הפרק השבועי

yap1

New member
חשוב לדעת ש:

הסידרה הזאת מעצבנת אותי..... זה נראה שהם בכוח מנסים לחקות סדרות מצליחות אחרות כמו "שבתות וחגים" למשל,אמנם לא בעלילה אבל בכל ההתנהלות הזאת... ואולי שיפסיקו כבר לנסות להכניס משפטים "חכמים" ו"מאאגניבים" כאלו כזה כמו בפרק האחרון "אני רק רוצה שיהיה רשום לי בת"ז גרושה ולא רווקה" דיי הבנו ת'קטע...אם תחזרו על המשפט 3 פעמים בפרק זה לא יהפוך אותו לקאלט, זה סתם מגוחך..

I n n u e n d o

New member
הפרק השבועי../images/Emo95.gif

לא ראיתי אבל הקלטתי לא הייתי בבית שמעתי שהיה נחמד אבל

הם שכבו, אני לא מאמינה

לא יצא לי לראות , אבל ראיתי את קטעי הוידאו באתר התוכנית , חייבת לראות את השידןר החוזר במוצש גם אני הייתי מוכנה להיות שם

gogolit

New member
היי

הפרק האחרון שהיה ביום רביעי שעבר ,איזה פרק זה היה?

יסמין@

New member
3 הדמויות של הנשים

מעצבנות ופתטיות: יושבות בדירה קטנה 3 נשים בנות גילאים שונים ומצבים משפחתיים שונים א) אפי אם חד-הורית ב) דפי, בת גילה של אפי, רווקה ג) אימא של אפי, בת 68, אלמנה ושלושתן בוכות (דפי ואימא של אפי בקול ובגלוי ואפי במסתרים): "חיי אינם חיים בלי גבר!!". דפי: בכלל לא רציתי להתחתן איתו. רציתי רק שיהיה כתוב בתעודת זהות גרושה. כאילו שאם כתוב "רווקה" זה חשוב כל כך או משמעותי כל כך שצריך להרוס את החיים לכמה אנשים ולהתחתן עם מישהו לא אהוב ולא רצוי ומגעיל ביותר. ואפי? מתחילה עם הומו ומציעה לו "להיות משפחה" ושהוא ילך עם גברים אחרים. כלומר, אישה חייבת גבר, לא יכולה בלי גבר, גם אם הוא הומו. מה זה צריך להיות? זה משקף את החיים ואת הבחירות של התסריטאית תמר מרום, את חיי חברותיה? או שזו קריקטורה מעצבנת? לא יודעת להחליט.

ady18

Well-known member
לפי דעתי

דפי הגיעה לה כול הזמן הסטוצים ובסוף מה שקורה והתסריט היה אמיתי עכשיו האמא של אפי מסכנה ניסתה להשתחרר קצת וזה קרה לה היה מאוד עצוב ואפי הרגישה קרבה וכנראה היה חסר לה מגע ואז היא משכה אותו ובעצם ההתלהבות היא לא חשבה על כך שזה יברח את קובי לי הקטע הזה מאוד עצוב כי חשבתי שהם נהפכו לידידים והוא היחיד שדבר איתה ממש שבר אותי

I n n u e n d o

New member
אה...

חצי מסכימה וחצי לא. דפי באמת הייתה מיואשת עם כל הקטע הזה של התעודת זהות אילנה פשוט הייתה מדוכאת שעוד בן זוג שלה מת ואפי לא רצתה לאבד אותו כחבר

למעלה