הפרק השבועי

sweet shir

New member
פרק מממממממש טוב! ../images/Emo9.gif

צ'ייס בהתחלה היה ממש מפגר.. הוא כזה: "יש לו סרטן באשכים? קול!" *מצקצקת* יאווו הייתי בשוק לא נורמאלי שהיה להאוס את הד'קט רופאים! חחחחחחח זה משהו שאתה לא רואה בכל יום!
גם המכה בביצים שהאגב, הגיעה להאוס הייתה קורעת!! חחחחחחחח הבעל שלה ממממממש מוכר לי מאיפושהו....
בסה"כ, פרק גדול! :]

lightanddark

New member
הבעל הוא

השחקן הקבוע של גי גי אברהמס הוא שיחק בפליסיטי באבודים ובזהות בדויה

randomguy

New member
האוס לבש ג'קט של רופאים (חלוק של

רופאים ליתר דיוק) כדי לקבל את הלב של החולה כנראה. אולי הפעם הראשונה שהוא רוצה משהו מחולה ולא החולה רוצה ממנו (שירפא אותו), אז הוא היה צריך להראות במיטבו, כמו רופא אמיתי!
וגם בגלל זה כולם התבלבלו וחשבו שהוא מעודכן מה קורה עם החולה

randomguy

New member
../images/Emo6.gif האוס לבש חלוק שובה לב ../images/Emo6.gif

(משחק מילים!)

lovely max

New member
*מקסי עדיין עושה ריווינד על הבעיטה*

זאת רק אני או שהאוס נהיה ממש נחמד לבחור אחרי שהוא נתן לו בעיטה לביצים? הוא הניח יד על כתפו ואפילו אמר לו "no offence" אחרי ההשוואה המזעזעת בין אשתו למקרר. זאת הדרך, צריך רק לבעוט בהאוס וכך לשבות את ליבו. עכשיו אנחנו יודעים. יכול להיות שבגלל שהסדרה הזאת מציבה סטנדרטים גבוהים, הפרק היה לא משהו לדעתי. כמעט משעמם וכמעט מטיפני (יש להם משהו נגד סקס?). האוס היה עליז יחסית לעצמו (במובן cheerful) ונראה שהפרידה מסטייסי עשתה לו טוב (בפרק הזה כמובן). ההתנהגות שלו כלפי וילסון אמנם איזנה לחלוטין את המצב, אבל אני בכל זאת אוהבת את האוס שלי עם יותר זיפים ומשפטים סרקסטיים, ופחות קרינת אושר. מה?

Hieros Gamos

New member
הוא נורא ניסה בפרק הזה להיות נחמד

זה פרק ששודר אחרי פגרה של שבועיים אם אני לא טועה. הוא היה...מוזר קצת אבל אתם חייבים להודות שיו לורי חוטף מכות כל כך טוב!!
סטיבן פריי אמר את זה באיזה רעיון שכדי שסצינה של מכות תראה אמינה צריך לדעת לחטוף מכות ויו לורי יודע לחטוף מכות כמו שצריך

lovely max

New member
../images/Emo67.gif

הסטוריה של אלימות של יו לורי: האף שלו זז מהמקום (או משהו כזה.) כשהוא היה ילד, בגלל מעורבות יתרה בקטטות. בהמון ביטס של פריי ולורי הוא חוטף מכות. הוא לומד איגרוף כבר איזה שנתיים. אגרסיות מודחקות, או סתם נהנה מזה? :)

Hieros Gamos

New member
מהבוקסינג? אני חושבת שהוא סתם נהנה

מזה. אגב, לגבי זה שהאף שלו זז- אפשר לראות את זה, יש לו מין חור קטן כזה בצד של האף
בABOF&L הוא תמממייידד חוטף מכות. והוא גם משחק את האידיוט ב99% מהזמן

randomguy

New member
גם את חובבת איגרוף מקס?

כי בפרק 1X04 אומרים ש"מקס" זה שם של מתאגרפת

lovely max

New member
ממש לא חובבת איגרוף

אבל חובבת כל דבר שכולל בוקסים לאחים הקטנים שלי. יש לי ימנית קטלנית.

randomguy

New member
../images/Emo6.gif זה נשמע פחות מפחיד ממה שחשבתי

בגלל השם מקס פחדתי שאת מתאגרפת...מקווה שאת יותר בצד של ה lovely מאשר של ה max.

Tal2012

New member
../images/Emo192.gif הציטוטים באנגלית ../images/Emo192.gif

House: (about a comatose woman) She's a fridge with a power out. You start poking around inside, the vegetable goes bad. No offense. Dr. Cuddy: He's 66 years old. House: He told me he was 65. Liar. I'm outta here. Dr. Foreman: His right testicle is almost twice as big as his left. House: Cool! House: When guys have brain/crotch problems, it’s usually the result of using one too much and the other too little. Dr. Cameron: I thought we were wearing the wrong shoes for cancer. House: We’re wearing the wrong shoes for testicular cancer. They’re perfect for lymphoma. Except Chase’s – they’re just goofy. House: Norwegian chocolate. Frankly, you buy that stuff the terrorists win. Dr. Wilson: It’s not all about sex, House. House: Really? When did that change? House: Wilson! How long can you go without sex? Dr. Wilson: How long can you go without annoying people? Henry: I assume you’ve been in love? House: Is that the one that makes your pants feel funny? House: Cheese is the devil's plaything. House: Key to a long life – exotic women, boring cheese. House: If you really cared about me you’d find me a better corpse. Dr. Cuddy: Don’t you think that’s a little manipulative? House: No, it’s hugely manipulative. Dr. Cameron: We’re going to cure death? House: (laughs maniacally) I doubt it. Ronald: I assume House is a great doctor? Dr. Chase: Why would you assume that? Ronald: Because if you’re that big a jerk you’re either great or unemployed. House: So I have to wonder what could be more humiliating then someone calling your girlfriend a cow and not being metaphorical? Dr. Wilson: Let’s say you’re right. House: You’re saying I’m right? Dr. Wilson: No. Let us say it. Dr. Cameron: She’s positive for gonorrhea. House: I think that’s the first time those words have been uttered in joy.

למעלה