הפרק יומי, ישראל

Shiri from the block

Active member
הפרק יומי, ישראל לאלה שעדיין מקווים שערוץ 3 יקנו את הזכויות שידור ולא רוצים לראות במחשב (אני../images/Emo3.gif) טוב אז מה היה לנו? אריק וסטפני בריח רצחני... הרבה זמן לא היה סצינה כזאת ביניהם.. הגיע הזמן באמת.. סטפני הבינה שהיא לא מראה לו עד כמה היא אוהבת אותו.. איזה באסה זה. אני שנה לא הייתי מסוגלת להחזיק עם מישו שלא היה מראה לי אהבה../images/Emo3.gif ברוק מושלמת../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif ניק תמות אמן!../images/Emo46.gif ודונה הזאת!! איך היא פועלת ככה כנגד אחותה?? היא יודעת עד כמה פורסטר חשובים למשפחה!! איזו מעצבנת../images/Emo4.gif ועוד משו שחשבתי עליו, אבל זה מתקשר לפרקים שהיו לפני כמה ימים.. שמתם לב איזה מפגר זה היה שריק ובריג'יט היו ביחד? ריק אמור להיות יותר גדול מבריג'יט ועם אשלי זה נראה (ובטח במציאות זה באמת ככה) שהיא יותר גדולה ממנו!../images/Emo122.gif

Mikel20

New member
את מספיילרת כאן ../images/Emo3.gif ../images/Emo58.gif ריק ואשלי...

Shiri from the block

Active member
ממש לא../images/Emo2.gif התכוונתי אשלי ג'ונס, בריג'יט.. פשוט לא רציתי להגיד "בריג'יט החדשה" אז אמרתי שאשלי עצמה כבר נראית יותר גדולה מריק וזה פיגור של היוצרים

Indiman1

New member
נכון. גם אני חשבתי על בריג'ט וריק ועל זה שהיא נראית יותר גדולה ממנו.

alongo1

New member
סטפני רוצה ייעוץ פסיכיאטרי אז היא פונה לכלתה לשעבר ולעתיד שהרגה את כלתה בהווה.

Indiman1

New member
זה מוזר מכמה בחינות../images/Emo26.gif 1. איך טיילור חזרה לעבודה כל כך מה כאילו כלום לא קרה ? 2. אין איזה קטע כזה שלא כדאי לערב קרוב משפחה בייעוץ כזה ? זה לא ראוי כל כך מבחינה מקצועית, לא ? 3. טיילור פסיכיאטרית (ולא פסיכולוגית לפי מה שהבנתי..). זה אומר שסטפני משוגעת ? ../images/Emo6.gif

א ר י ק ל

New member
כי "חסרים" כמה פסיכולוגים חשובים ותורמים כמוה,ואין להם שם בכוח אדם כאלו...(אעלק) אז השופט נכנע ופסק שהיא חופשייה לצאת מהלא ולחזור לעבוד. תירוץ עלוב למדי.

למעלה