הפרק הקודם

Skyller

New member
הפרק הקודם

יש לי הרגשה שפספסתי את הפרק הקודם, ובטפשותי שחכתי אם ראיתי אותו או לא. מישהו יכול לומר לי את התקציר? אני יודעת שהפרק האחרון שראיתי נגמר בזה שדאנקן תופס טרמפ עם הבת של סלסט וה"בן דודי וויני" הזה (הבלש הפרטי הדביל)- והתינוקת שלו ושל מג איתו. זה הפרק האחרון? אם לא תוכלו לומר לי מה קרה בפרק האחרון?

sweet shir

New member
נצל"ש- שאלה.

עכשיו גיליתי שלא ראיתי את פרק 111, אז ראיתי אותו. ואומגד! חחחחח מאק הוחלפה בלידה עם מדיסון?! ידברו על זה בהמשך? [כי אני לא זוכרת.. אבל אולי כן ושכחתי...
]

Bruce Wayne

New member
רק פעם אחת. ../images/Emo58.gif 220

ולא בצורה ברורה. כשכולם יוצאים מהמעלית בדרך לאלטרנה פרום, מאק ומדיסון אומרות ביחד "THANK GOD" .

sweet shir

New member
אההה חחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

לא חשבתי על זה בצורה כזאת..... אולי כי לא ראיתי את הפרק הזה...

orale12345

New member
בואנה CW נכנסו חזק

לקטע של לפרסם את עצמם! הבנתי שהם שמו שלטים בכל פינה

irene17

New member
כל הכבוד ל- CW!

זאת הדרך לפרסם סדרות, לא כמו UPN שישבו על התחת כל היום ולא פרסמו כמו שצריך!

orale12345

New member
הם לדעתי פשוט

עושים את אותו םורמט של WB רק אם תוכניות שהיו גם בUPN ! כאילו זה נירא אותו דבר , פשוט עכשיו רק במקום תוכניות אחת שהיא אהובה על המקרים הם קיבלו עוד שתיים{כולם שונאים את כריס וכמובן את וי}

Lirchu

New member
אני מתארת לעצי שיש עוד, זאת התמונה

היחידה שמצאתי בנתיים...

snoop cat

New member
../images/Emo207.gif מלחמה בצפון - דעת קהל

פטריוטיות באמצעות העכבר - בבקשה תצביעו למען ישראל באתר של CNN הסבר :בתחתית העמוד מצד ימין יש QUICK VOTE הצבעה לגבי באם הפעולה בלבנון מוצדקת או לא. לסקר יש חשיבות ברמת דעת הקהל העולמית. למתקשים שבינינו : התשובה שאתם אמורים לבחור היא " yes". קדימה להצביע עכשיו!!! משהו קטן שאנחנו יכולים לעשות מהעורף....

למעלה