הפרק השבועי 3X01

shahar615

New member
הפרק השבועי 3X01

באיחור, ציפיתי שיהיה, כנראה שלא... שם הפרק: משמעות meaning תקציר: בפרק הפותח את העונה השלישית, שב האוס לעבודה לאחר התאוששות מניתוח. הוא מטפל בבחורה שלקתה בשיתוק, המתברר כתוצאה של מחלת הצפדינה, וכן בגבר שסובל זמן רב מגידול במוח ומרותק לכסא גלגלים. המוסיקה בפרק:Gorillaz "Feel Good Inc" The Rolling Stones "You Can't Always Get What You Want תסריט תמונות IMBD מספר על הפרק ש...

4hilla4

New member
ואוווו

פרק ממש טוב קאדי והאוס
קמרון מעצבנת אותי לאללה.! הסוף היה מדהים! איך שהוא פתאום קם.... קאדי והאוס חייבים להיות ביחד!!!!
זה שהוא הגיע אליה לחלון זה היה קורע.... אהבתי

אז ככה., אז ככה.

ראיתי את הפרק הזה כבר פעם אחת ולא ממש זכרתי את הכל אז בכללי הפרק הזה היה דיי נחמד והיה גם דיי מפתיע סך הכל הפרק הראשון של העונה השלישית דיי ציפיתי שיקרה משהו מיוחד מעניין מפתיע וזה שהאוס הולך בלי מקל דיי הפתיע אותי היה מוזר לראות את האוס בלי המקל והויקודין ביד של הזמן. התיק של האישה הזאת היה מוזר כשהאוס חשב שהיא עובדת עליהם ולא כל כך עקבתי מה קרה איתה התיק השני של האיש המשותק היה מוזר כאילו בהתחלה הוא לה היה כל כך מיוחד והיה גם קצת מצחיק שהאוס חיכה את מה שהאיש המשותק אמר כביכול. וזה שהוא עלה על מה שיש לו וזה שהוא הלך בסוף היה ממש מרגש! בקיצור אחלה פרק וגם קצת לא הבנתי למה להאוס כואבת הרגל. , ראיתי את הפרק הזה כבר פעם אחת ולא ממש זכרתי את הכל אז בכללי הפרק הזה היה דיי נחמד והיה גם דיי מפתיע סך הכל הפרק הראשון של העונה השלישית דיי ציפיתי שיקרה משהו מיוחד מעניין מפתיע וזה שהאוס הולך בלי מקל דיי הפתיע אותי היה מוזר לראות את האוס בלי המקל והויקודין ביד של הזמן. התיק של האישה הזאת היה מוזר כשהאוס חשב שהיא עובדת עליהם ולא כל כך עקבתי מה קרה איתה התיק השני של האיש המשותק היה מוזר כאילו בהתחלה הוא לה היה כל כך מיוחד והיה גם קצת מצחיק שהאוס חיכה את מה שהאיש המשותק אמר כביכול. וזה שהוא עלה על מה שיש לו וזה שהוא הלך בסוף היה ממש מרגש! בקיצור אחלה פרק וגם קצת לא הבנתי למה להאוס כואבת הרגל.

למעלה