הפרק השבועי...

Miss Kitty

New member
היה נחמד ביותר..

הצליחו לבלבל אותי לגמרי. מצד אחד ראינו מישהו קופץ למים (שד"א, היה מגניב ביותר.
), ומצד שני מישהו השתמש בכרטיס אשראי של לין. גם עכשיו אפשר להבין למה דאנקן לא זוכר את ה3 ימים האלה אחרי הרצח.. אפילפסיה.. לא ציפיתי לזה.
היה יפה שאייבל נשאר בשוק אחרי שורוניקה הלכה.. ראו שהוא לא ציפה שאנשים ידעו את זה.. אה, גם הסיפור של המורה והתלמידה היה נחמד.. לא ידעתי אף פעם למי להאמין.
בהתלחה זה היה לורוניקה, ואז קית' נתן עובדות משכנעות. ואז ורוניקה הפריכה את העובדות של קית'. ושוב ושוב.. כל הפרק.
בהחלט לא ציפיתי שזה בכלל סיפור של מישהי אחרת. תפנית נחמדה.

Chandler Bing

New member
מעניין מי...!?!?!?

ווניקה הרי הלכה אל אייבל לכלא ואמרה ל שהוא גוסס (והוא כבר יודע את זה) אבל מעניין בשביל מי הוא הסתכן והסגיר את עצמו כ"הרוצח של לילי קיין".... מעניין למה ולמי?? ...

ad dr2005

New member
אייבל מצליח להפחיד אותי כל פעם ....

מחדש........ אלוהים הוא מפחחיידדדדד וחוץ מזה פרק מעולהה=))

moran296

New member
אייבל מקסים!

אייבל הוא מקסים...יש לו מין תדמית של ערס טיפוסי....אבל הוא מקסים...יש לו נשמה טובה!

moran296

New member
התבלבלתי בין איביל לוייביל...סורי!

אווווווווווופס....זה היה טעות לגמרי... התבלבלתי עם איביל ווויביל....קבל\י את התנצלותי!! התכוונתי שוויביל מקסים...לא איביל...!!!!! סליחה על אי ההבנה!

Miss Kitty

New member
אה,

הקטע שהיא מצאה את הקוד של הכספת ופתחה את הקופסא עם הצבע היה ענק

מסכימה עם כל מה שאמרת...../images/Emo54.gif

כאילו, כל מה שכתבת זה בדיוק מה שעבר לי בראש

Phoebe D best

New member
אני ממש אהבתי!!../images/Emo20.gif

לדעתי פרק ממש יפה!! למרות שדי עצוב הקטע שורוניקה גילתה שהמורה באמת היה אשם... חוץ מזה אהבתי את זה שורוניקה עוזרת ללוגאן עם אמא שלו.... ואת הקטע שלה במרפאה... כאילו שכמעט גילו אותה... הדבר היחיד שלפי דעתי היה חסר זה לראות יותר את דאנקן בפרק!! חוץ מהקטע שהיא שאלה אותו על המחסן לא ראו אותו בכלל רק דיברו עליו וזה ממש עיצבן אותי!! פרק יפה

אנה12

New member
../images/Emo26.gif

בסוף כל פרק האדם שהיא עזרה לו בגד בה!!!!!! למה כולם שונאים אותה כל כך???? זה לא פייר! [חוץ מהפעם שהיא עזרה לאלונה טל ול?????]

מה ורוניקה גילתה

ורוניקה גילתה שמישהו השתמש בכרטיס האשראי האבוד של אמא שלו... ומצאה ( בערך ) קלטת שרואים מישהו קופץ מהגשר בדיוק בזמן שאמרו שאמא של לוגן קפצה... כל הקטע הזה ממש בילבל אותי... אבל אני ממש מקווה שהיא באמת חיה

Miss Kitty

New member
היא גילתה

שיש לדאנקן אפילפסיה ברמה 4.. שזה מלווה בהתקפי התנהגות אלימה ובלאק אאוטים..

למעלה