הפרק עם השמרטפית

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
הפרק עם השמרטפית

זוכרים את הפרק הישן מאד שהומר משכיר שמרטפית לשלושת הילדים כדי שהוא ומארג´ יוכלו ללכת לרקוד ? (אגב הריקוד והפיזום של השיר היה קלאסי
) ואז השמרטפית מתגלה להיות פושעת בורחת מהחוק ובלהבלהבלה מישהו יכול להזכיר לי ממתי הפרק הזה ? וגם איך קראו לו יהיה נחמד

אההה... כן...

הפרק הזה הי נהדר, ואתה אפילו לא יודע איזה פרק זה?!?!?!?!?!?!? זה הפרק הראשון!!!!! אי פעם!!!!!!

hospital_food

New member
פרק 13 בעונה הראשונה

אם אני זוכר נכון. זה הפרק שסוגר את העונה הראשונה אבל ערוץ 1 שידר בזמנו את הפרק הזה כפרק הראשון כלומר זה הפרק הראשון ששודר בישראל לכו תבינו, ערוץ 1 בעעעע

Gevakumon

New member
לא מכיר את הפרק, אבל מזכיר לי

פרק אחר, עם מרי בובינס, פרק אדיר, כשהיא עפה בסוף הפרק והומר אומר "I´m sure we´ll see her again" או משהו כזה ואז היא נכנסת במנוע סילון של מטוס חחחחח

כלב קר

New member
פה פה פה פה פה פה פה פה פהפהפה!

אכן פיזום פולחן! שהוא רוקד במקלחת כזה אחלה פרק מהעונה הראשונה לא??. קראו לפרק the babysitter banded משהו כזה

sivanco

New member
לא, אתה מתבלבל בין שני פרקים שונים

הפרק שהוא מפזם על השולחן זה הפרק שמארג´ חושבת שהוא בוגד בה...זה הפרק עם החשפנית במסיבת הרווקים! הפרק עם מיז בוץ (איזה מוזר לרשום את זה בעברית) היה הראשון ששידרו בערוץ אחד, אבל הוא ממש לא הראשון בעונה הראשונה. ואני אנחם, בפרקים לפני הומר נראה כמו כתם צהוב עם תוחם שחור, ומארג´ כמו גביע גלידה כחולה סיון

למעלה