הפרק השבועי

lightanddark

New member
הוא לא הפחיד אותה

זאת הייתה תגובה ל"אנחנו הולכים לרפא אישה מתה" ואז הוא עשה צחוק זדוני כזה

randomguy

New member
אההה נזכרתי....נהיה לו קול מוזר

נורא נורא מוזר כשהוא צחק צחוק זדוני! דווקא לא מצא חן בעיני בכלל!

neurotica

New member
דווקא הצחוק הזה

היה הסיבה היחידה שראיתי שוב את כל הפרק.

shahar615

New member
הוא עשה את זה בכוונה

זה בטח לא הצחוק שלו. למרות שאי פעם יצא לכם לראות את יו צוחק בתפקיד האוס?

כן דווקא יצא!

שווילסון בדק לו את הרגל באמ.אר.אי ושיחק אותה אלוהים- אז הוא אמר משהו שהצחיק אותו- אומנם הוא לא צחק בטרוף- אבל חצי גחגח חצי ציחקק..

Tal2012

New member
גם אני לא הבנתי

מדוע לא טיפלו בילדה.
חחחחחח אני חולה על הצחוק המלגלג של האוס
שחקן ענק

randomguy

New member
יש לכולכן טעם מוזר בצחוקים זדוניים

זה היה צחוק זדוני יותר מדי מוזר!

randomguy

New member
הקול היה מצחיק כי הוא חטף בביצים

בדיוק רגע לפני זה הוא חטף בעיטה לביצים...קצת קשה לצחוק אחרי זה צחוק זדוני!

randomguy

New member
פרק טוב! בסוף כשהבעל סיפר לקמרון

שהוא זה שהדביק את אשתו בזיבה, ממש הייתי בהלם! זה גרם לי לחשוב על כל הפרק שוב פעם ולהבין למה הוא כל כך רצה שיצא משהו טוב מהמוות של אשתו. והאוס חטף ממנו ברך לביצים!
והאוס הגיב די בהלם! הוא כל כך רגיל להיות מגעיל לאנשים אבל בדרך כלל הם רק מקללים אותו לא מרביצים לו!

Tal2012

New member
אהבתי ( כרגיל )

** מחר \ היום אני אעלה ציטוטים באנגלית מהפרק.. העייפות שוחקת אותי
** אז מה היה לנו היום , ילדים ? האוס חטף מכות, סטייסי לא צויינה, ווילסון בוגד באישתו.. לא.. בעצם.. היא בוגדת בו. איי שניהם פשוט בוגדים קטנים
, האוס פחות סובל עם הכאבים ברגל, האוס נלחם עבור חולה
הידד. הפרק היה מבוסס סביב 2 חולים ולא סביב 1.. די נדיר האמתי
משהו שדי היה לי מוזר, הייתי בטוחה בהתחלה שהפרק יעסוק במחלה שיש לילדה מפני שבהתחלה כשהם שיחקו קלפים הראו שהילדה רואה מוזר.. כנראה שלעולם לא יענו לי למה זה היה ככה ודווקא אביה הוא זה שהיה חולה
אין לי מה עוד להוסיף, היו ציטוטים פחות חזקים משני הפרקים הקודמים , אבל אין מה לעשות.. זה האוס
לילה טוב
ונקום לעוד שבוע של מתמטיקה

randomguy

New member
נכון בפרק הזה היו שני חולים מרכזיים

אחד היה האיש הזקן והשני היתה הגופה של האישה. והפרק התחלק לשניים, חלק ראשון האבחון של החולה הזקן וחלק שני האבחון של האישה המתה ולשניהם התיחסו כמו אל כל POTW של פרק רגיל. זה היה כמו שני פרקים בפרק אחד! ועוד קיבלנו סוף טוב לחולה הראשון, בזכות זה שהאוס עשה הכל, אבל ממש הכל, בשביל החולה הזה!

courtney2

New member
היי טל

מה נשמע? ניסיתי לעלות את הצאט אבל אני לא מצליחה לתפעל אותו. תקבעי שעה ויום ואני אהיה שם

נהדר כתמיד.

אשמח אם מישהו יסביר לי מה בעצם קרה לבחור עם הפרות, ואיך זה קשור לאמא הפדופילית שלו.

הוא רצה איזשהי תרופה

והתבייש בסיבה האמיתית שבגללה הוא רוצה אותה [אמא שלו], לכן הוא המציא את כל הקטע של הפרות

למעלה