הפרק השבועי 14/11

hilali1

New member
מי מתראיין מחר אצל יאיר../images/Emo35.gif

חוץ ממירי מסיקה

זבובית 1

New member
הפינה החדשה בתוכנית של יאיר../images/Emo91.gif

תמיד יש את הבעיה הקבוע בתוכנית של יאיר לפיד שכל זה שמקבל את הפינה בסוף התוכנית אין לו את הזמן להציג את הבדיחות, או שהאורח הקודם נסחף ולא רוצה ללכת, או שהפרסומות מוגזמות ובסוף לקינוח
תמיד אבל תמיד יאיר מבזבז לבדרנים המסכנים את הדקות היקרות בשביל לפרסם את התוכנית הבאה.
חבל! כל האפקטים שיש בבדיחות נעלמות וכולנו צוחקים בכוח כי בכל זאת לא נעים הבדרן גם ככה נמצא ומנסה להצחיק!
דיייי! בסוף מי לא מצליח? ואת מי זורקים ו או מחליפים? את הבדרן המסכן
שרק רצה לעשות לנו הצופים קצת טוב! אני פונה בשם הקומיקאים! תתנו להם מספיק זמן להצחיק, תכתבו כתוביות למטה עם הפרסומת של התוכנית הבאה לשידור, אל תצאו למיליון פרסומות בשביל 2 דקות בידור, והכי חשוב אל תתנו לאורח לגנוב זמן כה יקר מהבידור שאנו מקבלים בסוף התוכנית
רק זה מפריעה לי! תוכנית טובה ומשובחת חבל להרוס בפרטים קטנים

hilali1

New member
../images/Emo93.gif לא הקלטתי... ../images/Emo44.gif

מי מתנדב לתמלל? (את המכתב של לרבין)

אביחי 33

New member
רותם אבוהוב וענת מגן שבו../images/Emo35.gif../images/Emo4.gif

בתחילת העונה יאיר פתח את התוכנית בכך שהם ה=כ=י מצחיקות שיש, כל כך הערכה כלפיהם לא ראיתי מימיי[לא שאני כזה גדול
]. ופתאום לאחר 2 תוכניות אני נוכח לדעת, שכל המערכונים,כל הבדיחות, הכל בצורה כה רדודה ושטוחה. כאילו לא ראיתי כזה באף אחד מהעונות שעברו. על עזיבתה של עדי ממש אין מה לדון, כי זה ידוע שזה הפסד ע-נ-ק ואכן חסרונה מורגש, אבל מישהו לפחות באותו מעמד, לא מגיע? מה אתם חושבים על הצמד

מילי17

New member
אז ככה.

יום שני 14/11 יתארחו: עמיר פרץ, יו"ר מפלגת העבודה, השחקן יגאל עדיקא יוצר הסדרה "מלנומה אהובתי", מירי מסיקה שתשיר "אני באה אליכם", ופינות קבועות: שלום אסייג
שקצת מזדקן, רותם אבוהוב וענת מגן שבו. לילה טוב.
מיל

והפעם חבל ששילבו 2 ביחד...

זה מערבב שתי בדרניות בעלות "צבע" ואופי שונה... הן לא מסתדרות ביחד לדעתי... הייתי מעדיף כל אחת מהן בנפרד.. לא?

מילי17

New member
אוו שכחתי מהמכתב

. למה יש לי הרגשה שיפיציצו אותו באימיילים והוא, כרגיל, יכתוב אותו בטור השבועי בידיעות.

מדהיםםםםםםםםםם..

הוא כותב מדהייייםםם... ו.. גמני מאוד מאוד מאוד מאוד יישמח אם מיש'ו יתמלל <כדברייה של הילה> את המכתב..

ארזז25

New member
מישהו כבר תמלל את המכתב אולי?

לא ראיתי את התכנית...אמרו לי שמה שהוא הקריא היה מדהים ואני לא מוצא את זה בשום מקום

מילי17

New member
כאן../images/Emo26.gif

"שלום יצחק, כבר עשר שנים אתה מת, אז כנראה שזה באמת. ובכל זאת אתה חי הרבה יותר מכל מני פוליטיקאים שעדיין נושמים. אם תשאל את שמעון הוא יגיד לך, במדינה הזאת עדיף למות, לפני שהורגים אותך באיטיות. ואתה יכול לשאול כל מי שהיה בכיכר, בתוך הקהל. הרצח הצליח, אבל המוות נכשל. אתה תצחק, יצחק, אבל דברים באמת השתנו פה. הימין מפנה ישובים, המתנחלים רוצים השתתפות בצער, אפילו בליכוד כבר לא יהום הסער. אריק שרון הוא מנהיג העתיד, ברק וביבי מנהיגי העבר, יש לנו משלחת סחר אחת בדובאי ועוד אחת בקטאר. זה לוקח זמן, וזה אף פעם לא קל, הרצח הצליח, אבל המוות נכשל. ילדי הנרות כבר בני שלושים וקצת אחרי השיא, אתה לא תאמין אבל הבן של בוש הוא הנשיא, הבת של ערפאת גרה בפאריז ולא רוצה לחזור אלינו לאזור. עוד אין לנו מזרח תיכון חדש, אבל אנחנו גם לא בדיוק בסוף התור. השב"כ ביקש שאם נדבר איתך, נמסור מהם סליחה. דליה והנכדים מזכירים שאתה חייב להם ארוחה. אנחנו הולכים בשביל בו רצית שנלך, גם אם הוא ארוך ומפותל. הרצח הצליח, אבל המוות נכשל. אמרת שאתה חייל של שלום יצחק, וגם אם אז נשמע כמו חידה, היום רובנו לובשים את המדים של היחידה. ההוא עם החיוך והאקדח יושב בכלא לתמיד, ובוא נקווה שהרוצח הבא יודע שיש מה להפסיד. כי הדבר היחיד שהרצח שלך שינה, הוא שנזכרנו כולנו שיש פה מדינה. ומדינות לא מתקפלות כל כך מהר, בייחוד לא זאת. לא בפני הפגנות, לא בפני צעקות ולא בפני שלוש יריות. ואולי בגלל זה, יצחק, מדברים כל כך הרבה על מה היה קורה אם היית ניצל. כי כל אחד יודע שהרצח הצליח, אבל המוות נכשל." (יאיר לפיד, 14.11.05)

מילי17

New member
הפרק השבועי 14/11 ../images/Emo88.gif

תוכנית קצרה מדי. ממש לא הרגשתי בחסרונו של שלום אסייג.. נראה לי שעמיר פרץ מילא את מקומו טוב מאוד. מירי מסיקה פשוט מקסימה וכובשת. ורותם וענת השתפרו פלאים. סך הכול, קצר ומהנה. מוזמנים לשרשר את תגובתיכם. לילה טוב

נסיכת pop

New member
../images/Emo26.gif

-מירי היתה מדהימה כהרגלה והוסיפה המון חן לתכנית היום,שמחתי לראותה שם
-רותם וענת הרגו אותי מצחוק. סה"כ תוכנית נחמדה

מילי17

New member
באמת מקסימה

היא מהאנשים התמימים האלה שבא לך רק לחבק. והקול האלוהי הזה.. אני רוצה ללכת להצגה "שלמה המלך ושלמי הסנדלר" בשביל קושניר ובשבילה.

למעלה