הפרק הראשון [:

הפרק הראשון [:

ניקולאס קרטר מתעורר בבהלה באמצע הלילה, זה כבר קורה ככה כל לילה במשך ה5 שנים האחרונות, איך היא עזבה אותו, איך שהיא נכנסה לכירכרה, הרגעים הכי מאושרים איתה.. איך היא עשתה לו את זה? איך היא עזבה..? הוא קם משפשף את העיניים.. מסתכל לצד ימין.. כמה זמן בחורה לא שכבה שם.. אבל אי אפשר! הוא מתחיל ללכת בעצבנות בחדר, אי אפשר לסכן את הממלכה.. מספיק גם כן ארון הזה עושה צרות.. מנסה לגנוב ממנו את הכתר.. פתאום נכנסת קארין, המשרתת, היא מסתכלת על ניק: "הכל בסדר אדוני?" ניק מעוצבן.."כן כן.. אני רק הייתי צריך.. ללכת לשרותים" קארין מסתכלת על החדר מסביב: "פשוט חשבתי שיש כאן מישהו.. כי שמעתי אותך מדבר.. " ניק מתפדח, "אה אמ סתם, אני פשוט, מה זה עיניינך בכלל!" הוא מנסה לשלוח מבט מרושע כמה שהוא מסוגל.. הוא לא יכול, היא כל כך יפה.. כל כך.. ניק עוצר לשניה, מה אתה חושב יא מטומטם? היא המשרתת! משרתת והיא תגנוב ממך את הממלכה! "בבקשה סיגרי את הדלת בצאתך" "כן אדוני" קארין יוצאת מהחדר. ניק מסתובב אובד עצות.. הוא מסתכל החוצה על הלילה השחור, נטול הכוכבים, מתיישב על המיטה.. ולאט לאט נרדם. ארון מתהפך במיטה ומסתכל על השעון.. פאק השעה כבר 11 בבוקר! ויש.. יש את התחרות רכיבת סוסים.. דרך טובה להסתכל על לונדון מילטון.. חיחי הוא מגחגח לעצמו ומתלבש.. לבוש קצת פרובוקטיבי לנסיך, הוא מחייך לעצמו במראה ועושה פוזות. הוא פותח את הווילון, ומוציא את המשקפת, לונדון מילטון בדיוק מתלבשת בצד השני של הטירה, החלון שלה מול החלון של ארון.. ארון מהרהר, הלוואי והיא הייתה שמה עלי זין.. מאז שהיא אמרה לו שלום כל העיר חושבת שהם ביחד, שהוא מנסה לגזול מניק את הממלכה.. חה חה חה לגזול מניק את הממלכה? מה אני צריך למות עכשיו? הוא חושב לעצמו.. זה הדבר האחרון שאני רוצה שיקרה.. הוא מסתכל על לונדון מילטון.. בדיוק באותו זמן החברה שלו קייסי נכנסת לחדר, ומתיישבת על הכיסא מול המראה בשקט.."ארון מה אתה עושה?" ארון מפיל במהירות את המשקפת מהיד: "אההה סתם צופה בציפורים.. ראיתי בדיוק נחליציצי" קייסי מרימה גבה: "זה סוג חדש?" ארון: סליחה נחליאלי.." קייסי מחייכת.. "אה אני מבינה, תחביב חדש?" ארון מגמגם.."אה אמ כן.." קייסי לוקחת את המשקפת מביטה מהחלון.. ארון זז באי נוחות.. מזל שלונדון מילטון כבר סיימה להתלבש..ארון נושם לרווחה.. קייסי: "ארון יורד גשם בחוץ..איפה ראית נחליאלי?" ארון: "אהה כנראה שהוא הלך" הוא לוקח ממנה את המשקפת.. "בואי נלך לתחרות..