הפרק השבועי

קטרפי

New member
הפרק השבועי ../images/Emo110.gif

אזככה, היה ברור מההתחלה שהסטיגמטה לא אמיתית, כי סידרה כמו ניפ\טאק לא תעשה כזה דבר. אבל הם עשו את הקטעים עם זה ממש טוב, שהיה את התינוק עם הזנב או הקטע שהנזירה אמרה להם שריפ היא פסיכית. אבל הכי יפה הייתה סצינת הסיום, שריפ אומרת לשון שאין עוד במה להאמין. וחוץ מזה, שון היה ממש מפחיד כשהוא הרביץ לג`וליה וכריסטיאן

with or without

New member
הסוף היה דיי צפוי... ../images/Emo4.gif

הנזירה ואגת'ה תכננו את זה ביחד, בלה בלה בלה... אבל בכל זאת היה לפרק המון מסרים עמוקים, כמו ברוב הפרקים של ניפ טאק. כמו שצריך!!! אהבתי את שאלות האמונה באלוהים ובאדם שהועלו בפרק. אהבתי את הביקורת כלפי האדם, כשהוא מאמין רק מתי שהוא חייב להאחז במשהו, כשהוא נואש. אהבתי את הסוף כשאגת'ה אמרה לשון שאין יותר במה לאמין. הסוף הותיר מעין תחושת ריקנות מסוימת (או שזה רק אני
) חוסר תיקווה כזה. אפילו שון שהיה חסר אמונה, פתאום שהיה צריך את האמונה פנה אליה, ובסוף הנקודת אור היחידה הזאת התמוגגה.... טוב הייתי קצת דראמטית מידי. אבל הפרק ריגש אותי. התחברתי אל הנושאים הנ"ל שהועלו הפרק. פרק מצויין.

Level 42

New member
כבר כמעט התייאשתי

כל (כמעט) הפרק הזה היה משעמם, בכלל לא הבנתי מה הקשר עכשיו לכל הקטע הזה עם האמונה, ישו, הנצרות וזה.. עד לרגע שבו אישתו של שון אמרה לו שמאט לא באמת הבן שלו.. זאת הייתה אחת הסצינות החזקות והמרגשות שנראו בסידרה הזאת, אין מילים פשוט מדהים. וגם מסכן החבר שלו.. לא ידע מאיפה זה בא לו. הוא היה כ"כ מופתע עד שלא היה מסוגל להגיב לו וקיבל את האגרופים בשקט.

with or without

New member
זה לא שהוא לא ידע מאיפה זה בא לו

פשוט, הוא הבין למה הוא מכה אותו, אז הוא חשב שמגיע לו. תזכרי בפנים שהיה לכריסטיאן, פנים מלאות רגשי אשמה תוך כדי ששון מכה אותו.

limors2

Well-known member
הקטע עם הנזירה וההיא היה../images/Emo54.gif

ככ ברור...... מהשנייה הראשונה שהראו את הנזירה אמרתי לאחשלי בדיוק את מה שיקרה, שהנזירה עשתה לה את זה ושמה לה דם אחר.... חעחע

dar dar5

New member
הפרק היה מדהים!../images/Emo182.gif

כאילו זה היה צפוי שהסטיגמטה לא אמיתית- אבל אני הופתעתי כשהיא אמרה לשון שהנזירה עשתה לה את זה המשחק של שון פשוט מדהים! ההתנהגות שלו לא הייתה צפויה כלל! בדר"כ שון הוא הדמות הרגועה, ההגיונית-וכשהוא הכה את ג'וליה זה היה ממש לא צפוי [נראתי ככה-
]. גם הקטע שכריסטיאן דיבר עם האישה הזאת- ולא ראו את שון רץ-אלא ראו מה שהוא רואה.. זה היה ממש ממש מותח. רק זה היה קצת נפילה איך שהוא הרביץ לכריסטיאן. לפי איך שהוא רץ לכריסטיאן זה נראה כאילו הוא הולך להרוג אותו- אבל כששון באמת נפגש עם כריסטיאן הוא רק הביא לו טיפה מכות.. אבל זה לא כזה נורא הסוף, כמו שכולם אמרו, היה ממש ממש מרגש. שון, הפסיד את הכל- האישה שלו, הבן שלו, החבר הכי טוב שלו. ואגת'ה גם אמרה לו שאין במה להאמין. זה היה כל כך יפה פרק מדהים-נותן הרבה מחשבה אין ניפ/טאק-הסדרה הכי טובה

למעלה