני כל כך אוהב את הסידרה שאני ימשיך לראות אותה כל עוד היא משודרת [שלדעתי ול"דעת" הרייטינג לא תשודר עוד הרבה זמן....] נקווה לטוב

nini132

New member
‏/tapuzforum/images/Emo58.gifפרק 13

כרגיל מ ש ע מ ם. אנחנו רואים התקדמות בתוכניות של סמיואל סוף סוף, אך שוב: הוא טוב/רע/סתם מכוער? אז הוא מצא מקום לעיר לבעלי כוח, סבבה! למה עושים מיזה סיפור? ניית`ן מת, זה אומר שנפטרנו מסיילאר(לאצה/tapuzforum/images/Emo10.gif) אומה בדיוק? מהקורה עם נוח? אומנם לאמה מצאו תפקיד,חלש במיוחד. הבחורה מיותרת. ואיפה פיטר בסיפור הזה? הקטעים של קלייר בקרנבל גם לא משו במיוחד, לא הקטעם דויל ולא עם המשתכפל. אדיוטי וחסר מתח לחלוטין. לסיכום:אני משיג עכשיו את 14 ובודק איךזה

necky

New member
../images/Emo58.gif

איך הגעת לזה שנפטרנו מסיילר? סיילר לא מת הוא עדיין חיי ונושם ומסתובב חופשי הם בטח סתם ביימו נפילת מטוס ושמו את הגופה האמיתי של נית'ן שם

nini132

New member
פרק 14/tapuzforum/images/Emo58.gif

אז מה היה לנו? שוב סיילאר חוזר, יחסית חזר להיות הרוצח המנייאק והמגניב. אבל לא לגמרי, עדיין טמבל וחלש. לקלייר יש פייסבוק, ואיךשהוא האקס המעופף שלה (ווסט, מי זכר אותו בכלל) מתקשר לעסק. נוח מאבד את הדמות המסוכנת שלו, נהייה עוד איזה אבא מסכן שמנסה להגן על הבת שלו. פיטר (לאדע איך, הוא עף בסוף הפרק, למרות שיש לו את הכוח של קלייר) סתם אכול רחמים עצמיים. אדיוטי ולא מותח. סיילאר בזכות סמיואל מחפש את קלייר, למה? פרק הבא... סמיואל עושה את כל הבאלגן שלו, בשביל בחורה. נו באמת... ילדותי. לסיכום: הפרק לא רע, אותם בודדים שמתעקשים לשרוד עד סוף הסדרה, הפרק שיפור אומלל לעומת הקודמים. משתפר טיפה אבל נשאר כתוב גרוע. שיהיה בהנאה

פרנוייה

New member
לדעתי פרק 14 היה לא רע ביחס לעונה.. ../images/Emo58.gif

עכשיו סיימתי לראות את פרק 14, אני נהניתי.. כמה מהקטעים הטובים לדעתי: כשסיילר מנסה להרוג את סמואל ובמקום זה מקבל סופה קטנה משלו.. כשאדגר מתגנב לבית של נוח בנט ונוח מסתובב ומפתיע אותו עם השוקר.. כשפיטר מנסה לעצור את העובד הממורמר וכמעט כשמצליח ההוא מחליט לירות בו.. גם סצינת הסיום יוצרת קצת מתח לקראת הבאות.. כשמתגלה שהקעקוע על היד של סיילר היא בעצם "המעודדת".. למרות שזה קצת עושה טעם של מיחזור, זה עדיין בונה מתח.. גם אני חושב שהעונות הראשונות היו טובות יותר מהאחרונות, אבל לדעתי הסדרה הזו היא עדיין דרך חביבה להעביר 40 דקות... לפחות עד שחוזרת הסדרה "הבזק לעתיד"..
(למי שלא מכיר, מומלץ לבדוק, סדרת מתח פלוס מד"ב, בנויה היטב..)

jasika siton

New member
בקשר לפיטר

הוא עף בסוף הפרק בגלל שהוא לקח את הכוח מווסט.. לא הראו לנו את זה, אבל הוא שאל את קלייר " את יכולה לקרוא לחבר שלך ווסט ? אני צריך ממנו משהו.. " ואז הראו אותו עף.

necky

New member
../images/Emo58.gif

אני עדיין אוהב לצפות בסדרה אבל מה ניסגר איתם הם ממשיכים לחזור על עצמם כמה אפשר למחוק את הזיכרון של הירו, אני כבר מתחיל לחשוב שיש לו סרטן לא מהכוחות שלו אלא מכמות הפעמים שמחקו לו את הזיכרון אם אין להם מה לעשות איתו שיהרגו אותו וזהו

liraz z

New member
איזה עונה מס' 4 גרוע בטירוף!../images/Emo58.gif

כבר הרבה זמן לא ראיתי מריחה שכזאתי .. סידרה שהיתה לה עתיד מזהיר , לפי דעתי הפכה לעוד פארודיה שלא יודעת, איך להיגמר(להסתיים)..בכותב נראה לי איבד קצת כיוון הפעם, הוא לא יודע איך לצאת מהסידרה הזאתי , נייתן מת הפעם סופית?! לכו תדעו ..כפי שסיילאר אלף פעמיים קם לתחייה , אולי נייתן יחזור .. נכון שבסידרה כולם חיים/ומתים אבל ראבק כמה פעמיים כבר אפשרי? ה-2 פרקים שיצאו 13+14 היו הכי משעממים, אין כיוון לאף מקום. עדיף לסגור את העונה ה-4 באיזה סוף טוב , וזהו זה.. אחרת עוד עונה תהייה, קטסטרופה לא נורמלית . אני מתארת לעצמי שתהייה לה עונה מס' 5 וזאתי תהייה, סתם נפילה לצבור רייטינג או להחזיר את הצופים לסידרה. לסיכום הסידרה כבר מזמן איבדה את הטעם הטוב שהיה מההתחלה!

אמא NOA

New member
מסכימה עם מצבה העלוב של הסדרה, ונראה לי

שאפסיק להוריד אותה ולצפות בה. פשוט משעמם!!!
ומאכזב: לפעמים עדיף לפרוש בשיא מאשר להמשיך להתענות ולענות אותנו...

למעלה