שמלה יפה" קייסי מחייכת ושניהם הולכים לכירכרה שמחכה להם מחוץ לארמון. אייג'י מסתכל על הבת ששוכבת לצידו.. היא הילדה הכי יפה שהוא ראה בחיים.. והיא גם רוזנת.. בונוס. אם היא הייתה יודעת מה התוכניות שלו.. לשחרר את החברים שלו מהצינוק.. בגלל זה הוא התחיל להיות גנן דווקא בטירה.. מזל שהיא לא מזהה את כל הסימנים של השודדי ים שמוטבעים על גופו, הוא מחייך לעצמו חיוך מרושע. אייג'י מריח לה את השער, ומתיישב על המיטה. אתי מסתובבת: "לאן אתה הולך?" אייג'י מחייך וחושב.. זמן מושלם ללכת ולדבר קצת עם החברים בזמן שכולם הולכים למרוץ סוסים.. אייג'י:" אה סתם להשקות את הוורדים.. שיהיו יפים כמוך" אתי מחייכת בלי לדעת מה הכוונות האמיתיות שלו.. הוא מסתובב ויוצא מהחדר בטריקת דלת. בריאן מתהלך בגני הארמון, לבוש בבגדי הכומר וסידור בידו, הוא מסתכל על קייסי וארון רצים לעבר הכירכרה יד ביד ומלמל.. חוטאים מסתובבים ככה בלי חתונה.. הוא מתלבט עם לדבר עם אימו ואביו של ניק.. הוא צריך למצוא כלה בדחיפות, הממלכה כבר מתחילה לדבר, ולא דברים שיכולים להחמיא לממלכה. בריאן יוצא לעיר, להביט קצת בחוטאים.. מאז ומתמיד הוא גדל בכנסייה חונך בדרכי הקודש, לעשות מעשים טובים.. וכך הגיע לתפקיד הכומר הרשמי של הארמון. הוא בחיים לא הלך אחרי פיתווים בחיים לא נפל ולא הבין את החוטאים.. השוק היה מלא היום.. פתאום הוא התנגש במשהו. הוא הסתכל עליה, הא בחורה, חוטאת, כרגיל, הרי חווה החטיאה את אדם בלאכול מהתפוח מעץ הדעת. הבחורה ממלמלת "סליחה" ומרימה לבריאן את הספר שנפל לו על הריצפה, הברית החדשה, "שלום לך אחות לאן פנייך מועדות?" הקפד להיות מסביר פנים, החוק הראשון. הבחורה מחייכת, "לכנסייה בוודאי עם יש כאלה כמרים חתיכים שם.." בריאן מסמיק: "איזה גסות!" הוא מתחיל ללכת במהירות. לא יודע שבאחד הימים הוא יצתרך את הבחורה הזאתי. קווין מסתכל במשקפת.. זה מרוץ הסוסים הכי גדול שהוא ראה בחייו, איפה האווי? אה הנה שם קרוב לניק.. קווין מסתכל במשקפת על ניק..בוחן כל תזוזה, כל ניאה.. ואז עובר לארון.. איזה בחור נאה, חבל שכל כך מבוזבז.. הוא מסתכל על קייסי, לא משהו חושב בראשו. קווין תיאב את ניק כבר מאז שהיה ילד קטן, שניהם גדלו ביחד.. היו החברים הכי טובים.. למדו ביחד.. ואז ניק גנב לו את הבחורה. הרוזן קווין אהב מישהי אחת בחיים.. הם אפילו תכננו להתחתן.. ואז ניק חזר מהמלחמה והרס הכל.. היא ישר התאהבה בניק.. עם כל הקסמים שלו.. לפעמים הוא אפילו חשב שניק מכשף. אין לבן אדם הזה שכל, ההורים שלהם היו החברים הכי טובים.. קווין נזכר איך שהם היו בני 14 הם השתכרו בפעם הראשונה.. איך הם תכננו לברוח פעם מהטירה להכיר מקומות חדשים.. לפגוש אינדיאנים.. ואז.. בגיל 17 ניק עזב למלחמה בצפון, הוא קיבל על