הפרק השבועי - Shoot the Moon

Luna Lovegood

New member
הפרק השבועי - Shoot the Moon

אני לא מאמינה ...
אהבתי את הסוף, אבל.. השאיר אותי בתחושת ריקנות.. (מעניין למה) ידעתי שיהיה משהו עם השתי יריות האלו.. שבסופו של דבר תהיה רק יריה אחת. זה לא הוגן שהוא מת.
מג בהחלט לקחה ללב את כל הקטע של ההצבעה.. חשבתי שהיא הגזימה כשהיא התחילה לדבר על כל זה בראיון, אבל לא, היא בעצם צודקת. ריגש אותי מה שהיא אמרה לבריטי ההוא.. שכחתי איך קוראים לו.. מממ והתעצבנתי על איך שהיא רבה עם רוקסן. רוקסן שולטתת והיא החברה הכי טובה בעולם ומג לא מרגישה כלום כלפי לוק עכשיו אז מה הקטע?!
חוץ מזה אהבתי מה שרוקסן אמרה בראיון שלה ("חברה שלי"
) . והיא לבשה את השמלה הצבעונית שלה
וג'ימי ריילי.. "ג'ימי ריילי לא יכול לרקוד יותר"
הוא ממש חתיך, לא נראה לי ששמתי לב לזה בעונה הקודמת.. אוייש והנרי.. שיהיה לו רק טוב, באמת..
("I like her just fine" ..
) היה קצת דבילי, אבל לא נורא. נחמד לראות איך הוא ממשיך הלאה ואהבתי איך סם קיבל את זה וכו'.. ופיט ממש אידיוט. חמוד, אבל אידיוט. אני לא מאמינה שהוא ביטל את החתונה
למרות שאפשר לצפות ממנו למשהו כזה. ועכשיו הוא רוצה את הלן.. חח עוד התחלתי לחשוב שיהיה ביניהם משהו.. אךך לאמשנה. אממ רגע ועוד ציטוט שאהבתי: "sorry is just an excuse to do it again" (לא בהכרח מדוייק אבל גם משהו.. ג'יי ג'יי לקלוביס)

JimmyBoy

New member
אחחח קלוביס

ילד מפגר. מה הוא הולך לחפש צלף לבד? לפחות ההורים שלו יהיו גאים בו. נראה לי שהמוות שלו מבהיר לג'יי ג'יי כמה אחריות מוטלת עליו, ומן הסתם הוא מרגיש די אשם במוות שלו. היה פרק "פרווה" כזה... לא היו בו נקודות שיא (חוץ מהמוות של קולביס) והוא עבר די מהר. לוק לדעתי אוהב הפכים מוחלטים שלו. כשהוא אמר לרוקסאן שמג נרקיסיסטית, היא ענתה לו "Talk English". למה הוא תמיד מחפש את מי ששונה ממנו? אהבתי את המתח בינו לבין רוקסן בחנות תקליטים. הוסיף פלפל לעסק.

נ ט ע ש ה

New member
פרק טוב

זה היה פרק עצוב אבל יפה מסכן קלוביס
אבל זאת כנראה הדרך היחידה שהיתה לו לגרום להורים שלו להתגאות בו... לא יכולתי לראות את רוקסן ומג רבות אבל לא הבנתי למה מג כל כך כעסה: היא מזמן נפרדה ממנו! ופיט, למה הוא ביטל את החתונה?!?
עדיין לא הבנתי זה היה מטומטם "ג'ימי לא יכול לרקוד יותר"- חבל עליו אבל שראו אותו מדבר עם ג'יי ג'יי לא אמרו כלום על זה וגם חשבתי שהוא יזכיר את ג'יי ג'יי... הקטע שהכי אהבתי בפרק שאנג'לה מלמדת את הנרי לרקוד זה היה חמוד

למעלה