הפרק שהזמן הולך אחורה

GrandMasterP

New member
הפרק שהזמן הולך אחורה

יש בתחילת העונה השלישית (או בסוף של השניה לא זוכר) פרק שהם מגיעים לעולם שהזמן הולך שם אחורה והם מנסים להציל מישהי שהולכת למות אז בסוף רואים שקווין מציל אותה ואז הם אומרים שיש חור בשמיים או משהו הקטע שאני לא ראיתי שום חור בשמיים :\ זה רק אני? ורציתי לשאול אם מישהו יכול להביא תמונה או קטע וידאו של זה קורה תודה

yosside

New member
גם לי יש שאלה על הפרק משהו שיעזור לכולם כאן

נכון בסוף הוא אמר שהעולם הזה לא יהיה כמו שהוא היה קודם (פרו') ושקווין שינה את כל העתיד האם אנו יודעים מה יקרה לעולם בעקבות זה/מהם ההשלכות של מעשיו? כי לא שמתי לב לשום דבר חריג הם גלשו וזהו..ועכשיו לבונוס השימושי: נכון לפעמים אין לכם כוח להוריד פרקים מאיפהשלאיהיה אז יש אתר שמאפשר לראות פרקים של כל מיני סדרות (וגם סרטונים ביתים) בסטירמינג וידיאו ישיר-זורם ללא צורך בהורדה ממש כמו youtube וכל השאר יש שם את רוב הפרקים של Sliders ובאיכות טובה יחסית (שינתן גם להורידם למחשב אבל בשביל זה צריך להוריד איזשהו נגן...) קישור: http://www.veoh.com/search.html?numResults=20&action=search&type=&fromSearchForm=fromSearchForm&search=sliders

GrandMasterP

New member
תודה על האתר

בסוף שהם "אמרו" שהעולם לא יהיה כמו שהוא "היה" קודם הם התכוונו שהעולם נעצר וציר הזמן שלו נקרע או משהו (עזוב אם תנסה להבין סתם יכאב לך הראש. מניסיון.) אגב שמתי לב שאין באמת חור בשמיים לא הבנתי מה הולך שם כדור הארץ פתאום נעלם והירח נעצר במקום :\

לא חור בשמיים ולא נעליים

גראנד מסטר פי , זה לא רק אתה , גם לי אין שום מושג על מה מדובר. יצא לי לצפות בפרק שוב , לא ראיתי שום חור בשמיים רק איזה משהו מוזר שקורה שם ולא הבנתי בכלל מה נגרם. אפשר להוריד את הפרק אם תרצה ואז תוכל לצפות בזה שוב , במידה ותרצה עם זה עזרה תן לי רק את שם הפרק כי אני לא זוכר מה שמו ואני בלי נדר בע"ה אעזור לך. המשך יום נעים.

גלבטרון

New member
מה שקרה בעצם זה....

שברגע שהם עמדו לגלוש הם שינו את קו הזמן של העולם, יצרו פרדוקס ולכן השמים "נפערו" (נהיה חור בשמים) מה שלמעשה רואים זה כוכב לכת מיקום אחר, מקביל לזה שהתחיל לההרס.

GrandMasterP

New member
תודה על התשובה

וגם על התשובה בשאלה השניה זה עדיין לא נשמע לי הכי הגיוני אבל זה מסתדר יותר טוב אגב אני חושב להעלות את הפיילוט ליו טיוב יש לזה ביקוש?

למעלה