הפרק השבועי- הימורים זה טוב

axnholic

New member
הפרק השבועי- הימורים זה טוב

זהירות! ההודעה מכילה ספוילרים לגבי הפרק של היום בערב. תקציר:שון זוכה בהימורים וקונה טלוויזיה ענקית, המשבשת את חיי הזוגיות שלו עם קלודיה; לילי משמשת אחות בוגרת לילדה קטנה וסבורה שהיא מאד מוצלחת בתפקידה. התקציר נלקח מhttp://www.walla.co.il שם הפרק באנגלית: You Better You Bet תקציר:
Claudia is upset with Sean when she finds out he gambled the money for the baby's crib and used the winnings to buy a new TV. When Claudia accidentally breaks the TV, she convinces Eddie to bring her to the track so she can win money to repair the set. Meanwhile, Jimmy must endure a painfully long day of father-son bonding to keep Sean from finding out about the broken TV, and Lily enrolls in a Big/Little Sister program, but is dumped by her Little Sister.​
שחקנים אורחים:
Miranda Cosgrove (Jessica), Brian McFayden (Greg), Sarah Smith (Kristin), Michael Horan (Seedy OTG Patron)​
הערה:
The title of this episode is derived from the song of the same name by The Who.​
המידע נלקח מהאתר: http://www.tv.com שעות שידור: שעת התחלה : 20:45 שעת סיום : 21:09 ש.ח.1 [היום]- שעת התחלה : 23:35 שעת סיום : 23:59 ש.ח.2 [יום שבת]- שעת התחלה : 19:29 שעת סיום : 19:52 אני לא סגור על זה שיש ביום שבת ש.ח...

axnholic

New member
באמת?

חשבתי שזה פשוט יוצא ככה. מצטער. רוצה שאני אמחק את ההודעה?

רוני1002

New member
יש ביום שבת שידור חוזר- זה בטוח.

השבוע אני ראיתי את הפרק של שבוע שעבר ביום שבת בשעה שכתבת. ראיתי חצי פרק מהפרק של היום. הסצנה שהכי אהבתי הייתה הסצנה שאדי שואל את שון:"איך יודעים אם אתה הומו
" שון אומר לו:"טוב, זה מתחיל ככה..." ואז הוא נשבר ואומר לו:"אוקיי זה הולך להיות ארוך ואני לא יכול יותר אז, קלאודיה הרסה את הטלויזיה..."

axnholic

New member
פרק חביב ביותר

הקטע של האחות הקטנה של לילי היה ברור, אבל מאוד מצחיק. קלאודיה משתגעת ומפתחת התמכרות להימורים-
. ג'ימי הומו
והסצינה האחרונה [עם אדי והבירה] הייתה הסצינה. אדי
.

adida179

New member
../images/Emo45.gifפרק מצוין..

אממ אני לא חדשה פה ממש פשוט נכנסת מדי יומיומיים ורואה מה רשום.. אז אהבתי ממה שאת הפרק איך כזה ג'ימי קופץ לשלט ואומר לללאאאא זה היה פשוט קורע!!!!אהבתי מאוד גם שהוא כזה איך יודעים שאתה הומו..זה מגנייב:) ממ קיצר יש תמונות על גריפין
כי אני ממש אוהבת אותו!! וזהוו...אז ביי ביי

darklighter

New member
פרק מעולה../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif../images/Emo121.gif

קודם כל- תודה שחר
הפלאשבק של קלאודיה ששופכת דברים על הטלויזיה היה קורע
וג'ימי היה קורע עם ה"לאאאאאאאאא" והקפיצה
ושהוא עשה לשון "איך אתה יודע שאתה הומו" LOL
ג'ימי הוא אחד הדמויות שהכי השתפרו העונה
בראד היה חסר.... לילי נהייתה קצת פתאטית בלעדיו... אבל הצחיק אותי איך שהיא עשתה עם הבובות
גם אני הכי אהבתי את הקטע של אדי בסוף עם הבירה

למעלה