הפרק הכי מתאים ל...

הפרק הכי מתאים ל...

"שלפתי" לי מהארכיון משחק: אמנם אורי עשה כזה שרשור, לפני העונה החמישית, הנה: אבל כדאי לפתוח עוד אחד כזה: מהו הפרק הכי מתאים לראות ב:
מסיבה-
קיץ-
דיכאון-
חג-
שבת-
לילה-
פסח-
חורף-
בית חולים-
מטוס- ואני מוסיף:
מחלה-
רעב-
אהבה-
בית ספר- אם אין פרק כזה, סמנו
. בסוף נרכיב לנו אינדקס רגשות של הגולשים בפורום. מחר: הלינקייה של הפורום.

טווול

New member
עונה:)

מסיבה-ההמבורגרי מת מצחוק קיץ-אני אוכל כדי לזכות דיכאון-במצב כזה יש 2 דרכים שאתה בדיכאון ולא בא לך משו שמח אז-סוף עונת הפיג'מות או סוף סוף או שבא לי להיות יותר שמחה אז-חצילו,פיק פיק פוק,ארצה,חנוכת בית יש פה מלא אני לא יכולה להחליט
חג-למה? שבת-גשר לילה-רדיו אקטיבי פסח-במדבר חורף-המבול בית חולים-הפיג'מות חסרי המוח מטוס-הרדיו הישן(למרות שאני לא בטוחה שכדאי לראות במטוס פרק על מטוס שמתרסק) מחלה-מיוממה רעב-הישרדות אהבה-התחתונים או ההפך או הנכון (זה לא חשוב איזה סוג נכון???
) בית ספר-ושוב לפני סיום

הדר 1992

New member
../images/Emo6.gif"לא שכדאי לראות במטוס פרק על מטוס שמתרסק"

"מטוס-הרדיו הישן(למרות שאני לא בטוחה שכדאי לראות במטוס פרק על מטוס שמתרסק)" חחחחחחחחחחחחחח אהבתייייייייי

Jen74

New member
רעיון טוב, יהיה נחמד לראות מה עונים הפעם../images/Emo13.gif

אני אענה יותר מאוחר.

הפרק שהכי מתאים ל...../images/Emo223.gif

מסיבה- ההמבורגרי מת מצחוק קיץ- נקמת הפוזלת ממצרים דיכאון- מכירת חיסול סוף עונה חג- חנוכת בית [בגלל הסופגניות אולי?!@#] שבת- הפיג'מטרון לילה- שיר המכולת פסח- במדבר חורף- המבול בית חולים- פיג'מות חסרי מוח מטוס- אני אוכל כדי לזכות מחלה- מיוממה רעב- לחם עבודה אהבה- הסיפור האמיתי בית ספר- פליפר רדמתי מה שעלה לי לראש:)

עונה ../images/Emo13.gif

מסיבה- ההמבורגרי מת מצחוק או פרק 100מם קיץ- אני אוכל כדי לזכות דיכאון- סוף סוף חג- חנוכת בית? שבת- אין לי מושג.. אולי עכבר? לילה- רדיו אקטיבי פסח- במדבר חורף- המבול בית חולים- הפיג'מות חסרי המוח מטוס- הצרפתים באים+ הולכים מחלה- מיוממה חחח רעב- פיתוח קול
אהבה- בליינד דייט בית ספר- ושוב לפני סיום

Black Devil18

New member
:)

מסיבה- ההמבורגרי מת מצחוק
קיץ- נקמת הפוזלת
דיכאון- מכירת חיסול
חג-
שבת- הצרפתים באים
לילה- רדיו אקטיבי
פסח- במדבר
חורף- המבול
בית חולים- הפרק שלכם ( עונה 5 - 115 ) , אורי רוזנברג ( בית חולים )
מטוס- אני אוכל כדי לזכות
מחלה- מיוממה
רעב- הישרדות
אהבה- קחי אותי אלונה
בית ספר- ושוב לפני סיום הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

*מוסיפה מילים* ../images/Emo223.gif

סתם מה שעלה לי לראש
אבל זה לא 'הפרק שהכי מתאים לראות ב..' זה פשוט אסוציאציות, תרשמו את הפרק שעולה לכם לראש
פרחים- כרית- טלפון- תמונה- דגים- מחשב- גן שעשועים- מצלמה- חלב- משטרה- כסף- טלויזיה- שעון- חולצה- מיקרופון- מכונית-

רשמתי מילים אקראיות שעלו לי לראש ../images/Emo223.gif

ונעזרתי קצת בחדר.. אבל מילים טובות, יש כמה פרקים לכל מילה^^ פרחים- מי גבר כרית- גשר טלפון- הפתעת שווא [144 שלום מדבר דוד
] תמונה- שיבוט משובט או שיבוט משובש דגים- בז'ראנוס מחשב- רינגטון גן שעשועים- סוף עונת הפיג'מות מצלמה- בליינד דייט [הורג אותי איך שגרי מצלם את נינט מהצדדים
] חלב- אבאל'ה משטרה- עכבר כסף- חתונת הכסף טלויזיה- כה אמר זרתוסתא שעון- 24 חולצה- דפקט הפרפר מכונית- להתחיל מחדש

0OמומיןO0

New member
הפרק הכי מתאים ל.........

מסיבה-פרק 100מם קיץ-אני אוכל כדי לזכות דיכאון-רוקומנטרי חג-חייזרים שבת-הצרפתים באים לילה-רדיו אקטיבי פסח-במדבר חורף-מבול בית חולים-הפיג'מות חסרי המוח מטוס-הרדיו הישן ואני מוסיף: מחלה-מיוממה רעב-לחם עבודה אהבה-הסיפור האמיתי בית ספר-עכבר

למעלה