הפרק הראשון- עונה 2 של סאמרלנד

yotaml

New member
הפרק הראשון- עונה 2 של סאמרלנד

חשבתי שכדי לעורר את הפורום והתקציר של הפרק הפותח את העונה השנייה של סאמרלנד שהופיע באתר WB זה חתיכת דרך לעורר את הדעות בפורום: לכל מי שרוצה לראות את התקדימון (אני לא מאמין שאמרתי את זה- הכוונה לטריילר האמריקני) שילחץ פה. הפרק: The Wisdom To Know The Difference תרגום: החוכמה לדעת את ההבדל אווה מחליטה שהיא חייבת לקחת את העניינים לידיים בחייה והיא מציעה נישואים לסיימון, מאכזבת את ניקי שמאמינה שג'וני הוא הגבר הנכון בשביל אווה. אחרי שהמאמן של בריידן מפקפק במאמציו בקבוצת הגלישה, בריידן שוקל סמי שיפור ביצועים (סטרואידים). בינתיים, אחרי חודשי היעדרות, ג'וני חוזר הביתה וגורם למתח בין אווה וסיימון. Ava (Lori Loughlin) decides she must take charge of her life and proposes marriage to Simon (Jay Harrington), disappointing Nikki (Kay Panabaker) who believes Johnny (Shawn Christian) is the right man for Ava. After Bradin's (Jesse McCartney) coach questions his effort on the surf team, Bradin considers performance-enhancing drugs. Meanwhile, after months of being away, Johnny returns home causing tension between Ava and Simon.

yotaml

New member
תיקון טעות קטן בתרגום:

בריידן שוקל לקחת סמי שיפור ביצועים (סטרואידים).

QueenMaria

New member
באד בריידן../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

וג'וני צריך לעוף. קישטא ג'ון-ג'ון.

like the Devil

New member
בלעעעעעעעע

זה לא עובד אצלי!!!!!!!!1 =( מישו יכיל להסביר לי איך מפעילים תזה????? כי אולי לא הפעלתי נכון!

וואייייייי

איך בא לי כבר לראות את הפרק הזה!! ובכלל את סאמרלנד שובב!! :'( אני מתגעגעת.. אני יודעת שאסור לדבר על זה אבל אולי כבר יש למיש'ו איזה פרק שהוא הוריד והוא יכול לשלוח לי? אם כן.. שיגיד ואני ייתן ת'כתובת של המסנג'ר שלי.. :) תנקס

yotaml

New member
../images/Emo32.gif אני לא אמרתי את זה אבל...

מכיוון שהעונה החדשה מתחילה רק עוד 3 ימים באמריקה אני מניח שהיא תהיה במקומות להורדה רק מתאריך זה...

אהה.. נכון.. שכחתי..

בכל מקרה.. ברגע שיהיה למיש'ו שיודיע לי כי אני כבר ממש ממש ממש מתגעגעת לסאמרלנד!! (מי לא?!)

oren456

New member
omggggggggggggg

זה פשוט יפההההה אני כבר לא יכול לחכות

למעלה