הפרק הראשון

^^

בפרק הראשון בהיתי במסך ,מרותקת לחלוטין. קצת התקשתי להבין איך היקארו מתרגל לסאי במהירות כזאת (ומה שחלף לי בראש ברגע שהסתיים הפרק היה ,"בחיי, מי נתן להם את השמות ?!") אך, הזכרונות.

Mor L

New member
די אני לא יכולה!

התחלתי לבכות כשראיתי לאיזה מצב הפורום הזה הגיע מאז משיא תהילתו עם מיליון הודעות ובנות צורחות מאושר על אקיהיקא לשממה כיום

CibiHeart92

New member
אז את בעצם אומרת

שמה שעשה את הפורום הזה זה עדר סלאטי שצועק "אומייגאד אקיהיקא!!"? טוב סליחה, אני אמנם גם אוהבת אקיהיקא (למרות שעדי לימדה אותי שוואיסומי יותר טוב
) אבל זה לא כל מה שעושה את הסדרה גאונית ואת הפורום הזה פורום של סדרה גאונית, תודה רבה. אם חסר לך צעקות יאואי לזוגות שונן איי (או יאואי, לדברייך) למיניהם תקימי קומונה וזהו.... אני לא מדברת רק בשם עצמי, אגב. *אוכלת עוגיה*

Mor L

New member
לא הבנת כלום

בגלל שהיו פה מיליון אנשים אז היתה כזאת סערת רגשות והיסטריה זה לא בדיוק אפקטיבי להתלהב מול פורום ריק אני מתגעגעת לימים האלה...

LinkinAnanas

New member
זה פשוט מאוד

זה בגלל שאז הסדרה הייתה חדשה וזו הייתה הפעם הראשונה ששדרו אותה. אז כולם התלהבו. עכשיו כששדרו אותה פעמיים, כולם מתחילים לשים לב שאין ממש משהו חדש ושפתאום - יודעים הכל. כבר אין להם ממש למה לצפות ולכן כולם איבדו עיניין ועזבו... חסרי דיעה שכמותם..

CibiHeart92

New member
סבבה, סערת רגשות והיסטריה

אבל זה כאילו כל מה שיש לראות בסדרה הזו זה בחורים יפים ולהתלהב מהם... גוועלד ><

../images/Emo15.gif אחח היו ימים...

שבהם היה לי זמן. אבל הזמן שלי אזל מזמן. אני באוברדראפט. מישהו מוכן להזכיר לי מזו שינה?

LinkinAnanas

New member
זה דבר שעושים כשעייפים

וכן, אני יודעת שזה היה בנימה של סארקזם

../images/Emo15.gif אם כך אני ישנה כל הזמן...

חשבתי שזה קצת אחרת... בלי כל המיצמוצים והפיהוקים והאלו.

למעלה