זה כמה מדליות כבוד.. על הגבורה שלו.. קווין נגעל, חח איזה גבורה.. שהוא חזר הוא הפריד בינו לבינה.. מגיע לו שהיא עזבה אותו.. אבל אין כמו נקמה. וחוץ מזה, הבן אדם לא יודע לנהל את המדינה כמו שצריך. לבדר את ניק הא? האווי מסתכל בגועל על ניק מחטט באף. איך אפשר להסתכל על הבן אדם הזה בכלל.. כמה צלקות של חצ'קונים יש לו.. הא הנה קווין בצד השני עם הכובע המוזר הזה.. והפאה הלבנה הזאתי.. זה מה שהוא אמר שהוא ילבש.. אני חושב.. איך האווי הגיע למצב הזה, יושב על יד ניק כדי לבדר אותו? .. מי זה ניק הזה בכלל? סתם איזה.. איזה חתיכת .. שמוק. האווי ראה את כל מה שקורה בטירה.. איך ניק משחק בבנות, איך ניק מתעלל בבוגדים.. איך ניק משפיל אותו.. הוא חושב על כל זה ומתעוררת בו שנאה.. אני חייב, חייב להוריד אותו מהממלכה.. ניק מסתכל על האווי: "נו אז אתה מספר לי בדיחה או לא?" לא יא חתיכת אדיוט לא!!! איך הוא היה מת לצרוח עליו.. אבל זה יהרוס את כל התוכניות שלו ושל קווין.. האווי מתיישב על יד ניק ומספר לו בדיחה, ניק מגחגח. האווי מסתכל על קווין שמסתכל על ניק.. האווי מחכה שקווין יעשה משהו.. זה הכיפוי המושלם.. עם כל האנשים פה.. לא ידעו מי רצח את ניק.. ואז ארון יעלה לשלטון.. וכמובן שארון יפול תוך כמה ימים.. ואז מי המשפחה שהכי קרובה אבל הכי להורים של ניק? כמובן שהמשפחה של קווין.. ואז קווין יתן לו תפקיד הרבה יותר טוב.. אולי אפילו יותר מסתם אביר.. חח הוא מחייך ומדמיין את עצמו בשריון.. הוא מלטף את הסכין שנמצא בחגורת מכנסייו.. הוא מחייך בערמומיות.. לא, תילחם בעצמך.. תחכה לאישור מקווין... אוקי זה הסוף של הפרק להיום.. אני יכתוב אחד חדש השבוע.. מקווה שנהנתם.. אתם מוזמנים לשלוח לי במסר הערות או רעיונות אם יש לכם להמשך הסיפור.. אני יוכל לשלב אותם בעלילה.. חג שמח

נויה23

New member
ממש יפה!!!!

טוב אני לא יודעת מה איתכן אבל אני מחכה כבר לפרק השני. ספיר כתיבה מעולה!!!! תגידי מה את במגמת סיפרות?

rotem182

New member
יאאא מאגניב!! ../images/Emo6.gif ../images/Emo14.gif

לפחות בסיפורים אני שרמוטה.
אני ואלכס רר
כפרעליך
!

lidor love lee

New member
ספיריי זה ממש ממש יפה../images/Emo70.gif

איזה כתיבה יצירתית יש לך חבל על הזמןןן אהבתי..
מחכה לפרק הבא

fantomex

New member
וואי ספיר זה מדהיםם

זה פשוט ריתק אותי... יש לך כישרון לכתיבה [= מחכה לפרק השני :)

fantomex

New member
אהה וזאת שיר

פשוט זה מחק לי את השם משתמש אני עכשיו ינסה להחזיר אותו

oreloosh

New member
מ ה מ ם ../images/Emo9.gif וכבר אמרתי לך במסן

מה אני רוצה להיות בפרקים

למעלה